Aktív témák
-
válasz
UberMutant #425 üzenetére
A 100-as Linaro fw-ből én csak a legutolsó buildet tárolom már, bár értelme annak se sok, mert semmilyen indokot nem tudnék mondani rá, hogy miért azt rakja fel valaki. Az általam fordított legfrissebb verzió egyébként ez a Mahtab Uddin féle firmware, viszont én már többször leírtam a másik topikban is, hogy még mindig inkább az Alexey féle utolsó kiadást javaslom, ahogy én is azt használom a mai napig is. Ezek lényegében mind "fullos" fw-t, kivéve talán a Mahtab féle verziót, mert azt ugye Transmission-el nem lehet lefordítani, de ha nem használsz egy szolgáltatást, akkor nem kapcsolod be, így nem foglal erőforrást se, szóval ennek nincs jelentősége.
Röviden tehát, én ezt javaslom: MI-R3G_3.4.3.9L-101-289c95a_with_MC.zip
-
trance89
őstag
válasz
UberMutant #425 üzenetére
Üdv
A Padavan topic összefoglalójában találsz linkeket, ha tényleg csak alap dolgokra kell akkor ottvan pl az enyém, flashelés után csak csinálj egy böngésző cache törlést és nem lesz gond
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen videókártyát?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest