Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• swayze

tag

válasz rudi #19 üzenetére

Ebbe igazad lehet, csak volt nekem 35w-os i5-ösöm (kb 25-30 cm magas laptopba és az is tudot búgni melegedni (bár problémát ez sose okozott neki max 1-2 szer vehette vissza az órajelét minimálisan) így ebből kiindúlva kerültem mindig is a 47w-os modeleket, majd aztán költöztek be a családba a 15w-os u-sok i3 és egy i7 is és meglepődve tapasztaltam, hogy mennyire jók ezek a gépek halkak nem melegszenek még is van bennük bőven erő (mind a kettőbe egy 840m-es geforce van vidinek így megjelenítéssel sincs baj).

Viszont elkezdtem én is nézelődni valami erős mégis kompakt gép után (ami nem egy kazán) és tapasztaltam, hogy ilyen gépek 95%-a i7HQ 47W na már ekkor reméltem, hogy az új generációba az energia csökkentés cimszó alatt megjelennek 30w os procik magas órajelel és "egy futottak még igp-vel". Na most ezt részben megugrották (28W) részben meg nem (erős igp) plusz még ott van, hogy a nyanvatt gyártók egymást másolják a specifikációkba hisz alig építenek ilyen fajta procira (már mint a tavaji hasonló szériára).

Ja igen, de persze egy alternatívának amit írtál teljesen jó lesz , ha nem lesz más ;)

Új hozzászólás Aktív témák