- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen egeret válasszak?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pingwin011
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #22 üzenetére
De pl, ha látod, hogy jött valami viber üzenet, akkor szerintem full screenbe teszed és úgy válaszolsz, nem? Mert amúgy a viber üzenet teljesen jól olvashatóan megjelenik most is egy felső sávba, elég ideig ahhoz, hogy ha rákattintasz, válaszolni is tudj, majd megnyomod a home gombot 2x és máris visszamész előző alkalmazásra... Vagy nem tudom, mindenki máshogy használja a dolgokat...
Egyébként nyilván van mit nyúlni androidtól, meg fordítva, örök vita lesz, megoldás nélkül. Kb a 2 rendszerből lehetne valami nagyon jót gyúrni... Jelenleg iPhonet használok, korábban végig HTC-im voltak. Mind2 rendszert szeretem, de egyik sem tökéletes... Talán valamivel az Android közelebb áll hozzám, de leginkább azért, mert nem akarja megszabni nekem, hogy mobilnettel pl hány megás programot tölthetek le, vagy youtubeot mobilnettel milyen minőségben nézhetek... Ez a funkció viszont nekem nem hiányzik, és tableten sem hiányozna, még csak pc-n sem nagyon felezek le programokat. Azrán majd az idő eldönti :-) Zavarni nem hiszem, hogy zavarna bárkit is a lehetősége, max nem lesz kihasználva mindenki által :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Motoros topic
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen egeret válasszak?
- Óra topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged