Új hozzászólás Aktív témák
-
MeszesKPT
őstag
válasz
LurkerSheik #19 üzenetére
Szerintem az Ambilight nélkül már sehol sem lenne a Philips, én legalábbis nem tudok még egy egyedüli feature-t mondani. Licenszelni is hülyék lennének emiatt.
-
mad823
őstag
válasz
LurkerSheik #19 üzenetére
A Tizenre és a Webos-ra is igaz, hogy az olcsóbb tévék meglehetősen lomhák a felső kategóriás társaikhoz képest, én sem értem hogy mi értelme ennek a fillérbaszásnak.
A szoftverfirssítés és az android ott lehet érdekes, hogy én még nem láttam 5 évnél régebbi Tizen vagy Webos TV-t, amin menne még pl. a youtube. Mivel nincs rá verziófrissítés, ezért előbb utóbb kikopnak ezek az appok is. Andoridnál ez talán kevésbé gond. Persze lehet arról vitatkozni, hogy mennyi időnként kéne új tévét venni, de ez akkor sem rokonszenves húzás - főleg hogy 5 év alatt nincsnek akkora technológiai előrelépések, hogy feltétlenül érdemes lenne új tévét venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest