- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tdd587
őstag
Nem, nem, félreértettél. 20e forintos alaplap, tökéletes, nekem is ilyen van, szerintem sokkal jobb a koax összeköttetés, ha már SPDIF, szerintem elfért volna oda még a koax is.
A CD lejátszó mellékszál, a cuccodról meg nem is tudok semmit, eszemben sincs fikázni, bár én valóban továbbléptem már, mert engem érdekelt a téma és manit is áldoztam rá, de örülök, hogy legalább páran ezen a fórumon már nem PC-s hangfalszettet használnak.
A cuccomat ezen a fórumon nem fogom soha leírni, mert nem hencegni vettem, más fórumon megtalálod (use google, ha érdekel, de tudom, hogy nem fog, 4GHz-es procim meg nincsen).
Továbbá szerintem neked hallani kellene már az optikai vs. koax közötti különbséget, de túl sok az ismeretlen változó, ha ezek szerint mégsem.
Amúgy peace, a hifisták jófejek, a magyar kereskedőknél szokott gáz lenni... nyugatabbra innen mindkét csoport rendben van.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest