- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
z123456z
őstag
válasz
Intruder2k5 #165 üzenetére
Akkor én ezt egyelőre kihagyom. Sokkal egyszerűbbnek gondoltam, hát ez van. Azért köszi.
-
z123456z
őstag
válasz
Intruder2k5 #163 üzenetére
Szia. Köszi a gyors választ. Találok valahol szájbarágós leírást a flashelés menetéről és a router beállításáról? És ha nem ilyenre gondoltam, vissza lehet tenni a gyári?
Ezt is köszönöm. -
z123456z
őstag
Sziasztok. Van egy mi r3g routerem, évek óta a saját kínai firmware-ével megy gond nélkül. Nem is nagyon törtem a fejem padavanon, de talán kipróbálnám, csak szeretném tudni, hogy jól értem e a dolgokat.
Tehát, ez a fw már egy kész valami, nem kell semmit beforgatni, mókolni, csak egyszerűen feltelepíteni? Ami engem leginkább érdekel, és ha jól értem, már tartalmaz egy torrent klienst és egy dlna szervert? Mert a tévém csak dlna képes filmet játszani. Ezek szerint ha ezt feltolom a routerre, rádugok egy külső hdd-t, akkor tudok le/fel tölteni, és filmet nézni DLNA-n? És ezt az egészet tudom egyszerűen telefonról kezelni? Mert pc és noti csak a gyerekeknek van, nem akarok állandóan berohangálni hozzájuk. És a wifi is rendben van vele, mert a gyári nagyon jó mindenhol, még az 5g is, bár az a leghátsó szobában már nem annyira, itt visszamegy 2.4-re.
Szóval örülnék, ha ez mind így lenne, remélem jól értem.
Köszönöm.
Aktív témák
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest