- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Hibajavításokra fókuszál az új Arc meghajtó
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
A cikk maga jó -lenne-, csak kiegészítettem. Mind2 oldalnak vannak előnyei/hátrányai, fikázással' senki nem jut előrébb, én már rájöttem...
Warpig: Más volt a helyzet 1-2 hónapja, amikor a ddr2 olcsó volt, nagyon. Ma már -új gépet és árakat feltételezve- nem éri meg s775-ös platformba fektetni sztem se. AMD, mert az fejleszthető cpu téren is, és akkor már eleve am3 foglalatos lapot kell venni ddr3-mal, időtállóbb történet és jóval olcsóbb mint i5/i7. Ha valaki bespájzolt ddr2-vel akkor meg lehet még c2d procikon filózni, mert választék azért van, bár a k_vadok ára elszállni látszik, nem véletlenül.
szerk: kRoy: Cache az külön történet, nem árt hozzá tudni, hogy c2d alapü cpu-nál a cache magórajelen jár, ha 3.5Ghz-re felrántunk egy e3200-t a cache is jóval gyorsabb lesz, ha gyorsabb kevesebb is kell belőle, elszáll pl egy e8400 alapesetben nagy előnye. Van olyan laklamazás, ami ennek ellneére is gyorsul több cache-sel, de az esetek többségében így már elég korrekt teljesítményt ad egy e3200 is, nem mint ha alapon nem tenné 10k körüli árával. Sokkal jobban tuningolható egy e8400, de drágább lappal -e3200-höz g31 is bőven elég-, és 2.5-3.5x többe kerül, gyorsabb, de közelében se ennyivel..alapon vagy tuningot nézve sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Cyberpunk 2077
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen routert?
- Gyúrósok ide!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest