- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
"Ha az AMD raerosen bemutatja a kartyajat es tuti hogy hetvegen mar lesznek komolyabb leak-ek akkor tomegevel vihetik vissza a kartyakat az emberek hogy AMD kartyat vegyenek.."
Te is tudod, hogy ez nem fog megtörténni. akkor sem, ha neked lesz igazad. Ez egyébként sem lehet érv a titkolózás mellett.
Egyébként én nem hetekről beszélek, hanem hónapokról. Már év elején mutathatott volna valamit az AMD. -
jedis
senior tag
Mi se mentünk tavaly nyaralni, mikor a R9 290-est vettem ! Miért ? Kötelező minden évben valahová elmenni egy hétig segget áztatni ??? Nem ! Miért volna kötelező ! Egy nyaralás nem is pihenés igazán ! Lótás-futás ide-oda ! Ezt megnézni, azt megnézni ! Ezt megvenni, azt megvenni ! Én momentán fáradtabb szoktam lenni amikor haza érünk, mint amikor elmentünk !
Tök jó volt itthon csak úgy elnyúlni, és semmit nem csinálni napokig !
.
.
.
.
.
.
.
( persze tavaly a házfelújításba ment a "fölös" pénz ( sok-sok-sok R9 290-es ára ), az húzta keresztbe a nyaralásos álmokat)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RX 6650 XT 8GB Core Gaming 3 év Alza garancia.
- Zotac Gaming AMP Holoblack RTX 3070 8GB GDDR6 256bit!!! Beszámítok!!!
- HP Omen RTX 2080 Ti 11GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- ZOTAC GeForce GTX 1080 8Gb ArcticStorm+Raijintek Triton 240mm radiator (+ventilátorok és fittingek)
- MSI RTX 3080 GAMING X TRIO 10G - HIBÁS
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged