Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxbury
őstag
válasz
atti_2010
üzenetére
Én a helyedben vettem volna abba a konfigba egy X6-ot 35-ért újonnan 3 év garival. Felrántod 3.6-3.7-re mondjuk és hidd el tovább elég lett volna, mint ez. Meg ugye ott az L3, meg a 6 mag.
6850 mellett használom én is, ahogy Te. Egy jó ideig csak a VGA-t kell cserélgetni majd.
Idle fogyasztásban meg az a különbség elég sok idő alatt térülne meg, de ahhoz nagyon kockának kéne lenned, hiszen egész nap kellene mennie a gépnek.
Attól függetlenül nagyon jó processzornak tartok ezeket. Bár, ha engem ilyen APU-s dolgok érdekelnének, meg mellette a fogyasztás, akkor csak is BRAZOS. Nővéremnek BRAZOS-os laptopot (450) vettem amúgy, amikor rám bízta a dolgot. Nagyon jó, tetszik.
+ Ugyebár vettél 40-ért egy Athlon II X4 640-et, kicsit kisebb fogyasztással + egy IGP-vel. Mondjuk az az IGP nem rossz., de ha csak a költségeket nézzük, akkor ugyebár + 1 FM1-es alaplap is kell. Nekem személy szerint jobban megérte volna egy AM3/ + -os lap, bele egy Athlon II X4 + egy diszkrét vga. És akkor 2-3 év múlva csak azon kell gondolkoznom, hogy milyen VGA-t vegyek bele.
Meghát ugye az eladás. Szerintem jóval kisebb a kereslet 1-2 év múlva az FM1-es lapokra, mint egy AM3+ -ra mondjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Haditechnika, harcászat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Torrent meghívó kunyeráló
- Háztartási gépek
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- alza vélemények - tapasztalatok
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest