Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
vajon miért nem ezzel kezdték egyből hogy a normál távirányítóba beépítik a mozgásérzékelőt és kész?
miért hagyták meg a normált és csináltak egy kicsit MR-ot, most meg feltalálták azt amit már több éve is lehetett volna?
másik kérdés, annyira drága a mutatvány hogy nem adható minden TV-hez alapból?
ugye az olcsóbb 650 és azalatti szériák csak elő vannak készítve ehhez, és feláras a MR tudás...Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
LucasGrant
aktív tag
Az én Tv-mhez csak MMR járt (LA740S), én az elejétől kezdve nagyon szeretem, nem kéne már normál távirányító. Ha vendégségben vagyok, ott is néha elfeledkezem, és a normál távirányítót rázom, meg probálok vele bűvészkedni, mire leesik, hogy ez nem olyan
-
5ent1nel
aktív tag
Nekem tavalyi LB-m van, és nagyon jó lenne hozzá, de e szerint sajnos nem kompatibilis: LG AN-RM600
[ Szerkesztve ]
-
Meteorhead
aktív tag
Kompatibilitási listát hol találni hozzá?
-
h1mpi
félisten
Kíváncsi vagyok, mert én meg imádom az LB-hez kapott Magic-et csak pont a számok hiányoznak róla. Én tuti vevő leszek egy ilyenre, ha nem horror ára lesz.
Fully electric lifestyle!
-
dfdfdf
őstag
Régi nem webos es tvhez is jó? Mert a sajátom haldoklik...
-
shteer
titán
welcome
szerintem jónak tűnik..
-
Sicilian
addikt
De utálom a magic távirányítót az LG-hez. Használtam egy ideig... elég is volt.
Sok funkció 6-7 kattintás meg mozgatás, míg a sima távirányítón 1 gomb megnyomása !nothing is true everything is permitted..
-
zsolt19900
őstag
Ez tud kommunikálni a már meglévő tv-mel is?
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Mice_007
tag
Az irány jó, a korábbi két távirányítós megoldás szerintem elég gáz, a magic cucc nekem jó ideje már a fiókban pihen, amit kell megoldom a sima távszabályzóval, mondjuk az input selectoron kívül max a beépített média lejátszót szoktam használni, arra a kurzor gombok tökéletesen elegendőek, nem kell hadonászni a kurzorral. Így viszont lehet, hogy nagyobb esélyel használnám, hogy nem kell cserélgetni.
AIDA64.com
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest