Új hozzászólás Aktív témák
-
nandon
tag
Azt tudom minek a rövidítése! Viszont annyit lehet olvasni a sok együttműködésről, meg keresztliszencről, amik nagynevű chip-gyártók között működik... érdekes, ez a teljesítmény "megadásosdi" esetében nem oly' fontos, sőt! Annyira nem egyértelmű, hogy innentől csak dobálódzás az értékekkel... "Az, hogy a szaklapok ezt írják oda a procikhoz, még nem az Intel hibája" - Írtad. Szerintem egy termékről (legyen az pl. egy AMD vagy Intel CPU) a legtöbbet a tervezője és gyártója tudja, ez az Intel CPU esetében egy cég, és ez az Intel! Ha kötelezővé lenne téve egy gyártófüggetlen méréseredmény használata (vásárlói érdekvédelem, stb.), akkor minden világosabbá válna!
Persze lehet, hogy ez csak számomra látszik ilyen egyszerűnek!Metalfan: Az "állítólag" arra utalt, hogy voltak lelkes Intel-tulajok, akik megmérték, én személy szerint nem láttam a mérési körülményeket, de én elhiszem az eredményt!
Azaz csak korrektül próbáltam fogalmazni... -
nandon
tag
Rendbe kéne tenni ezeket a TDP mutatókat... Tudja walaki
, hogy számolják ezeket a különböző cégek? De úgy konkrétan(valami képletre gondoltam...
)! Mert E5200 65W TDP, oszt még full-ban sem eszik 45W-ot se, állítólag!
Szerintem ebben a 'nagy' zöld hullámban nem gyártóspecifikus megadási módokat kéne alkalmazni(kváziszabványok), hanem valami egységeset! De úgy látszik, tulságosan egysíkú a gondolkodásom...
Az egyszeri felhasználó, aki egy kicsit is környezet-tudatos meg "vesszen el az erdőben"...
Új hozzászólás Aktív témák
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Vicces képek
- Interactive Brokers társalgó
- Íme az új Android Auto!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Ryzen 7 8700G /// Új, csak kipróbált // Számlával és Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest