Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A hűtőről természetesen nem hiányzik a megfelelő mennyiségű RGB LED sem, amelyek a GeForce "GTX feliratot és a sárkányos logót világítják ki."
Tőlem aztán lehet. Ugyse látom. ( Fractal designe XL ház.
-
zozoz1
aktív tag
Leghalkabb TI?
Amúgy nem csúny darab valóban, csak nekem ezek a ventik vhogy kicsinek tűnnek. Főleg ahhoz hogy a leghalkabb legyen.persze nem fakadnék sírva ha hozzám vágnának egyet
-
MSI GeForce GTX 1080 Ti GAMING X Graphics Card - Detailed Photos
MSI GTX 1080 Ti GAMING X Review
Durva cucc: TitanX-et lehagyja, hűtése a szokásos MSI Gaming, és még maradt is benne egy kis "tartalék". Elviselném, de ha lehetne választani, akkor inkább egy MSI GeForce GTX 1070 Aero ITX OC-t kérnék. -
zozoz1
aktív tag
Sztem a legszebb kártyája az MSI-nek van a Gaming sorozattal...
-
Astroboy
őstag
Mini USB lesz az.
A felsőbb kategóriájú OC kártyákon évek óta rajta van.
Az alaplappal összekötve megfelelő programmal CSAK ezen keresztül húzható a kártya...az USB padig szerintem a részletesebb/pontosabb tuningot hivatott szolgálni.(bocs a pongyola fogalmazásért)
Legalábbis a gyártók valami ilyesmit akartak ezzel elérni.Pl. az én kártyámat is ezen az "OC" mini USB porton keresztül inzultálom:[link]
-
Pubszon
veterán
Ezen a Giga kártyán mi célt szolgál a micro USB port?
-
Weareus
addikt
válasz
MPowerPH #152 üzenetére
Hát ebben is van valami, amit mondasz. Ennyire nem gondoltam bele, hogy plusz tápkör meg ilyenek. Ami viszont legtöbb esetben szemmel látható volt, az az egyedi léghűtések féltéglaszerűsége, meg az, hogy ezek - hiába van rajtuk akár 3 db venti, a házból döntően nem kifelé fújják az átmelegìtett levegőt, hanem csak odabent keringetik, szemben a reffel.
-
MPowerPH
félisten
Azzal nem is vitaznek.
Nekem is bejon a ref., az nem agyoncsicsazott gamer hulladek. Csak hat hutes teren csoppet gyengebb. Vizhutesnel pedig lehet jol jon a custom tapkor, mert a TDP-t is tolhatod BIOS-bol nyugodt szivvel, na meg nagyobb az esely arra, hogy tudsz a gpu -nak plusz feszt adni.
De EK ahogy eddig, biztosan keszul blokkokkal a 3 nagy gyarto csucs megoldasaira, ahogy azt eddig is megtette. Csak kicsit varni kell... Jobb is, legalabb lecseng a kezdeti sokk, es az arak is beallnak. Az elso stock mindig emelt aron talal gazdara. -
KRoy19
őstag
Távol áll tőlem, hogy megmondó ember legyek, én is egy Gaming X 1080-at tervezek venni (nyilván a hűtési hatékonyság miatt, nem a kinézet miatt
)
Az első pár kommentemet, csak ártatlan szurkálódásnak szántam. Az utolsó kettőben leírtakat, valóban nem kellett volna itt firtatni, mivel szerintem a kutyát nem érdekli, hogy én mit értek meg, vagy mit nem, nem erről szól ez a fórum.
-
Nem úgy nézel ki a kommentjeid alapján mint akinek nincs ezzel gondja..Nekem meg azzal van tele a hócipőm, hogy minden egyes hírnél amiben felvillan a gamer felirat megjelenik pár megmondó ember és elkezdi a fikát. Ki lehet kapcsolni a ledeket, meg lehet venni az olcsóbb verziót és ennyi. MSI nél pont a gaming és a godlike a csúcs mind hűtésben mind minőségben, nem csak pár ledet kapsz pluszban.
Mindenki úgy költi el a pénzét ahogy akarja, nincs köze hozzá senkinek.Véleménye lehet erről mindenkinek, csak a tied már nem vélemény nyilvánítás kategóriába tartozott. -
KRoy19
őstag
Egy szóval sem mondtam, hogy meg vagyok ezen lepődve, tisztában vagyok azzal, hogy vannak ilyen emberek és nincs is ezekkel az emberekkel bajom. Elfogadom, hogy vannak ilyenek, de ettől még nem értem őket, mint ahogy abban is biztos vagyok hogy sokan nem értik az én faszságaimat. Nem vagyunk egyformák.
Mellesleg a kreatív moddingolást ami jó szórakozás és időtöltés lehet valakinek, nem keverném az olyannal össze, aki csak mindenből megveszik a legdrágábbat legcsicsásabbat, hogy aztán kiállítsák azzal az üzenettel, hogy nézd mennyi pénzem van.
-
Johnnyxy27
aktív tag
válasz
MPowerPH #143 üzenetére
Régimódi vagyok, nekem a léghűtés adja. Külsőre is az tetszik. Nem különösebben érdekel más véleménye, csak flémeltem egy kicsit, már látom egyesek mindenre ugranak.
Volt folyadékhűtésem, de a pumpa hangja éjszaka síri csöndben az őrületbe kergetett, 2 fajtát is próbáltam, a pumpának van hangja, lesz hangja, plusz szvsz egy tisztességes noctua d14-15 kaliberű léghűtőt nehéz kenterbe verni pici pénzből. No meg mindig is azt vallottam, az elektromosság és folyadék nem egészséges egymás mellett.Ha okosan csinálod, látszik a ram.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Johnnyxy27 #132 üzenetére
Szerintem ha a megjelenes a fontos, akkor az epitett vizhutes, es abbol is az Acrylic az, ami igazan "hubazz". Foleg ha plexi a blokk, pastel a folyadek, es a kartya a haz oldalara van rogzitve, ahol a plexin at latod, ahogy a folyadek kering a blokkban, mindkettonel. Ha meg az alaplapon is full cover van, az pedig egyenlo egy "WOW hubazz" -el. Es akkor erre johet az UV, vagy barmilyen guszya megvilagitas, ami eloterbe helyezi a csovezest a blokkokkal.
En nem latom a szepet ezekben a leghutesekben, mert 1. nem latszik(meg semmi kulonleges nincsen benne), 2. a cpu -n levo eltakarja az egesz alaplapot, es neha a memoriakat is.
Szoval hajra.
-
KRoy19
őstag
válasz
Johnnyxy27 #141 üzenetére
Ez nem vélemény, ez egyszerű kötekedés volt nem több. A vélemény az lett volna, ha mondjuk az írom, hogy nem értem az olyan embereket, akik időt, pénz és energiát fektetnek abba, hogy másokat lenyűgözzenek azzal, hogy nekik milyük van.
-
KRoy19
őstag
válasz
Johnnyxy27 #138 üzenetére
Bocs szarul aludtam, ezért kötekszem
( Ha megy éjjel nappal az még jobb, mert akkor még Jóska is láthatja éjjel, ha esetleg felnyomja a pecót)
Befejeztem
-
KRoy19
őstag
válasz
Johnnyxy27 #136 üzenetére
De azért remélem, ha vendégek jönnek azért előtte bekapcsolod, hogy lássák milyen csuda géped van, még akkor is ha akkor éppen nem akarod használni.
-
KRoy19
őstag
válasz
Johnnyxy27 #132 üzenetére
És egyébként szoktad használni is a gépet valamire, vagy csak azért van, hogy meg tudd mutatni, hogy neked ilyenre is telik?
-
BiP
nagyúr
Hasonlóképp jártam én is. Z97, 4790K, GTX1070, 2x8GB 2400 ram, 1TB m.2 SSD, erre leginkább csak netezni van időm. Úgyhogy most le is cseréltem, visszább vettem picit, az előzőt meg árulom.
(#28) Joshi: Én mostanában gondolkodom vizen, igaz, csak proci vonalon.
ON: Eddig nem követtem a 1080Ti híreket, mert úgy voltam vele, szokásos x80 utáni Ti bejelentés +10%-ért, de úgy nézem, ez most üt. A Vega felkötheti a gatyót.
Ez az MSI meg még mindig szép, nem is baj, hogy nem változtatnak a dizájnon. -
GreatL
őstag
Inno3D X4 van valakinél? A tapasztalat miatt. Szerintem megvárom a 1080 Ti-jüket.
-
Maotun
őstag
Na végre, itt a Palit 980 TI SUPER jetsream utód
Csak is Palit SP ebből is !!!! Ha gyors, és hűvös, és HALK! kell. A Misiék csak szeretnék a leghalkabbak lenni, és várom a Palitot, Van aki kártyát vesz van aki meg garit is a kártyával mert húzza. Aki nem a tesztekre, vizekre gyúr, vegyen Palitot ebből. Nem fog csalódni. illetve fog! kellemesen, jót kap normál áron. Ja és ha a színek számítanak modding,pudding akkor válogathat a fények között.
-
"Azon egy tápcsere segíthet "
Ez neked úgy tűnik, hogy biztosra mondtam, hogy segít?Segíthet, lehetséges ok. Azt írtam és nem hülyeség,VGA topikban az első megoldásnak ezt javasolják,havernál ki kell próbálni, másik táppal stb... de felőlem azt csinálsz amit akarsz.
Mint látod amit linkeltem videó nem a kondik cicergésére vonatkozik, hanem a ventiére.Egyébként azon is lehet egy kis barkáccsal segíteni, úgy hogy a gari megmaradjon. -
-
Buky87
tag
Én is az Aerot használom és nálam semmi ilyen gond nincs. Mondjuk Matx házban van. De lehet, hogy csak azért találom nagyon csendesnek mert előtte egy R9 390 Nitro volt ami meg nagyon hangos volt a kicsi kuckóban.
Akinek meg színe nem tetszik azoknak meg jön majd biztos a quiksilver meg zöld limitált változat.
-
Azon egy tápcsere segíthet . Gigáknál konkrétan a venti cicereg,.[link]
1060 topikban sokat írtunk róla, elégé gyakori probléma az olcsóbb kártyáiknak. Nem általános persze.BMW001 (#118) :
Godlike nekem sem tetszik. azt túltolták szerintem is.
X99 ből van egy tök szép lapjuk, amiben minden színt kilöttek, még a PCI is. minden szürke és fekete. Tudásban toppon van. Ez az: -
MPowerPH
félisten
A ledek a legocsmanyabbak ezeken.... Hogy torne le a keze annak, aki telepakolta oket.
Egyebkent a Gigabyte G1 kartyak voltak atlagosan a legjobbak az elozo genben, szoval szerintem itt sem lesz maskeppen.mod: Ez a lap meg szep, nincs tulcsicsazva. A Godlike mar borzalom kat.
-
válasz
MPowerPH #112 üzenetére
Azért egy hűtés nem csak a kártya alsó részét takarja. Oldalt rajt a világítás és a hátlap fontos tényezők.
Ízlésen pedig felesleges vitatkozni, aki vízhűtéssel foglalkozik ne legyen meglepődve már azon, hogy vannak plexi oldallapos házak, amibe belát az ember.
Nem minden alaplap ocsmány , ami gamer. mindenki úgy állítja be ahogy akarja a világítást a színt stb a legtöbbön.
Ehhez biztos, hogy gaming kártyát választanék, MSI től. Szerintem fontos, hogy néz ki egy jól megépített gép. -
Daelion
őstag
válasz
Rolcsiii #110 üzenetére
Ellenkező tapasztalat nálam,én meg már szinte csak gigat vennék,G1 es vagy Xtremet.
Jelenleg egy ilyen GTX 950 Xtreme van 1+ éve de gondom még nemvolt vele mint ahogy az előző giga karival se amit 2 évig nyúztam.
Kari kinézet nálam is számít mert csak plexis házat használok,illetve asztalon van fent szem elött.
-
MPowerPH
félisten
Es a kartya hosszabbitoval ki van fuggesztve a plexire, hogy a huto feloli oldalat lasd? Mert ha nem, akkor sem tudom, mikent lathatod a kartya also reszet. Esetleg meg akkor, ha az alaplaptalca is elvan forgatva 90 fokkal.
mod: Akkor ezert van olyan sikere azoknak a gusztustalan alaplapoknak, amik mostansag szuletnek... Egyik ocsmanyabb mint a masik, es persze mindegyik gamer. Ha nem lenne az alaplapra is FC blokk, nagyon meglennek en is love, mert azokat a muanyag szarokat nem tudnem elviselni egy percig sem.
-
válasz
Rolcsiii #110 üzenetére
Igen, 1060 nál is sok gondot okoz nekik,cicereg meg sípol, de mondjuk sokat is adnak el belőle. Egyedül extreme ( ez a fajta hűtés) szinte panaszmentes náluk.
Én is ez miatt vettem MSI-t, Armort . ( meg a fekete-fehér kinézet miatt, gaming abszolút nem jön be ezzel piros kinézettel.) -
Lacok
őstag
Ezek helyett a téglák helyett szívesebben látnék már valami kompaktabb megoldást.
-
törölt tag
http://www.mediamarkt.de/de/product/_gigabyte-geforce-gtx-1080ti-founders-edition-11gb-gv-n108td5x-b-2241064.html
Igaz, ez még csak Founder, de kb kilehet matekozni mennyi is lesz az annyi.
Hó végén megyek Németbe úgyis és vásárolok egy FE 1080Ti-t. Aztán ha megvan és lesz időm, leírom a tapasztalataimat. Már ha nem volt még róla teszt.
Mindenesetre erre az MSI-re tuti befektetek, csak jelenjen meg.
-
Végül csak rájöttek hogy ez a merőleges bordaelrendezés sokkal optimálisabb mint a párhuzamos.
-
kromatika
veterán
Bejövős.Szivesen elfogadnám.
-
seniman
veterán
válasz
Johnnyxy27 #85 üzenetére
Az enyém refkártyákra van tervezve,ez sajna túl széles lenne bele.
-
seniman
veterán
Nekem is volt,az asszony rendesen gyűlölte.
Kapott egy kis terhelést és indult a mig-29 hajtómű.Idle kb.40-50 fok,terhelés alatt a kártya saját vezérlésével a 100 fok sem volt lehetetlen.De azóta sokat változott a világ meg a technika is.
(#82) Johnnyxy27
Egy hátránya van,hogy iszonyat terjedelmes minden irányban.
-
brumi1024
veterán
válasz
Johnnyxy27 #82 üzenetére
Ismerem, nekem is volt anno, de mérésem nem volt róla. Tényleg csendes, még húzva is.
-
Johnnyxy27
aktív tag
A Palitnak is biztos lesz erre egy "olcsóbb" megoldása hasonló 2.5 szlotos hűtővel, a Jetstream.
Nem elterjedt itthon, de nagyon ajánlom. A 1070 a gépemben szénné húzva is max csak 68 fokra melegszik be burn-in tesztben, és szó szerint, a ventije még akkor is talán 50%-on pörög és virtuálisan HANGTALAN.
De ha a csövön kifér, és piros a build, akkor egyértelműen ez!
-
törölt tag
válasz
brumi1024 #77 üzenetére
Melyik kártyákról van szó konkrétan? A GTX 1060-ról, ami fele hőtermelésű, mint egy 1080 Ti, ezt írja a TPU:
"Gaming noise is good [...] and pretty quiet, but nowhere near the 28 dBA we saw on the MSI GTX 1060 Gaming X, which only uses a dual-slot cooler. To be honest, I expected better from Palit's triple-slot cooler." -
KRoy19
őstag
válasz
KO.zmahov #74 üzenetére
Részben igazad van, részben nincs autó kérdésben, de szerintem ezt ne folytassuk itt. Blower kártyákból nekem elegem volt, volt egy gtx 1070 aerom, forró volt. Állandóan throttlingolt még 100% os ventifordulat mellett is.
Jó azt hozzá kell tennem, hogy mini itx házban volt, dehát pont ezért vettem, mert azt mondták az okosok, hogy mini itx házba nem jó a custom kártya, mert nem tud hűvös maradni. Hát a blower sem tudott, cserébe viszont jó hangos volt.
-
KO.zmahov
tag
Ha felteszem a kérdést, mi is a fő célja egy videokárolynak, akkor maximálisan egyet kell hogy értsek veled!
Viszont ha én is egy "ilyen" autós hasonlattal szeretnék élni, akkor példád alapján azt kell feltételeznem, hogy minden autóban ugyanolyan motor van! Viszont a különböző "gyártók" egy adott típust ugyanolyan chippel szerelnek szóval némi áramköri alkatrészen kívül csak a küllem amit igazán jelentős különbségnek mondanék. Az hogy az egyik 3 FPSsel többet tud, szinte nudli, de azért az ember mégis igyekszik a legtöbb paraméterben a maga kényének, kedvének, elképzeléseinek, pénztárcájának a legmegfelelőbbet választani. Azt gondolom, ha már RGB is tettek reá, bizonyára mozgatja majd azok fantáziáját, akiknek "plexis" házikója van. Egy szó mint száz, a jó konstrukciónak, szép desingnak van felvevőpiaca és jövője. Ha most vennék videokártyát igen nagy eséllyel MSI Gaming lenne! De igazán "feltalálhatnák" már a 0dB-es blower hűtőt is... az jobban érdekelne.
-
Pubszon
veterán
Tudnék helyet szorítani neki a gépben.
-
tibaimp
nagyúr
Pityu., takacsbotond, hemaka: kösz az infókat srácok.
Mondjuk azt nem tudtam/ gondoltam, hogy az rx480 is tudja már ezt, az én 290x-em Giga gyártmány, 3 ventis, alapból halk, (a venti nem áll le) de mikor játszok....
Mondjuk az sem semmi, hogy GTA5 alatt pihizik egy ilyen 1080-as...laza... -
brumi1024
veterán
Ismerős design, kíváncsi vagyok mit nyújt. Meg arra lesz-e Lightning.
-
KO.zmahov
tag
Amúgy meg a Referencia hűtésű, meg a Turbo "jellegű" kártyákból is csinálhatna má valaki egy olyat ami önszabályzós, llletve meg is áll a ventilátora ha nincs rá szükség! Speciel ezt a házikóm és a fülem is nagyon díjazná! Szerintem nem egy bonyolult dolog, "de nehogy má a Lali meg én" csináljuk meg!
-
KO.zmahov
tag
Egy biztos, az MSI designer csapata nem sokat gondolkodott - bár azért nem rossz ez a hűtés, de újítónak lenni sosem hátrány!
-
davidsone
addikt
Jók ezek az msi-ék nagyon
utóbbi 3 vga-m csak msi volt meg az ASUS VII gene lapomat is kidobtam azt raktam alájuk egy msét
-
TTomax
félisten
válasz
Dr. Akula #51 üzenetére
A GTX 1080 és a 1070 azonos gpura épül (GP104) a 1080Ti pedig GP102,teljesen más a két gpu,a memóriavezérlö,és még sorolhatnám.De mivel Pascal alap igy azonos architekturára épül.Akinek pedig nem fér bele a 3slotos megoldás a gépébe az majd választ a hangosabb 2slotosok közül,vagy aio,vagy full cover.Biztosan lesz az MSinek is pl (armor) 2 slotos megoldása,lehet azt is választani.Ez teljesen egyedi preferencia kérdése,semmi köze ahhoz hogy ez a termék jó lesz-e vagy sem.
-
Dr. Akula
félisten
És mitől más a Ti mint a nem Ti? Azon kívül hogy több van benne mindenből. Mert pont ez a különbség az 1080 és 1070 között is, akkor az meg 1070Ti. Ez a Ti csak egy fantázianév, semmi több. Hívhatnák 1090-nek is. Ugyanabban a ligában játszik a Ti mint a nemTi, tehát utód. Pont azért mert átvette a kategóriagyőztes címet az elődjétől, nem holmi fantázianév miatt.
"A slot-parát nem nagyon értem, nagyjából 10 éve nincs a VGA-n kívül más kártya a gépemben"
Én se értem mit tudnak vitatkozni egyesek hogy a Ferrari vagy a Bugatti a jobb-e, mert nem érint... Nem véletlenül gyártanak hangkrtyát az alaplapi csipogók mellett is, és akkor még SAS vagy egyéb vezérlőkártyákról nem is beszéltünk. Vagy csak egy sima PCIE SSD, azt hova rakod? -
TTomax
félisten
válasz
Dr. Akula #47 üzenetére
A 1080 a 980utódja a 1080Ti pedig a 980Ti-é.Jó lenne végre ha mindenki felismerné hogy itt teljes generációkban kell gondolkodni,nem szimpla termékekben.Ugy mint ahogy a 780Tiböl és a 980tiböl is a 3slotos megoldások voltak a jók, igy itt sincs ez másként,a két slotos megoldások "régen" is hangosak voltak most is azok lesznek.Néha ugy csodálkoztok dolgokra mintha ujdonságok lennének.
-
válasz
Dr. Akula #47 üzenetére
A mindenkori aktuális generációban lévő Titan-leszármazott Ti-kártyák sorát folytatva (780Ti -> 980Ti -> 1080Ti) ez a kártya a 980Ti utódja. Ezen nem változtat az, hogy az 1080 előbb jelent meg.
A slot-parát nem nagyon értem, nagyjából 10 éve nincs a VGA-n kívül más kártya a gépemben (amióta a VGA-k képesek HDMI-n keresztül digitális hangjelet kiküldeni).
Azzal viszont egyetértek, hogy a vízhűtés csak egy nagyon szűk réteg igénye, akik a (vélt vagy valós) előnyeiért cserébe hajlandóak bevállalni a sokkal magasabb árat, macerásabb szerelést és karbantartást. A többség jobban jár egy minőségi léghűtéssel, amilyen ez is.
-
törölt tag
válasz
Dr. Akula #47 üzenetére
Plusz régen nem voltak ilyen magasak sem a kártyák, most meg simán jönnek ezek a 13-14 centis szörnyek, nagyobb ventilátorokkal persze.
(A 1080 Ti-nek amúgy nem 300 W a TDP-je, hanem 250. Jó, ha valaki megtuningolja, akkor lehet van értelme 300-ról beszélni, nem tudom.)
-
Dr. Akula
félisten
A 980Ti csak a neve végződésében volt előd, de azóta kijött az 1080 ami átvette tőle a konzumer csúcskártya címet, tehát az az előd.
Régen is 300W volt egy csúcskártya, mégis elég volt r a 2 slotos. Csak akarás kérdése. Lehet rá hosszabb bordát is tenni, ott nem foglal slotot.
Vizet csak az akar, aki szeretné ha szétfolyna a gépében, és megnehezíteni a kártyacserét.
-
Brutális az a kártya azzal a vaskos hűtéssel.
De nálam kimarad, nyár végén tervezek csak újra gépet venni, addig sokat alakulnak az 1070/80, 580 árak is. Nem kell már ilyen drága kártya, alig játszom. -
qantum
senior tag
Nekem bejön az msi, jó kártyákat csinálnak.
-
TTomax
félisten
-
Dr. Akula
félisten
A 2.5 slot az már 3, mert mellé nem tudok egy fél kártyát beépíteni. Az előd 1080 csak 2-t igényelt. SLI-ben már semmire nem marad hely mellette, se hangkártya, se más.
-
DeSanto
őstag
válasz
energy4ever #39 üzenetére
-
-
NandorHUN
addikt
Csak április közepén jön? :/ Elég sokat kell rá várni.
Azért árára is kíváncsi vagyok, elvileg 700 dollár lesz a 1080Ti, 1080 meg majd lecsúszik 500-ra.
Ez a változás kíváncsi vagyok mikorra ér Magyarországra, mert itt a sejtésem az, hogy első körben kereskedők nem fogják csökkenteni semmivel az 1080 árát csak 1080Ti-t fogják annyiért árulni amihez még van pofájuk -
carl18
addikt
Brutális lesz, biztos kap elég szép gyári tunningot!
-
Nagyon szép lett ez a kártya is és be kell ismernem, a TWIN FROZR VI-nál halkabb, illetve hatékonyabb léghűtéssel még nem találkoztam VGA-n.
-
tibaimp
nagyúr
Az MSI-nek ez a típusú hűtése szintén lekapcsolja a ventiket, ha a vga nem dolgozik, pl.: netezés közben?
Hasonlóan a Giga meg az Asus-hoz (lehet a többi gyártóé is)? -
törölt tag
1060 Strix-em van 3 ventillátorral, terhelés alatt ez sem halk, igaz 70 fok fölé még nem ment.
Nem tudom elképzelni, hogy ez a kártya halk legyen, sőt egy ilyenre eleve víz kéne ....
-
ribizly
veterán
Akkor ezek szerint itt már drágább lesz a custom, mint a founder's, nem úgy mint a sima 1080-nál...
Valami azt súgja, hogy nem fogok 1080Ti-t venni. -
Pityu.
nagyúr
Kíváncsi leszek lesz e ciripelős
-
Giot
addikt
Szépek ezek az MSI kártyák.
-
kisza25
félisten
2*8pin OMG
azt hiszem vennem kell egy új tápot -
-
hemaka
nagyúr
Elferne a gepben.
-
KRoy19
őstag
"amelyre a cég TwinFrozr IV hűtésének legvaskosabb változata kerülhet fel"
Az Twin Frozr VI lesz.
-
Scholes9
nagyúr
Hú, de szép
300k körül lesz gondolom. 1080 Ti-ből és ezt az MSI-t venném, ez a hűtés über
-
-Alvin-
tag
Hű akkor ez az oldal meg tele van kém fotókkal meg árakkal...
[link] -
Dealer95
őstag
Csak ezt a piros színt hagynák el már végre...
-
ForRedGlory
félisten
Szép-szép, az MSI 1080 Gaming X után kinézetre sok változás nem lesz a gépemben, már ami a kinézetet érinti.
-
-
shteer
titán
Netezős gépbe jó lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest