- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gaming notebook topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tdd587
őstag
Nem, nem, félreértettél. 20e forintos alaplap, tökéletes, nekem is ilyen van, szerintem sokkal jobb a koax összeköttetés, ha már SPDIF, szerintem elfért volna oda még a koax is.
A CD lejátszó mellékszál, a cuccodról meg nem is tudok semmit, eszemben sincs fikázni, bár én valóban továbbléptem már, mert engem érdekelt a téma és manit is áldoztam rá, de örülök, hogy legalább páran ezen a fórumon már nem PC-s hangfalszettet használnak.
A cuccomat ezen a fórumon nem fogom soha leírni, mert nem hencegni vettem, más fórumon megtalálod (use google, ha érdekel, de tudom, hogy nem fog, 4GHz-es procim meg nincsen).
Továbbá szerintem neked hallani kellene már az optikai vs. koax közötti különbséget, de túl sok az ismeretlen változó, ha ezek szerint mégsem.
Amúgy peace, a hifisták jófejek, a magyar kereskedőknél szokott gáz lenni... nyugatabbra innen mindkét csoport rendben van.
-
tdd587
őstag
Miért nem hallottad: onkyo, alaplap, kábelek, hangfalak, alkalmatlan forrás stb...
Miért kellene: a toslinkhoz mindkét végén át kell alakítani a jelet, ezt 20 forintból oldják meg mindkét oldalon, ami béna. Az SPDIF pedig egyébként sem egy okos szabvány, olvass utána hogy milyen anomáliákat vezet be jelátvitel során. Ha tudod, hogy mi a különbség egy PC CD-ROM és egy hi-fi CD player között, akkor biztosan te is erre gondoltál (órajel problémák, jitter stb.). Lásd akár wikipédia, ha nagyon nem akarsz keresgetni.
Bónusz kérdés: miért árulnak egyáltalán digitális összekötő kábeleket sok pénzért, ha mindegy? Mindegy?
Hallgattunk 2 millás CD lejátszót, ami körülötte volt még, igazolta az árát. De ez nem az a fórum, elismerem. A hifi meg nem vallás, hanem hobbi, emberek szeretik a minőségi zenehallgatást és áldoznak is rá. Mint az itteni emberek többsége, amikor sorozatszám alapján válogatják a CPU-kat a 4GHz reményében...
No offense, de amikor Onky, Denon, Marantz stb. szinten voltam, akkor nekem sem volt még ilyenekre gondom.
-
tdd587
őstag
válasz
adalbert1 #11 üzenetére
A megoldás egyszerű: powerDVD 7.3 (a PureVideo/UVD/intel támogatás miatt) + egy olyan lejátszó, aminél te válogatsz a lejátszó pluginek közük (KMPlayer pl.).
A megoldást muszáj használni nálam Q6600-al is, mert egy rendes 1080p rip akad rajta. A rendes rip 12 giga H.264 videó (3DVD), mielőtt "nálam cerkával is mennek a hd filmek" eszébe jutna valakinek. Egy aprólékos jelenetnél brutális bitráták szoktak kijönni, és ez még mindig nem a blu-ray forrás.
És végre viszi a H.264-et is az integrált VGA. Bravo. Hány év kellett hozzá az intelnek...?
Az kiderült már, hogy 1.3-as-e a HDMI? Akkor már nem is érdekes a DTS connect, ami amúgy tök jó dolog, én is használom. De egy FLAC audio-t mégis kár DTS-en átvinni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xbox tulajok OFF topicja
- Le Mans Ultimate
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Corsair Vengence 32Gb Ram eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF GAMING B550-PLUS 31 hó alza gar
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest