Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Malibutomi

nagyúr

válasz westlake #326 üzenetére

Ne irj mar ilyen blodsegeket West neked ennel tobb eszed van.
    Ket hettel a kiadas elott reg a tesztelokhoz uton kell lennie a cuccoknak, meg a boltok fele. Mint ahogy mar ki is kuldtek joparat (pl Johannak)

De legyen most finomhangoljak a kartyat...miert is kell ehhez osszeszereletlenul heverniuk, ha csak a bioson allitanak???
    Es miert akadalyozna ez oket abban hogy megmutassanak egyet ha ugyis csak lengeti a kezeben??? Mint ahogy allitolag az ujsagiroknak meg is mutattak mar zart ajtok mogott.

Ne haragudj, de az egesz hozzaszolasod logikatlan zagyvasag, toled nem ilyeneket szoktunk meg.

törölt tag

válasz westlake #326 üzenetére

Ez érdekes kérdéskör
    Szerinted ha a gyárba is van tudnak már rajta változtatni ?
    Szerintem azért egy hét nem lenne elég a becsomagolásra meg a boltok polcainak feltöltésére, tesztképdányok kiküldése tesztelő újságoknak stb... hisz ott a csomagolást tartozékokat is bele szokták tenni a tesztbe a termékről, ezért gondolom hogy már dobozolva kellene lenniük legalább a 300 szériának. Feltettem fórumra kérdésnek hogy miért írhatja a cikk hogy a Fury miért vinné az direct x 12.1 et mikor a Tonga is 1.2 GCN , és azt nem említi, de nem válaszolt rá senki pedig most nagy a nyüzsi [a Direc X 12 ] miatt

Tomi mutatott múltkor egy cikket a 390x es kártyáról amit kivittek a Computexre: [EZT]
    Ott ugyan azt mondták hogy Prototipus, de azt szerintem csak azért mondták mert Titkosítási tilalom volt nem mondhattak mást, de szerintem össze vannak azok már szerelve kiadásra készen.
    (Alátettek egy 290x et hogy ne szegjék meg a tilalmat , mégis tudják Computexen bemutatni.)

Új hozzászólás Aktív témák