Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• M@trixfan

addikt

Érdekes színfolt volt az interjú, köszönöm! Nekem nem maradéktalanul szimpatikus az NV politikája, bár általánosságban a szélesebb körű innováció tetszik. Ugyanazok hiányoztak nekem is amit szerintem nem véletlenül említettek már az előttem szólók PC gaming és OpenCL fronton. Néhány helyen én csúsztatásokat érzek, de hát ettől vagyunk mi európaiak, a finom dolgok meglátásától.

Köze nincs az ABS-hez amiről itt szó van, köszönöm nem kérem. Magyarország egyik meghatározó - de Amerikában is élt- légikatasztrófa szakembere az oktatóm és mindig arról mesél, hogy a katasztrófális balesetek a túlautomatizált rendszer megborulásából és a vezetési élmény visszacsatolatlanságából adódnak. Pl. konkrétan 3 képzett tiszt 3-4 percig nem észlelte Airbuson, hogy folyamatos átesésben vannak. Az ABS nem felülbírálja az embert, hanem optimalizálja a fékutat. Másik megközelítésből pedig nekem ne a közúti forgalomban "élménykedjen" valaki, de ennek nem paritása, hogy kiveszünk dolgokat a sofőr kezéből.

A Shield azért nem jött EU-ba, mert itt az embereknek még van egy kis tudatos vásárlói magatartása, nem vesznek meg minen sz@rt elsőre. Bocsánat, de ez az igazság :) Nekem sincs semmi kedvem input lag mellett játszani wifi-n. Jó, a budin való játékról hajlandó vagyok beszélni! :DDD

Új hozzászólás Aktív témák