- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple asztali gépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.nagy
tag
válasz
sing1ep1ayer #198 üzenetére
A hybrid grafikával szerelt laptop (ezt a témát mindenki kerüli, akárhányszor megemlítem) pedig 100 fokig fűti a proceszort amiatt, hogy mindkét VGA maximumra van terhelve a rendszer által, ezért a gép nyom egy shutdownt. Bravó!
Előre bocsátom nem vagyok guru, de a melegedés probléma nálam pont fordítva van, emiatt is tértem át a Linuxra.
Már a Windows XP-nél is tapasztaltam, de a Windows 7-nél különösen igaz. Nem tudtam egy filmet megnézni mert túlmelegedés miatt kikapcsolt a laptop. Egy sima Chrome böngésző néhány lap füllel is olyan terhelést okozott, hogy a hűtés a porszívó hangjával vetekedett.
Meguntam és kipróbáltam több linux verziót, majd a mostaninál maradtam (szándékosan nem írom melyik mert nem reklám céllal készül a bejegyzés). Tökéletes. Halkan, erölködés nélkül fut minden alkalmazás. Tudja azt amire szükségem van. Minden külön heggesztés nélkül felismeri az összes hardver eszközt és kezeli, semmit nem kell heggeszteni, hogy fusson.Az előzőekben leírtakkal csak azt akarom mondani, hogy ahány ember és gép annyi ok, hogy ki és miért használja egyik vagy másik rendszert! Én nem akarom sem szidni, sem dicsőíteni egyiket sem, döntse el mindenki neki mi a jó és használja azt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- OTP Bank topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Jogász topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest