Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
Nálam meg alig fér el asztal mellett.
Rá semmiképp nem rakom, mer lenne baj belőleViszont mellette van még virág, meg méretes hangláda....na meg ez a böszme dög.
Rendesen görcsben vagyok ha ki kell venni a helyéről.
Pedig lassan újra neki kell feszülni, mert kellenének venti cserék és takarítás is elférne.De az biztos hogy stabil, jöhet akármi....
-
IntelKiller7
veterán
Pár év alatt volt sok szép házam amibe építettem, de az NZXT volt a legjobb. Látszik, hogy értik a dolgukat.
-
Dr. Akula
félisten
És 5.25" bővítőhely hotswap racknek, az hol marad?
-
tatararpad
őstag
Remélem nem az lesz a házak jövője, hogy mATX méretben két tetves 3,5"-os meghajtó sem fér el, 5,25"-os helyről meg már ne is álmodjak. Mert ennyire tényleg fölösleges már átlagos felhasználásra PC-t összerakni, nulla bővíthetőségre ott a NUC/STX/notebook/AIO.
-
törölt tag
válasz
Geri Bátyó #25 üzenetére
Hidd el nekem, hogy évek során lettem annyira "igénytelen" hogy:
-A Power gombon kívül minden bisz-basz extra/sallang felesleges.
-Léghűtéssel mindent megoldok.
-Beérem a legkisebbel.Ezek után nem tudom teljesen átérezni a vázolt problémákat.
-
myckey
veterán
Nagyon korrekt.
Viszont én elleszek egy darabig a tesókával ( NZXT H630 ).
Csak éppen egy darut kellene szerezni, mert kimozgatni elég jó testedzés.
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
#16939776 #24 üzenetére
"Valóban előre mutató átgondolt a koncepció"
Bocsáss meg, de ezt nem tudom, hogy honnan vetted, mert a H700i szerintem teljesen átgondolatlan és a legkevésbé sem előremutató.
Előremutató mondjuk akkor lenne, ha az USB 3.1 gen 2 lenne kivezetve az előlapra és lenne Type C is.
Átgondolt meg akkor, ha felül nem csak max. 30mm férne el, de a meghajtóhelyek sem átgondoltak. Mivel E-ATX is elfér, feltételezhető egy WS felhasználás (is), ahol a 3 db 3.5-ös hely kevés lehet, de az 5.25-ös hely is hiányzik, ahová kártyaolvasót, vagy ventivezérlőt lehetne tenni.
Ráadásul számos ház létezik, amit jó lehet konfigurálni a felhasználás függvényében, de itt ez a legkevésbé sem megoldott. -
törölt tag
Valóban előre mutató átgondolt a koncepció, és az összhatás is kellemes, ritkán látni ilyen harmóniát tömeg gyártott termékben.
Ezt a véleményt úgy írom, hogy ezt a kategóriát (hagyományos elrendezésű asztali PC ház) ki nem állhatom
.
-
Zanik
addikt
Nekem a mostani mATX házam is relatív nagy. Nálam nem helyszűke miatt opció az egyre kisebb lap, hanem mert feleslegessé vált korábban az ATX, és most már az mATX-es lapot is simán kiváltom olyan mini-ITX-es lappal amivel minden megkapok amire szükségem van. Innentől kezdve pedig inkább a praktikusságra szavazok, és nem arra, hogy feltétlenül a legminimálisabb helyre passzírozzak be minden komponenst.
-
-
zed1983
őstag
Na végre!
Évek óta keresem a számomra ideális ITX házat.
De most meg is találtam. Itthon kapható valahol? -
Zozzz2000
tag
A H400 as passzolna méretileg a lapomhoz.
Belül nagyon tetszik , kivül nekem kicsit unalmas.
Viszont ez a 150 dolcsi nàlunk mennyi lesz kb forintban? 48-50ezer? -
Zotya84
őstag
-
Baba. Viszont a legjobb méretei/arányai a mATX változatnak vannak, az ITX modellt picit nagynak érzem.
-
Soha nem volt gondom a hűtésével, a hatalmas légtér csodákra képes mindenféle flincflanc ventik nélkül is
A gyári ventik persze már röpültek belőle, egy nagyon halk 12-es bequiet venti elöl és egy ugyanolyan hátul, bőven elég. Átlagos hőtermelésű (nem HEDT) procival, és átlag feletti hőtermelésű VGA-val (jelenleg egy GTX780) a hőmérsékletek abszolút normális szinteken vannak.
-
Én sima ehhez hasonló 3.5"-os előlapi helyre való USB 3.0 kivezetést használok hozzá, nem a legesztétikusabb de jobb a semminél
-
hajbel
addikt
Nekem személy szerint nem tetszik és funkcionalitásban is elmarad a Phantekstől szerintem.
-
Lacok
őstag
Szép letisztult a forma és a hátoldali kábel elvezetést jó ötletnek tartom.
-
Televan74
nagyúr
Nekem az a színes díszítőelem nem tetszik.CM viszont nagyon jól néz ki. Annak viszont örülök hogy annyi év után legtöbb háznál kukázták a plexit.Piros feketében tetszene,ha az elején a szellőző rács is fekete lenne. De az ár tudatában biztosra mondhatom,hogy számomra kimarad.
És mitől ez a házak jövője? Vagy ez megint egy bulváros,olvasó csalogató cím? Mert semmi forradalmi nincs a házban.
-
Goblin12
őstag
Jol néznek ki, lehet majd a legnagyobbra benevezek hely van, szal mind1 mekkora batar dög.
-
Milka 78
nagyúr
A 700-as nagyon baba.Végre belemegy előre és felülre is a 240-es radi.Simán beválalnám,de ahogy nézem nem a külhoni árakat lesz vagy 60 ropi itthon
-
gianni85
veterán
Na ennél a h700i-nél érzem azt, hogy olyan jól megcsinálták a kábelmenedzsment rendszert, hogy itt vétek lenne nem üveglapot tenni a ház mindkét oldallapjára.
-
Erdei88
veterán
Úgy néz ki meg a karácsonyi ajándékom a H200i személyében
-
Ilyenkor érzem öregnek magam, amikor ezek az új házak már egyáltalán nem tudnak meggyőzni, se dizájn, se funkcionalitás terén. Amíg az ATX szabvány létezik, addig nekem már megmarad a jó öreg Silverstone TJ06, számomra az képviseli az elegancia csúcsát a PC házak között
-
Zanik
addikt
Nagyon jól látja az NZXT.
Egy fekete-fehér H200i-be lehet én is befektetek, amikor majd megépítem az új mini-ITX konfigom...
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest