- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
semmi nem fut rajt, semmi nincs rákötve.
egy másik routerről veszi a wifi jelet, amit lanon továbbad egy eszköznek. még az access point is ki van kapcsolva. transmisison minden vacak szervíz kinyomva, amit lehet.és a network monitor megy a böngészőmben állandóan, hogy lássam a rá kötött eszköz él-e.
USB-n sincs semmi rákötve.
mindegy meguntam, kapott egy 24 óránkénti restartot.
csak azért vacak, mert nem akarok emiatt másik a feladatra képes egységet venni, ha már ez itt van használaton kívül. -
válasz
Intruder2k5 #430 üzenetére
az egész (MI) router , leszakad a (fő) másikról. nem reagál semmire.
-
hát ez nagyon gagyi, 1 nap után megáll ez is.
adtam neki egy napi újraindulást crontabban.
-
köszi mindkettőtöknek. úgy néz ki Intruder2k5 fw-e bevált.
-
válasz
Intruder2k5 #424 üzenetére
köszi.
az enyém uname -a alapján 2021 január 1-én fordult.az én verzióm melyiknek felel meg a tieid közül? nem akarom feltételnül én csinálni, csak egy biztosan kompatibiliset töltenék rá. és olyat, ami szinte semmi extrát nem tartalmaz , vagy minél kevesebbet, mert nem kell semmi más funkció.
3 napja állítottam be AP kliensként egy gépnek továbbja lanon a wifi hálót.
és ma reggelre már második alkalommal lassult le, úgy tűnik 24 óránként van kábé. elég zavaró. -
sziasztok,
a mi3g routeremed ez a verzió van fent
3.4.3.9L-101_aaad80bAP kliensként használom, és nyitva tartom a network monitorát, mert gyakran nézek rá.
kb 1 napnyi uptime után lelassul és egy újraindítás segít csak rajta.kérdésem, hogy melyik előre elkészített firmware lehet ez , és mire cserélhetem?
(lehetőleg úgy, hogy a mostani beállítások megmaradjanak, AP mód wifi kliensként, ne zavarodjon össze az egész)próbáltam sajátot forgatni, ami sikerült is a http://prometheus.freize.net/ oldal alapján, dezat 100-as verzinak írta, nem mertem felrakni, nehogy elrontsa.
köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- E-roller topik
- Ford topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Gigabyte X299 UD4 Pro LGA 2066 alaplap, i7-7820X proci, 64 GB DDR4-3200 MHz RAM
- Dell Alienware AW3423DWF Oled 165HZ Gamer Monitor (garis)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest