- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
Érdekes színfolt volt az interjú, köszönöm! Nekem nem maradéktalanul szimpatikus az NV politikája, bár általánosságban a szélesebb körű innováció tetszik. Ugyanazok hiányoztak nekem is amit szerintem nem véletlenül említettek már az előttem szólók PC gaming és OpenCL fronton. Néhány helyen én csúsztatásokat érzek, de hát ettől vagyunk mi európaiak, a finom dolgok meglátásától.
Köze nincs az ABS-hez amiről itt szó van, köszönöm nem kérem. Magyarország egyik meghatározó - de Amerikában is élt- légikatasztrófa szakembere az oktatóm és mindig arról mesél, hogy a katasztrófális balesetek a túlautomatizált rendszer megborulásából és a vezetési élmény visszacsatolatlanságából adódnak. Pl. konkrétan 3 képzett tiszt 3-4 percig nem észlelte Airbuson, hogy folyamatos átesésben vannak. Az ABS nem felülbírálja az embert, hanem optimalizálja a fékutat. Másik megközelítésből pedig nekem ne a közúti forgalomban "élménykedjen" valaki, de ennek nem paritása, hogy kiveszünk dolgokat a sofőr kezéből.
A Shield azért nem jött EU-ba, mert itt az embereknek még van egy kis tudatos vásárlói magatartása, nem vesznek meg minen sz@rt elsőre. Bocsánat, de ez az igazság
Nekem sincs semmi kedvem input lag mellett játszani wifi-n. Jó, a budin való játékról hajlandó vagyok beszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
ph A zártkörű kerekasztal-beszélgetésen Jen-Hsun Huang válaszolt az újságírók kérdéseire.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bundle topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kalandor: Habemus papam
- Cyberpunk 2077
- Politikai mémek
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest