- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
válasz
Oliverda #137 üzenetére
Ha megnézed mekkora listát linkeltem, és nem kis üzletekről beszélünk, túlnyomó többségben 25€ körüli a különbözet, persze akad egy-egy kivétel, jelen esetben az Interstore, de nehogy már az legyen a mérce.
Abu85 is az A6-36x0-et írta az i3 közvetlen ellenfelének és az árak is ezt igazolják. Nem értem, hogy jön a képbe az A8, amikor egy ~30-32e Ft-os Intel procit teszel mellé, árban az i3-2125/2130 lenne a közvetlen ellenfele, ár/érték szempontjából persze itt is inkább a Llano-nak kedvez a helyzet. Szóval szerintem alapjában véve megéri, csak nem szeretem a kettős mércét.
-
audi100td
nagyúr
-
audi100td
nagyúr
válasz
Oliverda #116 üzenetére
Honnan származnak ezek az árak? (Az Intel 117-125$-t ad meg ajánlott fogyasztói árnak, az AMD honlapján nem találtam ilyet)
"Az hazai helyzet egyáltalán nem mérvadó az jelenlegi deviza árfolyamok miatt."
Ez önmagában nem magyarázná az itthoni ~10e Ft-os különbséget és az EU-n belüli átlagos 25€-s differencia sem az általad felvázolt helyzetet támasztja alá: i3-2100, A8-3870K, A8-3850
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk dokkolókat
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged