Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Na most azt képzeld el, amikor felvevőgombos fülest kerestem a Nexusomhoz - aminek a csatlakozókiosztása ugyanolyan, mint az Apple cuccoké - és bementem a Starkinghez. Kérdeztem, hogy milyen füleseik vannak, a csávó mutogatta, hogy ilyen, meg olyan, aztán kérdezte, hogy melyik iPhonehoz lesz. Én meg elővettem a Nexust és mondtam, hogy igazából erre lesz.
Utána nagyon le akart beszélni az egészről, mert szerinte nem kompatibilis, mivel azok csak iKompatibilisek. Mondtam neki, hogy ez ugyanolyan, de nem akarta megérteni. Mindegy, amúgy se volt olyan, amit kerestem, végül egy Xears füles lett belőle a fülhallgatós topikban olvasottak alapján. 
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8365U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Asus Vivobook S 16 - 16" 3.2K OLED 120Hz - Ultra 5 125H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR -1 év garancia
- Új Bontatlan Lenovo ThinkPad P16v Gen2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 30Hó
- Apple Magic Keyboard (2021) magyar kiosztással (mk2a3d/a)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Utána nagyon le akart beszélni az egészről, mert szerinte nem kompatibilis, mivel azok csak iKompatibilisek. Mondtam neki, hogy ez ugyanolyan, de nem akarta megérteni. Mindegy, amúgy se volt olyan, amit kerestem, végül egy Xears füles lett belőle a fülhallgatós topikban olvasottak alapján.