Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pingwin011
aktív tag
De pl, ha látod, hogy jött valami viber üzenet, akkor szerintem full screenbe teszed és úgy válaszolsz, nem? Mert amúgy a viber üzenet teljesen jól olvashatóan megjelenik most is egy felső sávba, elég ideig ahhoz, hogy ha rákattintasz, válaszolni is tudj, majd megnyomod a home gombot 2x és máris visszamész előző alkalmazásra... Vagy nem tudom, mindenki máshogy használja a dolgokat...
Egyébként nyilván van mit nyúlni androidtól, meg fordítva, örök vita lesz, megoldás nélkül. Kb a 2 rendszerből lehetne valami nagyon jót gyúrni... Jelenleg iPhonet használok, korábban végig HTC-im voltak. Mind2 rendszert szeretem, de egyik sem tökéletes... Talán valamivel az Android közelebb áll hozzám, de leginkább azért, mert nem akarja megszabni nekem, hogy mobilnettel pl hány megás programot tölthetek le, vagy youtubeot mobilnettel milyen minőségben nézhetek... Ez a funkció viszont nekem nem hiányzik, és tableten sem hiányozna, még csak pc-n sem nagyon felezek le programokat. Azrán majd az idő eldönti :-) Zavarni nem hiszem, hogy zavarna bárkit is a lehetősége, max nem lesz kihasználva mindenki által :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- iPhone-t használók OFF topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- iPad 7 32GB Wifi Megkímélt/1 hónap gar./Akku 83%/p4562
- ThinkPad X1 Tablet 2. Gen 12" 2K Touch Win11 Tablet i5-7Y57, 8GB/256GB, billentyűzet, üzletből, gari
- Kindle Oasis 10th gen. - 32GB + WiFi+LTE - INGYEN FOXPOST
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest