- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Apple MacBook
- Milyen SSD-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én egy Samu F6100 butatévét váltottam, sajnos csakis a képméret miatt.
Tizen talán most van 5.éve a tvken.
Azt nem tudom, hogy fut e az első szériákon, viszont ha telepítve van miért ne indulna el később?!
A szoftverfrissítést kikapcsolod és csókolom.
Mondjuk én nem is netezek a tv-n.#21 BenceS
Márpedig a 2018-as 7503-ra és valószínű a 7303-ra egy samu nu7652 (ez volt nálam), a 2019-es pus7304-re egy jóval olcsóbb ru7402 és felfelé vagy lg um7400 is már köröket ver használhatóságban(user experience) és fürgeségben.
Sony XG8 és Mi TV 4S viszont elég fürge fürge
A philips távkapcsolóról ne is beszéljünk...
Szemèly szerint elismerem az Ambilightot, de az emberek nagyrészét nem érdekli.
Esti tévézéskor mikor alacsony fényerő kell, már zavart és persze külön kell állítani a kép fényt és az Ambi fény erősségét is.A médialejátszót megértem, hogy fontos valakinek bár nekem egy generált igény. Amit leakarok játszani arra ott az Airplay2 ios-ről, windowson a Widi vagy szükség esetén a HDMI.
Ha már pendrivera rámásolom a filmet, a géppel is össze tudom dugni vagy vezetéknélkül kiküldeni a képet.Nagy örömmel ugrottam a droid tvnek de annál jobban kiábrándultam belőle a konkurens OS-ek mellett.
Idei tv-k szintén Android9-el jönnek meglátjuk mit reszelnek vagy mit tudnak droid10-el később.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Elektromos autók - motorok
- Milyen autót vegyek?
- Futás, futópályák
- OTP Bank topic
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest