Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dabsol5
tag
A sulikba is majdnem ennyibe kerültek az interaktív táblák közbeszerzésben
-
nagyúr
Hát akkor neked a 9000 dezső nem gond, én akkor letöltöm neked azt az alkalmazást ha már ennyire lusta vagy...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
tibaimp
nagyúr
Inkább üzleti szférában, és nem feltétlenül itthon. Az oktatást meg hagyjuk, még 100 év múlva sem sajnos, de ne legyen igazam...
[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
prolad
addikt
Jópofa cucc,de meg is kérik az árát.
-
MarQs
senior tag
válasz RepeatSector #5 üzenetére
Jah, ez nekem is eszembe jutott! Technológia (és látvány?) szempontjából ez talán kifinomultabb megoldás - ízlés kérdése... meg persze pénztárcáé, de az már egy másik sztori.
"Vagy fejlődsz, vagy hanyatlasz, nincs stagnálás!"
-
flash-
veterán
válasz RepeatSector #5 üzenetére
hát én ilyenkor fogom a fejemet komolyan....
de valaki nyilván jól járt a közbeszerzéssel
-
xysdrtz
tag
Nekem is ez jutott először eszembe, a cikket elolvasva. Főleg 9000 zöld hasúért? És még én töltsem le hozzá a Play-ből az app-ot? lusta vagyok bevallom, de akkor is...
"Attól félek, hogy egyszer a technológia fontosabb lesz, mint az emberi kapcsolatok. Lesz a világon egy generációnyi idióta."
-
szab.tam
nagyúr
amíg a sharp ezzel a szlogennel operál a tv reklámokban, és nem magyarázza meg egy jogosult képviselő, mit is jelent, addig minden sharp-os kijelző, tv hírnél ezzel fogok jönni:
"élethűbb a valóságánál".
esztetetet hogyan lehet megcsiná'ni, hogyan kéne érteni, és értelmezni lehet-é?
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
flash-
veterán
nem látok igy ebben ilyen formában ebbe sok fantáziát
ha olyan lenne az a toll hogy akár több méterről is amit rajzolunk a levegőbe megjelenjen na az már érdekesebb lenne
-
MarQs
senior tag
Nem olcsó, pedig egy ilyen cuccal az oktatásban sec-perc alatt a táblára lehetne szegezni az összes mai kölkök figyelmét...
A klasszik fekete/zöld tábla, plusz fehér kréta kombóhoz képest ez maga a vizuális ingerkavalkád.[ Szerkesztve ]
"Vagy fejlődsz, vagy hanyatlasz, nincs stagnálás!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Amazon Fire TV stick/box
- Házimozi belépő szinten
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen routert?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok