- OLED monitor topik
- Milyen széket vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Micro Four Thirds
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
craine12
tag
Például ezek. Kár, hogy a sima SR-s notim szállítás alatt van, de nem tudom ezeket megvárni. Remélem annyit nem vesztek vele...
-
Mackósajt
senior tag
Lehet, hogy sokáig kellene várnod, mert egyes hírek szerint a Nehalem-nek csak a szerver válozata lesz IMC-s. Legalábbis ilyeneket olvastam, de az is igaz, hogy akkor az már két külön architektúra, amit én nem neveznék meg egy kódnévvel.
Flesh: ha te épp cikket készülsz írni erről, hogy is van ez?
-
Zull
senior tag
8400 igeretesnek tunik, igazabol en nem akartam a gepemen barmitis valtoztatni addig ameg nem jonnek ki az IMC-s intelek, de lehet kivetelet teszek megis
-
fLeSs
nagyúr
válasz
-=Lord Tom=- #25 üzenetére
Igen, rosszul írtam. Egy Wolfdale magon eredetileg 6 MB L2 van, szal a Q9300 vagy 2x3 MB-ból jön össze vagy 1x6 MB-tól, bár inkább az előbbi, az utóbbi durva lenne.
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Stalker-2572 #20 üzenetére
Nem költői kérdésnek szántam... nem csak pénzpazarlás 12MB cache??
-
ByB
addikt
Tényleg elképzelhető, hogy januárban már kézzel fogható, idehaza megvásárolható notebookok jelennek meg a megújult platformra?
Kik lehetnek az első gyártók?
-
anonimusz
csendes tag
Tényleg nagyon zoralok lesznek, személyszerint 1 quad-ra majd benevezek!
Reméljük majd lesznek programok is amik kihasználják a 4 mag adta lehetöségeket! -
SzlobiG
félisten
Várom már a Q9450-et.
-
Mackósajt
senior tag
Gondolom csak a szokásos. Várni kell kicsit, amíg eladják a maradék Conroe-t, aztán elmúlik a nyitóár. Akinek raktáron van a régiből, nyilván nem szivesen adja olcsón az újat. Másrészt biztos lesz néhány hely, ahol korábban behozzák a "reális" árat. Nyitott szem.
(Én is épp az AMD "elárulására" készülök. Feltéve, hogy nem fogom egész évben sajnálni rá a pénzt megint.
)
-
Retro11
senior tag
Igazán jó hír, már régóta vajúdok mikor újítsak be, mert mióta meg vettem életem első és saját autóját nix gép
!
A másik.Remélem nem csak nekem tűnt fel a cikk legalján és egyben legutolsóként fellelhető ábra.Ez viszont még jobban megdobogtatja szívem!(Az összehasonlításra gondolok, azon belül is a grafika részre.Persze gondolom nem fogja megváltani a világot,de végre talán játszani is lehet majd a szépséges intel grafikával
!(olyan csóróknak mint én aki szeretne a karosszékbe csendbe olvasgatni,old gémelni a notiján.Az olcsó notiján!
Bejóó lenne
Szerintetek?
-
Stalker-2572
veterán
Jézus, minek ennyi L2?
-
P00By
nagyúr
Burn baby burn!Én E8400-at veszek, csak lenne már a kezemben
-
Mackósajt
senior tag
Szép alapos teszt az X-bit labs billentyűjéből. Elég meggyőző a kicsike.
És jól húzható is. (Már ha valakit épp ez érdekel.)
A mobil változatba mélyedt bele az Anand. Ezt még nem olvastam, de a konklúzió alapján jobban tudják csökkenteni a fogyasztást, mint az utóbbi időben hallani lehetett.
-
Sárpac
nagyúr
Hm.. érdekes nem egy helyen H2 Q2 megjelenést jósolnak akkor most mi is a helyzet?
In stock sehol jelenleg. -
fLeSs
nagyúr
Az a Q9300 érdekes egy mutáns. Gondolom ebbe rakják majd a hibás L2-es Wolfdaleket.
Kíváncsi lennék rá, hogy olyat raknak bele, amelyiken még jó 1,5 MB, és így jön össze a 3 MB, vagy lesz olyan is, amelyikben teljesen le van tiltva az L2, és így csak az egyik magnak van L2 cache-e, az elég szép kis anomáliákat okozhat.(vissza a Covington Celeronos időkbe
)
-
subaruwrc
félisten
8190nek azonos ár mellett miért is van értelme?
-
Brae
őstag
Desktop Nehalem mikorra várható?
-
-=Lord Tom=-
senior tag
Core 2 Duo E8500 3,16 GHz <- ilyen órajellel 500ra végződik, úgylátom számozásból felkészültek az órajel-emelésre
-
adalbert1
veterán
Szerintem egy e8200-ra én is benevezek, épp itt az ideje leváltani az e6300-at.
-
adamfriday
senior tag
Kíváncsi vagyok ezekből az árakból mi lesz, mire hozzánk, userekhez elérnek.
Már csak az E8400-ra várok az új configomhoz. Bár a Q9450 is nagyon csábít, csak nincs kedvem még többet várni. :S -
Sárpac
nagyúr
És mikor indul?
-
azbest
félisten
Hmm vajon ki vesz Core 2 Duo E8200 helyett E8190-et, azonos ár mellett
Ha a TXT (Trusted Execution Technology) az adatvégrehajtás elleni védelmet jelenti ez hasznos lehet asztali gépeknél is... mióta bekapcsoltam winxp-ben, azóta 2-3 hetet is elmegy a win egyhuzamban úgy hogy nem hull szét az asztal. Igaz, hogy pár programmal találkoztam ami nem szereti (pl.: játékok anti cheat védelme), de nem történt azóta olyan hogy egy program kiakadása / kilépése után az asztal ikonjai nem jelennének meg.
Ha majd Windows 7 (vagy mi a neve) megjelenik, akkor lehet a VT-t is többre becsüljük majd, bár az nagyon messze van még -
Ősember
őstag
nem ártana most már nekem is valami erösebb proci
itt az ideje
-
Bár már a kezembe foghatnám őket
Valószínűleg a Core 2 Quad Q9450 lesz a bestbuy. Szerintem be is nevezek egyre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Tizenhat 45 nm-es processzort jelentett be az Intel. Megújult a Santa Rosa mobil platform.
- Revolut
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Suzuki topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- OLED monitor topik
- Peugeot, Citroën topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD I Phenom I Athlon I A10 I FX I Ryzen I FM2 - AM4-ig 2.000ft-tól
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest