Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Moddingboy

Modder

Sziasztok!

Nagyon meglepett amikor a PH! főoldalán rábukkantam a riportomra (persze tudtam, hogy ki fog kerülni csak azt nem, hogy ma). Személyesen már megtettem, de itt is szeretném megköszönni eszterencsnek és rudinak, hogy meglátogattak. Továbbá köszönöm a sok kommentet amiket írtatok! :R Legyen az pozitív vagy építő jellegű kritika. Mindkettő nagyon sokat jelent számomra bár a kritikához csak annyit fűznék, hogy olyan házat NEM lehet építeni ami minden embernek tetszik. :U Különbözőek vagyunk más-más stílussal és ezt el kell fogadni. A moddingnak többféle irányzata van és kéretik nem összehasonlítani más-más kategóriába eső gépeket. Egyszerűen csak el kell fogadni amit már fentebb is említettem.

MZperX75 - Azon a képen valóban az én házam látható és elég sok külföldi oldalon rábukkanhatsz. Az egyedi vonalzó pedig ami a gépnek van támasztva a bit-tech hónap modja díjam amit egy híres moddertől kaptam. Név szerint Bill Owen-ről van szó. Remélem a képáradat után tudod, hogy melyik az ő gépe. ;)
    Saját blogjában ezt írta velem kapcsolatban.

aerosmith - A logoutos cikkben találhatsz az elejéről is képet. (meghajtó elejének moddolása folyamatban :) )

Új hozzászólás Aktív témák