- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
És mitől más a Ti mint a nem Ti? Azon kívül hogy több van benne mindenből. Mert pont ez a különbség az 1080 és 1070 között is, akkor az meg 1070Ti. Ez a Ti csak egy fantázianév, semmi több. Hívhatnák 1090-nek is. Ugyanabban a ligában játszik a Ti mint a nemTi, tehát utód. Pont azért mert átvette a kategóriagyőztes címet az elődjétől, nem holmi fantázianév miatt.
"A slot-parát nem nagyon értem, nagyjából 10 éve nincs a VGA-n kívül más kártya a gépemben"
Én se értem mit tudnak vitatkozni egyesek hogy a Ferrari vagy a Bugatti a jobb-e, mert nem érint... Nem véletlenül gyártanak hangkrtyát az alaplapi csipogók mellett is, és akkor még SAS vagy egyéb vezérlőkártyákról nem is beszéltünk. Vagy csak egy sima PCIE SSD, azt hova rakod?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest