Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Persze én nem értek hozzá tök hűje vagyok a témához
Ezt mindenki tudja hogy jobbak a Radeonok DX10-ben főleg ugye 10.1-ben mivel a zöldek ezt nem támogatják.
Az általad linkelt két játék meg egy rakás sz.r hogy finoman fogalmazzakAmíg csak ilyenek jönnek addig én köszönöm de nem kérek belőle.
Persze jönnek majd jobb játékok is de azok már főleg DX11-re (nem majd valamikor már az idén is) Amit ugye az nV is támogat az persze kérdés hogy hogy oldják meg a teszalátort (remélem nem szoftveresen). De majd meglátjuk.
Ja és persze jó lenne ha nem személyeskednél. Mert én is tudnák mondani rád olyat mint hogy begyöpösödött szűk látókörű vagy.
Na de befejezem nem érdemes ölre menni sz@ros VGA-k miatt -
Cyberpunk
félisten
Én is gratulálok a gépedhez. És irigyelek is mert neked már meg van a gép. Nekem meg még várnom kell rá amíg össze gyűlik a pénz az én kis Corei7-emhez
Ja és az a D0-ás proci szinte kiált a tuningértén mindenképp meghúznám na jó gyári hűtővel nem nagyon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Gamer PC kompromisszumokkal, de garanciával RX 7800 XT + Ryzen 5 3600 32Gb-DDR4
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest