- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
-
PROHARDVER!
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
duo
addikt
sziasztok!
én itt az aprón gondoltam venni egy 128Gb-osat. új akksival. (több is fajta is kapható, megbízható eladótól venném) olyan is kapható amikor nem mutatja az akksi állapotát, és olyan is ami igen.
2- de lehet h 3 évre tervezek.
100.000 alatt nincs egyszerűen normális alternatíva haszált telefonra egy xiaomit és még egy kicsit rálocsolva galaxy a55 van. azok újabbak, de nagyobbak és máshogy kompromisszumosak.
Nekem sosem volt apple termékem csak droid, és WP volt.
Azt olvastam hogy ez a széria amúgy elég jól sikerült. többek között üzemidő szempontjából, és mivel ips a kijelző a beégés sem veszélyezteti a pár éves készülékeket.
Egyébiránt elég fogalmatlan vagyok a tekintetben, hogy jó lenne e nekem az almás cucc.
hol találok valami leírást nagyon kezdőknek?
ami érdekel:
- reklámblokkolás böngészőben
- 3 féltől számazó youtube app mint pl a newpipe
- egyéni elrendezés testreszabás lehetőségei, hogy minél letisztultabb de funkcionális legyen a képernyő. (azt a rengeteg kiszórt ikont útálom. droidon is Windows phone szerű launchert használok )
-kisajtolnám a legtöbb kraftot az akksiból ezért amit lehet és nem használok kikapcsolnám/ tiltanám animációk, háttérfolyamatok appok stb. (értelemszerűen a rendszer szabta mozgástéren belül) - tudom ez nem droid, de azért valami csak van.
nyugodtan beszéljetek rá vagy beszéljetek rá, minden vélemény tapasztalat érdekel.
köszönöm szépen
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bivalyerős lett, felkerült rá az ultraszéles kamera, olcsóbban indít, mint elődje és hoz pár új trükköt a szoftvere– Apple berkekben az Xr folyatása lehet az etalon, Android fronton azonban erős a konkurencia.
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Hobby elektronika
- Packeta
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- iPhone X 64GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4244
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest