- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
DrGonzo22 #259 üzenetére
"Amit Te leírtál, és mint eszményi példát beállítottál, az nagyjából a kanti kötelességetika": amit leírtam, az nagyjából és teljesen ellentéte a kötelességetikának.
Wikipédia: "Azonban ahhoz, hogy valami morálisan jó legyen, nem elég megfelelnie az erkölcs törvényeinek, hanem szükség van arra is, hogy a törvény kedvéért menjen végbe." hát ezért nem kötelességetika, mert nem a törvény és nem külső hatalmi erő hatására kellene dönteni. Ergo a kötelességetikát nem is tartom kívánatosnak."Sőt Kant kifejezetten azt hangsúlyozza a heteronómia fogalmával, hogy az erkölcs=társadalmi norma azonosítása tarthatatlan, az erkölcs szó csak az autonómián keresztül érthető meg, és csak arra hazsnálható.": így van. Pontosan erről beszéltem, én autonóm módon szeretnék helyesen cselekedni, nem heteronóm módon.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Egy névtelenül nyilatkozó iráni mérnök mutat rá arra, hogy az amerikaiak túlértékelik technikájukat, melynek sebezhetőségére saját kutatóik is rámutattak már.
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Komplett RAZER PC - I9-14900k - 32 GB DDR5 RAM - 4070 Super
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Pioneer MVH-S420BT
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest