Aktív témák
-
csixy
addikt
válasz
UberMutant #431 üzenetére
Nem terheled semmivel az USB-n keresztül?
-
válasz
UberMutant #431 üzenetére
És ez csak akkor, ha nyitva hagyod a böngészőben az admin felületet?
-
válasz
UberMutant #429 üzenetére
Most pontosan hol és mi áll meg, a 24 órás és / vagy a real time stat?
-
válasz
UberMutant #425 üzenetére
A 100-as Linaro fw-ből én csak a legutolsó buildet tárolom már, bár értelme annak se sok, mert semmilyen indokot nem tudnék mondani rá, hogy miért azt rakja fel valaki. Az általam fordított legfrissebb verzió egyébként ez a Mahtab Uddin féle firmware, viszont én már többször leírtam a másik topikban is, hogy még mindig inkább az Alexey féle utolsó kiadást javaslom, ahogy én is azt használom a mai napig is. Ezek lényegében mind "fullos" fw-t, kivéve talán a Mahtab féle verziót, mert azt ugye Transmission-el nem lehet lefordítani, de ha nem használsz egy szolgáltatást, akkor nem kapcsolod be, így nem foglal erőforrást se, szóval ennek nincs jelentősége.
Röviden tehát, én ezt javaslom: MI-R3G_3.4.3.9L-101-289c95a_with_MC.zip
-
trance89
őstag
válasz
UberMutant #425 üzenetére
Üdv
A Padavan topic összefoglalójában találsz linkeket, ha tényleg csak alap dolgokra kell akkor ottvan pl az enyém, flashelés után csak csinálj egy böngésző cache törlést és nem lesz gond -
válasz
UberMutant #423 üzenetére
Üdv!
Nekem is sokszor nyitva van napokig a böngészőben a router admin felülete, vagy az internet status oldal, vagy a havi adatforgalmi statisztika, ez változó, de eddig nem tapasztaltam ilyet, főként nem egy nap után. A 100-as fw még a Linaro repo-ból van, ugyanazzal a Prometheus-al tudsz 101-es Alexey-t is fordítani, de egyébként feltehető simán a 100-as is, csak az sokkal régebbi.
Aktív témák
Hirdetés
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Újszerű Samsung 34 -es hajlított monitor - 3440x1440px / HDR10 / 100Hz / USB-C PD 90W (S34A650UXU)
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest