Hirdetés
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Computex 2025: VGA-dömping az Acernél
Új hozzászólás Aktív témák
-
demagóg
aktív tag
Szerintem csalás áldozata lettél. Ha neten rendelted akkor szinte biztos, hogy ez az oka. Az eredeti kapcsoló nem pereg (prell). A Cherry biztosan nem. A kínai vackok, utánzatok igen, mint az egér is mint írtad. Rengeteg billt használunk itt a laborban, sokan ragaszkodnak a mechanikushoz (mindenki olyat kap amit akar, van aki a szilikonos puhát szereti). Egész nap verjük a billentyűket, folyamatosan. Évek után sincs mechanikai probléma ezekkel. Helyi nagykerből szereztük be, a forrás biztos, nem hamisítványok.
Ne sajnáld azokat akik már tapasztalat alapján spórolnak az ilyen billentyűre, ha valaki már használt mechanikusat akkor tudatosan akar megint ilyet (vagy tudatosan nem). A nyomás ereje is egyéntől függ. Azért ezektől a mechanikusoktól már nem kap senki ínhüvelygyulladást, mint anno a titkárnők a mechanikus írógéptől. A kocsi sebváltó esetén is van aki a puha, de takonyban úszó érzést jobban preferálja (némely francia kocsi), van aki a kemény, határozott kapcsolási érzést szereti (pl. Opel). Szóval én nem lebeszélnék senkit sem, hanem javasolnám a próbát ha valaki még hezitál.
Új hozzászólás Aktív témák
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Politika
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Okos Otthon / Smart Home
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Diablo IV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest