Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
válasz
Oliverda
üzenetére
Ha megnézed mekkora listát linkeltem, és nem kis üzletekről beszélünk, túlnyomó többségben 25€ körüli a különbözet, persze akad egy-egy kivétel, jelen esetben az Interstore, de nehogy már az legyen a mérce.
Abu85 is az A6-36x0-et írta az i3 közvetlen ellenfelének és az árak is ezt igazolják. Nem értem, hogy jön a képbe az A8, amikor egy ~30-32e Ft-os Intel procit teszel mellé, árban az i3-2125/2130 lenne a közvetlen ellenfele, ár/érték szempontjából persze itt is inkább a Llano-nak kedvez a helyzet. Szóval szerintem alapjában véve megéri, csak nem szeretem a kettős mércét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- HP Omen gamer szék Citadel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Abu85 is az A6-36x0-et írta az i3 közvetlen ellenfelének és az árak is ezt igazolják. Nem értem, hogy jön a képbe az A8, amikor egy ~30-32e Ft-os Intel procit teszel mellé, árban az i3-2125/2130 lenne a közvetlen ellenfele, ár/érték szempontjából persze itt is inkább a Llano-nak kedvez a helyzet. Szóval szerintem alapjában véve megéri, csak nem szeretem a kettős mércét.