Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tdd587
őstag
Nem, nem, félreértettél. 20e forintos alaplap, tökéletes, nekem is ilyen van, szerintem sokkal jobb a koax összeköttetés, ha már SPDIF, szerintem elfért volna oda még a koax is.
A CD lejátszó mellékszál, a cuccodról meg nem is tudok semmit, eszemben sincs fikázni, bár én valóban továbbléptem már, mert engem érdekelt a téma és manit is áldoztam rá, de örülök, hogy legalább páran ezen a fórumon már nem PC-s hangfalszettet használnak.
A cuccomat ezen a fórumon nem fogom soha leírni, mert nem hencegni vettem, más fórumon megtalálod (use google, ha érdekel, de tudom, hogy nem fog, 4GHz-es procim meg nincsen).
Továbbá szerintem neked hallani kellene már az optikai vs. koax közötti különbséget, de túl sok az ismeretlen változó, ha ezek szerint mégsem.
Amúgy peace, a hifisták jófejek, a magyar kereskedőknél szokott gáz lenni... nyugatabbra innen mindkét csoport rendben van.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming B850M-PLUS - 3 év garancia
- Corsair Vengeance 2x16GB KIT DDR5 6000MHz CL30 EXPO XMP3.0 - 10 év garancia
- MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (13db) - 2GB (13db) - 512MB (0db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- AKCIÓS ÁR! MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- KONKRÉTAN FÉLÁRON! Új GARANCIÁS ASUS ROG MAXIMUS Z890 EXTREME
- ÚJ ÁRU 09.25. !!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő