- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Kompakt vízhűtés
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Acer notebook topic
- ZIDOO médialejátszók
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moddingboy
Modder
Köszönöm az újabb hozzászólásokat!
jones965 - Ez pontosan így van.
A negatív kritikát is el kell fogadni aminek (a pozitív hozzászólásokhoz hasonlóan) valamilyen szinten ösztönző hatása is van viszont egyedül azt nem szeretem amikor a kedves illető nem tudja kulturált módon kifejezni magát.
ovecs - Én szívesen segítek neked, de sajnos nem teljesen értem a kérdésedet
A videóban hol bukkan fel ez a kiegészítő?
Kellemes hétvégét Mindenkinek!
-
Moddingboy
Modder
válasz
kiskaktusz #60 üzenetére
Köszönöm az újabb kommenteket!
kiskaktusz - Itt találsz még képeket az egerekről.
Tartozott mindegyikhez munkanapló is még anno a radikalmod.hu-n (csak sajnos az összes blog odalett és az oldal is elég rossz állapotban van)
Srodney - "ízlésben eléggé eltérőek a vélemények,kinek a pap,kinek a paplan ezért kár a másikat fikázni..." - Ott a pont
-
Moddingboy
Modder
Sziasztok!
Nagyon meglepett amikor a PH! főoldalán rábukkantam a riportomra (persze tudtam, hogy ki fog kerülni csak azt nem, hogy ma). Személyesen már megtettem, de itt is szeretném megköszönni eszterencsnek és rudinak, hogy meglátogattak. Továbbá köszönöm a sok kommentet amiket írtatok!
Legyen az pozitív vagy építő jellegű kritika. Mindkettő nagyon sokat jelent számomra bár a kritikához csak annyit fűznék, hogy olyan házat NEM lehet építeni ami minden embernek tetszik.
Különbözőek vagyunk más-más stílussal és ezt el kell fogadni. A moddingnak többféle irányzata van és kéretik nem összehasonlítani más-más kategóriába eső gépeket. Egyszerűen csak el kell fogadni amit már fentebb is említettem.
MZperX75 - Azon a képen valóban az én házam látható és elég sok külföldi oldalon rábukkanhatsz. Az egyedi vonalzó pedig ami a gépnek van támasztva a bit-tech hónap modja díjam amit egy híres moddertől kaptam. Név szerint Bill Owen-ről van szó. Remélem a képáradat után tudod, hogy melyik az ő gépe.
Saját blogjában ezt írta velem kapcsolatban.aerosmith - A logoutos cikkben találhatsz az elejéről is képet. (meghajtó elejének moddolása folyamatban
)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest