Új hozzászólás Aktív témák
-
nandon
tag
Azt tudom minek a rövidítése! Viszont annyit lehet olvasni a sok együttműködésről, meg keresztliszencről, amik nagynevű chip-gyártók között működik... érdekes, ez a teljesítmény "megadásosdi" esetében nem oly' fontos, sőt! Annyira nem egyértelmű, hogy innentől csak dobálódzás az értékekkel... "Az, hogy a szaklapok ezt írják oda a procikhoz, még nem az Intel hibája" - Írtad. Szerintem egy termékről (legyen az pl. egy AMD vagy Intel CPU) a legtöbbet a tervezője és gyártója tudja, ez az Intel CPU esetében egy cég, és ez az Intel! Ha kötelezővé lenne téve egy gyártófüggetlen méréseredmény használata (vásárlói érdekvédelem, stb.), akkor minden világosabbá válna!
Persze lehet, hogy ez csak számomra látszik ilyen egyszerűnek!Metalfan: Az "állítólag" arra utalt, hogy voltak lelkes Intel-tulajok, akik megmérték, én személy szerint nem láttam a mérési körülményeket, de én elhiszem az eredményt!
Azaz csak korrektül próbáltam fogalmazni... -
nandon
tag
Rendbe kéne tenni ezeket a TDP mutatókat... Tudja walaki
, hogy számolják ezeket a különböző cégek? De úgy konkrétan(valami képletre gondoltam...
)! Mert E5200 65W TDP, oszt még full-ban sem eszik 45W-ot se, állítólag!
Szerintem ebben a 'nagy' zöld hullámban nem gyártóspecifikus megadási módokat kéne alkalmazni(kváziszabványok), hanem valami egységeset! De úgy látszik, tulságosan egysíkú a gondolkodásom...
Az egyszeri felhasználó, aki egy kicsit is környezet-tudatos meg "vesszen el az erdőben"...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OLED TV topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest