- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Egérpad topik
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Ez nem azért van... Az Asus Intel ssdket használ bővítésre. Ha bemegy valaki, hogy neki kicsi az ssd akkor ilyet kap. Mert az Asus zenbookot nem bonthatom meg mert ugrik a gyári. Ha egy zenbookban Intel ssd van azt jelenti, hogy upgradelve volt.
Persze kérhető bele jobb is csak ugye akkor megy fel az ár is.Picco
"Nem eleg hogy ordas nagy butasagokat irtal elozo hozzaszolasodba,"Ne is mond, gondolom szakértője vagy a témának, mint itt mindenki. (én nem vagyok az) Ilyen még a foci, ja és minden ami létezik... Bevallom nem tudom mennyi user használt itt ilyen gépeket, de a nagy arcon felül van tippem mennyi...
csipuka
Van egy másik topik ebben a témában. Csak arra.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Két egyforma külsejű, jól hordozható notebookban eresztettük egymásnak a rivális platformokat.
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Macbook Air 15" M2 - 2022, 8/256GB, 1 ciklus, Apple garancia ( 103)
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest