- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz westlake #364 üzenetére
láttam két napja...érdekes
ma reggel azzal fogadtak, hogy a 290X DC2 (4GB) mindösszesen 210 font.... namondom az már betyár" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
westlake
félisten
Play nice!
-
jedis
senior tag
Úgy bizony ! Pont ezért fogom ezt én most pont kihagyni ! Majd a 400-asokra beruházok 14nm-en , ( talán már ) HBM2-vel !
[ Szerkesztve ]
Ha az autópályán haladván, egyszer csak vészjósló mennydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hidd azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
-
Baryka007
őstag
Hasonló elven vagyok én is... Ha reálisan gondolom át a dolgokat, hogy mennyivel később dobják a piacra az új kártyákat mint az nVidia tette. Akkor elég ciki lenne, ha nem sikerülni legalább egy fél generációt ráverni az nVidiára ! És ha még, csak egyenlő szinten lenne vele ! De remélem hogy nem így lesz, bár nem várok megváltást a(z) HBM-től. De amennyit az idő malomkereke az AMD oldalára hajtott, ennél a generációnál, én elvárom, sőt követelem hogy fél generációnyi teljesítmény különbség legyen ! És hozzá teszem hogy Piros színű videó kártyáim voltak mindig is !
-
TTomax
félisten
válasz #45185024 #358 üzenetére
Ha 300W akkor már is nőtt a TDP,mert a 290X-é ha jól emlékszem 290W.
Bánná amúgy a franc,csak lenne olyan gyors hogy egy kategóriát verne a geforceokra.★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz Malibutomi #356 üzenetére
Egy ekkora GPUval ezen a csíkszélességen ezzel az architektúrával nem hinném hogy a Fiji 1GHz fölé mehetne...,úgy 1-1.1GHz között valahol.És ez nem csak TDP kérdése.
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Malibutomi
nagyúr
-
rocket
nagyúr
válasz Malibutomi #351 üzenetére
Nem a Titan-X befolyasolja az orajeleket, hanem a GPU-k kihozatali aranya, meg kell talalni a megfelelo egyensulyt a kihozatal, fogyasztas (feszultseg), elerheto orajel kozott.
Ahogy halad az ido, es jonnek le a gyartosorrol a wafer-ek egyre nagyobb lesz a sampling rate, es minnel nagyobb annal konnyebb megtalalni az egyensulyt.
Azt tanacsolom, hogy kicsit hagyatok levegohoz jutni az AMD-t (attol fuggetlenul, hogy meg mindig benne van a pakliban, hogy R600 rev2 lesz a Fiji), minden kifog derulni hamarosan, a tet az AMD szamara oriasi, azt nem mondom utolso esely, de egyre rovidebb a takaro ameddig nyujtozkodni lehet.
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
TTomax
félisten
válasz Malibutomi #352 üzenetére
Az egy bérmunka,az nem része semmiféle kampánynak.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Malibutomi
nagyúr
Marcius ota csak most jutott eszukbe biost krealni meg orajelet allitgatni? Ket honapja kint a TX, ok meg sokkal regebben tudjak a Fiji mit tud (de valoszinu azt is a TX meg a Ti mit tud), nem valoszinu hogy az utolso ket hetben jut eszukbe hogy jaj hat ez igy nem eleg.
[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
válasz Malibutomi #330 üzenetére
Kozel 3 het van a bolti rajtig, siman csucsulhetnek a kartyak BIOS nelkul az osszesszerelo raktaraiban, sot meg az is belefer, hogy meg csak osszeszerelve se legyenek.
Mai vilagban egy 8000 darab (pletykak szerint a nyito keszlet ennyi lesz, 2-3 hettel kesobb varhato a kovetkezo nagyobb adag) termeket 1 het alatt osszelehet szerelni es lehet teriteni a vilag barmely pontjara, ugyhogy boven van meg idejuk.
Erdemes megnezni a 980TI-t OC.uk-en pre-order mind 5 nappal a rajt utan, alig kaptak belole nehany tucatot eddig, maskor mar napokkal a megjelenes elott hegyekben allnak a kartyak.
#333:Hetek ota lehet tudni, hogy az AMD nem mutatja be a R3xx es a Fury/Fury X-et a Computexen, erre megy a nyafogas, kicsit lehetnetek tulremesebbek, ennyit meg megerdemelnek.
Kivetelesen most ugytunik jol csinaljak, az E3-on a szoftverekkel es szines grafikonokkal karoltve nagyobbat fog szolni a dolog, persze a reverse marketing mukodik addig is, dehat ez benne van a pakliban.[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
nubreed
veterán
válasz #45185024 #346 üzenetére
Én 7870 en meg sem merem próbálni a witcher 3-at, többek között pont ezért is akarok már végre egy új kártyát. Pedig nagyon játszanék már én is vele, nem akarok kompromisszumokkal játszani, tudom, hogy úgy elmenne a 7870 -en 30-40 fps környékén de nekem ez kevés, főleg visszavett grafikával. Szóval jöhetne már az új kártya. Vagy R9 3xx ha jó, vagy ha belefér anyagilag valamelyik Fury, csak már ott lennénk hogy lennének már konkrét magyar árak meg kapható lenne.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
törölt tag
Ja a tegnapi [FURY]-s cikk annak aki még nem látta .
-
törölt tag
Witcherbe van 200 óra úgyhogy akkor láss neki
Másrészt ha a Fury nem jönne ki akkor a 980 TI se kezdene 240 körül, ha a Titán X 380 akkor semmi nem akadályozta volna őket 300 ba kihozni, még ez a szép +15% os izzóparázs TI is meg fog állni 280-ban.
220- 240 fölé nem mehet az alap FURY.
ha azt a +15% ot a 390x re képzeled rá mi már azzal is jól járnánk. Ha nem hazudott aki mondta akkor FIX 150 ben jön ki.
Amiben én reménykedem az egy léghűtéses 200 alatti FURYajándék FALLOUT 4 el .[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
válasz westlake #344 üzenetére
En nagyon boldog lennek ha mutattak volna valamit, sok oka lehet miert nem tettek, ok tudjak. Most miatuk kell itt lopnom az idot aktiv munkavegzes helyett Na mindegy, van eleg dolgom addig is, uj hazba atpakolni a konfigot, jovo heten levizezni, aztan az uj kartyat kivalasztani es berakni... Befejezni a Witcher 3-at...
Nekem van egy olyan erzesem hogy jo lesz ez a Fiji nagyon es ezt kell vennem majd...
Szoval chill out
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
westlake
félisten
"Ha az AMD raerosen bemutatja a kartyajat es tuti hogy hetvegen mar lesznek komolyabb leak-ek akkor tomegevel vihetik vissza a kartyakat az emberek hogy AMD kartyat vegyenek.."
Te is tudod, hogy ez nem fog megtörténni. akkor sem, ha neked lesz igazad. Ez egyébként sem lehet érv a titkolózás mellett.
Egyébként én nem hetekről beszélek, hanem hónapokról. Már év elején mutathatott volna valamit az AMD.[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
Yllgrim
őstag
válasz westlake #342 üzenetére
Ooo, az az erv buko. Most bejelentettek a heten a kartyakat, latjuk a teljesitmenyt elo is rendelhetem de nincs raktaron. Jovo heten hetfon ha lesz es megveszem akkor 14 napon belul indoklas nelkul visszakuldhetem (UK). Jovo hetfohoz kepest Junius 16-a 8 napra van.
Ha az AMD raerosen bemutatja a kartyajat es tuti hogy hetvegen mar lesznek komolyabb leak-ek akkor tomegevel vihetik vissza a kartyakat az emberek hogy AMD kartyat vegyenek...
Innentol kezdve az AMD-nek mindegy is ha tudja hogy az o kartyaja jobb, raadasul ra is tud majd jatszani mint anno a 970-es blamanal hogy vidd vissza a gagyit kapsz helyette jobbat meg kis ajandekot vagy akciot
Maradjunk annyiban nem hajtja most mar semmit az AMD-t, a finishben vannak, ha Mo-n 8 napos a visszaviteli ido akkor is jo vagy...
szerk: ha meg valaki bemutato aron veszi meg a kartyakat amik par nap/hettel kesobb lejjebb mennek, hat.... Nem tartom okos huzasnak, de nem az en penzem uh nekem mind1
[ Szerkesztve ]
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
-
Yllgrim
őstag
válasz westlake #338 üzenetére
Jovo het ilyenkor mar jonni fognak az eredmenyek, addig lehet egymas veret szivni, osszeeskuves elmeleteket gyartani, karogni... Kiderul. Nekem nincs ralatasom a dologra es baromira vennek valami jo kartyat de nem ezen az egy-masfel heten fog mulni.
Akar az is lehet hogy az E3-on par jatekkal akarjak demozni mit is tud a cucc mondjuk egy Vulkan-Mantle-DX12 osszehasonlitasban a jelenlegi NV felhozatallal ahol ok mar tudjak tesztelni van egy szamottevo kulonbseg mondjuk az AMD javara.
Nekem nagyon bejon a 980Ti de varok, nehogy veletlen mellenyuljak.
En attol felek hogy olyat fog villantani most AMD amivel felmossa a padlot a konkurenciaval, azok raertek volna kiadni a 980Ti-t kesobb is, nem is nagyon kellett volna reklamozni a DX12 kompatibilitast, raadasul ha meg AMD megoldja Vulkan-al amit akar jobban, magasrol tojni fog DX12-re, amikor felrakod a jatekot, feltelepul az API is es ennyi.
Igy vagy ugy lesz meglepetes, ami erdekes, hogy mindenki nagyon hatarozottan jelent ki dolgokat, amikrol max a gyarto tud bizonyosat
Varjunk meg 2 hetet es kiderul Peace
ui: NV kidemozgatta magat most, ment ki par leak is ido elott ezzel bizonygatva mennyire jo a kartya (tenyleg jo) de ha tudjak hogy a konkurencia sokkal jobb akkor ez elore menekules, AMD-nel ezt jol tudjak, 2 heten nem mulik semmi, mire a boltokban lesz jonnek az eredmenyek is, es akkor sokan le is mondhatjak a rendelest vagy visszakuldik X napon belul mert van jobb Na az aztan a blama...
Szoval otletelni mindenki tud, csak felesleges En is csak azert teszem mert most nincs mit csinalnom es utom el az idomet
-
- = Zk = -
félisten
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
westlake
félisten
válasz #45185024 #336 üzenetére
Elég lett volna egy szándékos kiszivárogtatás, ami tartalmaz néhány 3DMark eredményt. Egy ilyennel ezreket lehet megfogni és megtartani. Engem ugyan nem nyűgözött le egy GPU-val, amin látszik a négy stack. Gondolod, hogy az NVIDIA eredmények véletlenül kerülnek ki?
Play nice!
-
törölt tag
...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Maross: Megérkezett az[Izzó parázs] kártyád Sajnos nem a mi oldalunkra, de azért remélem itt is lesz.
"a referencia értékekhez képest 15%-kal lesznek magasabbak" azért tudhat valamit a hűtési megoldás ha ezt bevállalják.West: De ha csak annyit tesz hogy rajzoltat egy piros sárkányt arra a fekete lyukacsos műanyagra meg ráírja pirossal a furira hogy GAMING azzal is olyat tenne ami emberek ezreit inspirálna, elég lenne ha felkelti rá a figyelmet, most hogy kiad egy pár másodperces renderelést amiben a R A D E O N betűk mint valami hőfigyelő ledek kivilágítanak ez picit kevés véleményem szerint.
[ Szerkesztve ]
-
westlake
félisten
Nekem van egy érvem a publikálás mellett, ami szerintem cáfolhatatlan.
Ha nekem lenne egy utőképes, esetleg leggyorsabb kártyám, akkor a lehető leghamarabb lerántanám róla a leplet, mégpedig azért, mert mindennap késlekedéssel egyre több ember lesz, akik megveszik a 980 Ti (vagy akármi mást). Ha viszont már hetekkel, vagy hónapokkal ezelőtt megmutatták volna, mit tud a Fiji, lehet, hogy senki nem venne felsőkategóriás terméket, hanem megvárná az új kártya debütálását. Az AMD már mindazt a pénzt elbukta, amit NVIDIA kártyákra költöttek az első lehetséges leleplezés óta. Mi szólhat a titkolózás mellett? Érvelni nem tundék mellette.[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
nubreed
veterán
válasz #45185024 #333 üzenetére
Lehet, hogy direkt húzzák a jó népet, mert tudják, hogy hatalmasat fog szólni a Fury (mert annyira erős) mikor piacra dobják és teljesen mindegy, hogy jelen pillanatban van e komoly marketingje vagy nincs. Majd ha lesz Launch akkor majd lehet konkrétumokat látni.
Vagy neked lesz igazad és zűrzavar van az AMD -nél. Pár hét és úgy is kiderül minden.
-
törölt tag
Ne személyeskedjetek csak egy kártya...
Nézd meg ABU-t hanyan támadják, százan százfelé akarják széttépni.
(na de egy páncélos pingvint nem lehet széttépni olyan könnyen )
Ő mégis korrekt szakmai válaszokat ad mindenkinek.
Tényleg nagyon zűrzavaros ez az egész ügy most.Tomax: szerintem az AMD PR részlege pocsék munkát végez.
Mi az amit eddig fel tudnak mutatni amit ráköltöttek a kampányra?
2 ásványvíz fólia meg két fél literes bubis víz
Attól hogy nem adják ki, a Computexen ott voltak , miért nem mutatták be a 300 szériát ?
Ha mutatnak pár dobozt csili vili képet hűtésmegoldásokat mindenkinek összefutna a nyála.
FURY-t meg tartogathatná E3 ra. Számomra teljesen érthetetlen amit csinál reklámügyben az AMD. -
westlake
félisten
válasz Malibutomi #330 üzenetére
Lehet, hogy nincs igazam és teljesen rosszul látom a dolgokat, de biztos vagy benne, hogy ezt az előbb látott formában kell a tudtomra hoznod?
#332: Elhiheted, hogy ha hibás következtetést vonok le, akkor azt nem szándékosan teszem. Nincs tévedhetetlen ember. Megbocsátok.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
Malibutomi
nagyúr
válasz westlake #326 üzenetére
Ne irj mar ilyen blodsegeket West neked ennel tobb eszed van.
Ket hettel a kiadas elott reg a tesztelokhoz uton kell lennie a cuccoknak, meg a boltok fele. Mint ahogy mar ki is kuldtek joparat (pl Johannak)De legyen most finomhangoljak a kartyat...miert is kell ehhez osszeszereletlenul heverniuk, ha csak a bioson allitanak???
Es miert akadalyozna ez oket abban hogy megmutassanak egyet ha ugyis csak lengeti a kezeben??? Mint ahogy allitolag az ujsagiroknak meg is mutattak mar zart ajtok mogott.Ne haragudj, de az egesz hozzaszolasod logikatlan zagyvasag, toled nem ilyeneket szoktunk meg.
-
TTomax
félisten
válasz westlake #328 üzenetére
Ezt én nem hinném,mert akkor minden idők legdurvább paper launch-e lenne a Fury-é.Azt pedig az AMD nem nagyon engedheti meg magának.Jó párszor eltolták már a megjelenést,szerintem elkészültek vele.Hogy mire ez a nagy titkolódzás?Azt magam sem értem,az AMD jót tenne ha kiszivárogna egy-két hitelesnek tűnő hír egy olyan GPU-ról ami megveri a TitanX-et,és a feature lista is vaskosabb.Most vagy ez nincs meg,vagy nagyon rossz a marketing,egyik sem elképzelhetetlen.
[ Szerkesztve ]
-
westlake
félisten
válasz #45185024 #327 üzenetére
Nade most 300-as széria, vagy Fiji? Egyáltalán nem mindegy. A 300-as széria már régen a gyártóknál lehet, hogy csak át kellett alakítani a meglévő kártyákat. A Fiji egy teljsen más történet. Igazából engem nem is érdekel a 300-as széria, mivel ismerem a mostani egymagos flagship (290X) tudását.
Play nice!
-
törölt tag
válasz westlake #326 üzenetére
Ez érdekes kérdéskör
Szerinted ha a gyárba is van tudnak már rajta változtatni ?
Szerintem azért egy hét nem lenne elég a becsomagolásra meg a boltok polcainak feltöltésére, tesztképdányok kiküldése tesztelő újságoknak stb... hisz ott a csomagolást tartozékokat is bele szokták tenni a tesztbe a termékről, ezért gondolom hogy már dobozolva kellene lenniük legalább a 300 szériának. Feltettem fórumra kérdésnek hogy miért írhatja a cikk hogy a Fury miért vinné az direct x 12.1 et mikor a Tonga is 1.2 GCN , és azt nem említi, de nem válaszolt rá senki pedig most nagy a nyüzsi [a Direc X 12 ] miattTomi mutatott múltkor egy cikket a 390x es kártyáról amit kivittek a Computexre: [EZT]
Ott ugyan azt mondták hogy Prototipus, de azt szerintem csak azért mondták mert Titkosítási tilalom volt nem mondhattak mást, de szerintem össze vannak azok már szerelve kiadásra készen.
(Alátettek egy 290x et hogy ne szegjék meg a tilalmat , mégis tudják Computexen bemutatni.)[ Szerkesztve ]
-
westlake
félisten
válasz #45185024 #325 üzenetére
Ha a Fiji be lenne csomagolva, miért csak egy GPU-t mutatott volna a némber? Neked nem furcsa, hogy nem egy VGA-t mutatott? Nekem az. Főleg azért, mivel pár napos hír, hogy még csak most finomhangolják a kártyát. Gondolom ezalatt a GPU működési frekvenciáját kell érteni. Azok a kártyák még az összeszerelő üzemben pihennek, nem eladásra készen.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
törölt tag
Nem az a baj hogy berakta, csak egy effekt, főleg ha az pont az uj hairworks, de manipulatív egy héttel az E3 előtt amikor a FURYk már be vannak csomagolva, kiadni még egy szintet hogy az NVIDIA úgy menjen oda az E3 ra hogy ő tudja a 12.1 et az AMD meg nem.
Persze ettől értem hogy a u Nvidia maradt tier 2 AMD tier 3 bekötésileg , de ez a vásárlóknak már nem így fog lejönni itt a baj.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
[Nincs teljes Direct X 12 támogatása az uj kártyáknak]
A 12_1 szintet csak a FURY (Fiji) hozza. Hoppá !!!
-
Malibutomi
nagyúr
Honnan szeditek ezt az 1000-2000$-t?
Amit eddig szivarogtattak, a legnagyobb vizhuteses Fiji volt 850, a kisebb 750, a Fiji Pro 600-650$.
A 390X-re, ami a felturbozott 290X 8GB rammal mondtak 400$-t.Meg a másik, hogy nem értem, hogy az AMD hova rohan a HBM -el, még az nVidia sem lépte meg.
Persze hogy nem mert ezt az AMD fejlesztette a Hynix-el, az NV a HMC memoriat akarta bevezetni, csak rossz lora tettek, mert az besult, es igy lemaradtak.
-
BoneDragon
veterán
-
nubreed
veterán
válasz #45185024 #317 üzenetére
Igen, gondolkoztam ezen én is és nekem is pont ez a legnagyobb bajom, dilemmám. Nem igazán lesz igazán jó ár/teljesítmény arányú kártya, akárhogy is nézem. Bár nekem a 7870-hez képest szerintem mindenképp előre lépés lesz ha csak egy 380-380x -re ruházok be. Viszont úgy látom, hogy az AMD most Furyval elhozta az új felső házat és 3xx -es kártyák csúcsa is legjobb esetben is felső középkategóriának minősül majd, ami szintén nem lesz olcsó, mármint a csúcs kártyák. Kicsit olyan érzésem is van, hogy cserbenhagyja az r9 3xx -re ácsingozókat, odadobnak nekik valami tavalyi/tavaly előtti kicsit leporolt chipet és aki tényleg újat akar az adjon ki érte 1000+ $ -t. Nagyon elkurvult ez a piaci szegmens is és nem igazán érthető az AMD üzletpolitikája. Mert, hogy 1000-2000$ -t még nyugaton sem dobálnak ki csak úgy az emberek egy szimpla videokártyáért az tuti. Lassan ott tartunk, hogy 1Millió -s gép kell ha normálisan akar játszani az ember? Miközben 400$ -t veszel egy konzolt és az legalább 6-8 évig kiszolgál. Meg a másik, hogy nem értem, hogy az AMD hova rohan a HBM -el, még az nVidia sem lépte meg. Mindig első akar lenni az innovativ technológiai ujjításokban az AMD (pl mindig ők dobják előbb piacra a legújabb DX verziót támogató kártyákat) aztán a piaci részesedésük sosem akar szignifikánsan emelkedni, hiába innováció ide vagy oda. Nem fognak dunát rekeszteni a HBM -es kártyák eladásai az AMD-nek ez tuti, és nem fog nőlni a piaci részesedésük, és már megint ott fognak tartani ahol már legalább 10 éve. Megint csak oda kanyarodok vissza, hogy az 1000+ dolláros vétel ár nagyon sokakat elriaszt, és nem gondolhatja senki komolyan, hogy ilyen mélyen a zsebbe kell nyúlni komoly játékért, de ha az AMD pl ezt gondolja komolyan, már most megáshatják a saját sírjukat nyugodtan.
-
trufa12
addikt
válasz #45185024 #317 üzenetére
Ezzel így vagyok én is...
Új és erős terméket akarok... de az igazság az jönnek a generációk már évente ahogy itt írjátok többen is... ezeket értelme igazából nincs meg venni... de ha játszani akar az ember meg muszáj valamit lépni, és itt jön a képbe hogy bizony érdemesebb az olcsóbbat venni pedig az én értékrendemet is baxatja az amit írsz..Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
törölt tag
Ahogy mondod cuzammen isten haragján kívül minden benne van, volt egy srác aki európai bolti árakat mondott azon is érdemes elgondolkozni mert ott már rajta vannak az egyéb költségek is.
Az első Prohardveres tesztekig mindenképpen várni kellene, nehogy valami csúnyába belefusson az ember.
A legkeményebb akaraterő próba.
De az is az hogy az ember kisajtolja e magából a Fury igen magas árát ami életem leglogikátlanabb lépése lenne, vagy marad az az érzés hogy a technikai lépcsőfokról épp lecsúszva veszel egy tulajdonképpen már elavult terméket. Ezen ugye ti is gondolkoztok ?
Azt a pont optimális lépést nem találom az egészben amit nagyon kerestem .[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
válasz #45185024 #315 üzenetére
Ja értem. Reméljük, hogy ezek a szokásos kezdeti árak, amik pár hétig mindig elég magasak, de aztán beállnak egy normálisabb szintre.
A 375 ös váltószám gondolom úgy jött ki, hogy bele van kalkulálva a magyar áfa, kisker/nagyker árrés, estébé, estébé. Kicsit soknak tűnik még így is. Na de 3-4 hét és úgy is meglátjuk.We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
törölt tag
Volt egy srác aki itt elárult pár termék árát, ahol forint van azt ő mondta.
tehát a 390x 149 ezer 390 119.900 az FIX bolti ár ha addig nem történik dollár forint mozgás.
A többit [EZ] alapján kalkuláltam.
Ala egyismeretlenes egyenletrendszer érettségi tétel
HA a 399 dolláros kártya a Magyar boltban 149.990-ért fog megjelenni akkor váltószám 375 ergó egy 599 es FURY 220 ezer körül lesz. ecetera ecetera...
Leülhetek tanár úr ?[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
válasz #45185024 #291 üzenetére
Ezek az árak hogy jöttek ki neked forintban? Mennyivel szoroztad be a dollár árakat? Meg az sem világos, hogy az ottani induló bruttó végfelhasználó árhoz adatd hozzá a magyar áfát vagy most mi? Tutira nem jó a matek, kár addig találgatni amig nem jelennek meg a hazai nagykerekben.
-
törölt tag
Én arra leszek kiváncsi hogy mit hoz ha nem fogják meg a Tongát.
380 ról van anyag ([ITT] )
Elméletileg egy nem megfogott tonga 380x (GCN1.2) lehet hogy meglepetést fog okozni a 390-nek (GCN1.1)[ Szerkesztve ]
-
do3om
addikt
Azt a bolhafing különbséget kéne most ledolgoznia a megjelenő kariknak de még mindig kétséges meglesz e.
De akkor minek nevezed majd az 5-10%-os körüli gyorsulást majd a 390-290 között?Az árak sajnos erősen nőnek minden egyes fps növekedésnél egy szint felett
Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
válasz Malibutomi #309 üzenetére
Valoban nem ertem a lenyeget, mert szamomra a plusz ram azert kell, hogy egyaltalan elinduljon a jatek, egy deka gyorsulast nem varok tole.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
válasz Malibutomi #306 üzenetére
Ertem en hogy nvidia lemarad, de ha ati el se indul 4gb-vel 2160p-ben hasamrautok medium felbontas folott, akkor nem lesz verseny. Es ezert szurkolok a 390x-nek, 8giga, "normalis ar", es hatha ugrast jelent gtx970-hez kepest.
[ Szerkesztve ]
-
SylverR
senior tag
válasz Malibutomi #306 üzenetére
Most komolyan ezért a bolhafing 30% többletért vannak oda a Titan X-nél a fanok?
Azt hittem kicsit több lesz.Nem!
-
Malibutomi
nagyúr
Maradjuk annyiban hogy lassuk meg a benchmarkokat.
Ha megnezel egy TX tesztet, akkor az latszik hogy 4GB ide vagy oda a 290X nem marad le tole magas felbontasban sem, sot kozelebb van mint 1080p-ben. [link]2160p 42.8%
1440p 42.8%
1080p 44.9%Ezzel szemben a 980 szepen lecsuszik.
2160p 31.5%
1440p 29.8%
1080p 25%Szoval jojjon ki aztan lassuk meg hogy mekkora hatrany lesz az a 4gb.....abban a masfel honapban amig ki nem jon a 8gb, aztan aki akar vehet olyat.
-
törölt tag
Van erről fent videó 970 amikor kifut a 3.5 ből ASSASINnel. Azt hiszem 35 ről 25 FPS re lassul be.
Tényleg nem tudom mit gondoljak erről nem lenne rossz a 8 Giga de sokan meg azt mondják semmi értelme.
De pár év múlva csak lesz nem ?
Az a baj ha nem gyorsul számottevően a 290 akkor tulajdonképpen eddig is volt 148 ért 8 gigás 290x azt is megvehettem volna de nem tettem így meg eladják nekem.
A 220 meg áramba is sok nem ezerbe.160-180 as kategóriában reméltem valami ütőset.
Ott pont nincs semmi... -
válasz Malibutomi #299 üzenetére
Ha mar 250k-s kartyarol beszelunk, hadd ne fullhd-ra vegye mar az ember, arra eleg a 150k-s videokartya is.
+1 erdekesseg mert ezt se ertem: 3.5 giga alatti ramhasznalatra butitva is pontosan ugyanolyan gyors a gtx970, mint a teljes 4gigat hasznalva, ahol elvileg ugye le kéne lassulnia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest