- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Monitor hiba topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Nem mondtam, hogy ostobák ülnek az intelnél, csak azt mondtam, hogy nem látom sok értelmét 3 féle foglalatot életben tartani.
Az, hogy mi, minél jobb, szerintem korai megállapítás még, és főleg alkalmazásfüggű, hisz mint láttuk egy 160K-s i7, ugyanúgy jó játékra, mint egy 60K-s phenom II 940. Szinte nincs is különbség köztük. És nekem pl. a játékok alatt nyújtott teljesítmény számít.
szerk:
(#11) Oliverda
Nade mit lehet mutatni arról, ami még nincs?
-
antikomcsi
veterán
Így vevő oldalról én is teljesen feleslegesnek tartom az újabb tokozást. Aki menőzni akar az i7-et vesz, aki meg nem az eszét játsza, annak jó a 775, mert szerintem bőven elegendő teljesítményt nyújtanak az intel ezen foglalatba illeszkedő 2-4 magos prociaji, hisz igen jól sikerültek.
Az i5 max. ezeknek állít házon belűl konkurenciát, csak akkor lenne értelme, ha oktobertől teljesen beszüntetnék a 775-ös cuccok kihozatalát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest