- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk.tamas
addikt
Ennyi idő után ért el ide az Android?
Ahogy a WearOS-nél, úgy itt is összefeküdhetnének a Samsunggal.[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
bostone
addikt
Nem késtek sokat...
-
m00lash
csendes tag
válasz kakuk.tamas #1 üzenetére
Mármint hova ért el? A Gboard a legjobb dolog, ami billentyűzettel történhet. A Swype tudta először a teljes magyar kiosztást, (még a Swiftkey sem tudja), és azóta csak a Gboard.
-
kakuk.tamas
addikt
13 éve jelent meg az első droidos tablet.
Aztán 10 éve, 2012-ben jelent meg a Google első saját táblagépe.Szóval csak 10 évet késtek vele.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Somatom
veterán
válasz kakuk.tamas #1 üzenetére
Kevés billentyűzet tud ilyet..
Ez van IOS -en?[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
m00lash
csendes tag
válasz kakuk.tamas #6 üzenetére
Na, mert az aztán tudja. 2 perc gépelés után ökölbe szorul a talpam iOS-en.
-
m00lash
csendes tag
válasz kakuk.tamas #4 üzenetére
De Gboard mindig is volt, még ez a kinézet is, csak most helyére került pár billentyű és még teljesebb lett. Erről szól a cikk. Erőltették azt a kettéosztott nézetet, de az használhatatlan. (mondjuk tableten, vízszintes nézetben kb. minden az)
-
m00lash
csendes tag
válasz kakuk.tamas #9 üzenetére
Nem én írtam a diktálást. zeon szerintem az írásjelekre gondolt, bár nem tudok róla, hogy a Swpye (jobban) kitette volna a vesszőket magától. De egyébként azt hiszem be lehet diktálni és leírja, de nem vagyok benne biztos.
-
Somatom
veterán
válasz kakuk.tamas #12 üzenetére
Persze, hogy nem. Az IOS nem ismeri a floating megjelenítést.
-
synar
őstag
Már sok billentyűzet fajtát kipróbáltam de végül mindig visszatértem a Hacker's keyboard-ra, táblagépen nekem eddig ez a legjobb.
-
Somatom
veterán
válasz johnny500 #15 üzenetére
Jól jön, pl. amikor ki kell tölteni egy adatlapot és nem akarod, hogy a billentyűzet kitakarja a kijelző alját. Egyszerűen elhúzod a bill -t, ha útban van. A billentyűzetválasztó ott van jobb alul a tálcán, bármikor lehet váltani másikra és vissza. Alapból Anysoftot használok, mert az megjeleníti az összes ékezetes karaktert, nem kell nyomvatartással bíbelődni.
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
Elég baj az, ha nem tudod az adatlap alját a billenytűzet fölé húzni, és a billentyűzetet kell mozgatnod.
-
Somatom
veterán
válasz kakuk.tamas #18 üzenetére
De, miért takarja ki a kijelző felét a billentyűzet, ha elég a negyede is?
-
Curtain
senior tag
válasz kakuk.tamas #6 üzenetére
Azért hogy laggoljon a billentyűzet? Köszi nem.
[ Szerkesztve ]
"Ne legyetek bátortalanok, bátorak legyetek!”
-
kakuk.tamas
addikt
Furamód nálam i13 Pro-n nem laggol.
Sokaknál a Meta-s programoknál laggol a billentyűzet. Azokat meg tudjuk, hogy milyenek…Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Curtain
senior tag
-
törölt tag
A Samsung gyári billentyűzeténél még nem találtam jobbat. Az ékezet is teljesen felesleges a 98%-os pontosságú szótár miatt. A diktálás csak kevés helyzetben használható, így majdnem fölösleges.
Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- iPad 10th. 64GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 98%/p3808
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest