- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
Nálam meg alig fér el asztal mellett.
Rá semmiképp nem rakom, mer lenne baj belőleViszont mellette van még virág, meg méretes hangláda....na meg ez a böszme dög.
Rendesen görcsben vagyok ha ki kell venni a helyéről.
Pedig lassan újra neki kell feszülni, mert kellenének venti cserék és takarítás is elférne.De az biztos hogy stabil, jöhet akármi....
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
IntelKiller7
veterán
Pár év alatt volt sok szép házam amibe építettem, de az NZXT volt a legjobb. Látszik, hogy értik a dolgukat.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Dr. Akula
félisten
És 5.25" bővítőhely hotswap racknek, az hol marad?
-
tatararpad
őstag
Remélem nem az lesz a házak jövője, hogy mATX méretben két tetves 3,5"-os meghajtó sem fér el, 5,25"-os helyről meg már ne is álmodjak. Mert ennyire tényleg fölösleges már átlagos felhasználásra PC-t összerakni, nulla bővíthetőségre ott a NUC/STX/notebook/AIO.
-
törölt tag
válasz Geri Bátyó #25 üzenetére
Hidd el nekem, hogy évek során lettem annyira "igénytelen" hogy:
-A Power gombon kívül minden bisz-basz extra/sallang felesleges.
-Léghűtéssel mindent megoldok.
-Beérem a legkisebbel.Ezek után nem tudom teljesen átérezni a vázolt problémákat.
-
myckey
veterán
Nagyon korrekt.
Viszont én elleszek egy darabig a tesókával ( NZXT H630 ).
Csak éppen egy darut kellene szerezni, mert kimozgatni elég jó testedzés.
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Geri Bátyó
addikt
válasz #16939776 #24 üzenetére
"Valóban előre mutató átgondolt a koncepció"
Bocsáss meg, de ezt nem tudom, hogy honnan vetted, mert a H700i szerintem teljesen átgondolatlan és a legkevésbé sem előremutató.
Előremutató mondjuk akkor lenne, ha az USB 3.1 gen 2 lenne kivezetve az előlapra és lenne Type C is.
Átgondolt meg akkor, ha felül nem csak max. 30mm férne el, de a meghajtóhelyek sem átgondoltak. Mivel E-ATX is elfér, feltételezhető egy WS felhasználás (is), ahol a 3 db 3.5-ös hely kevés lehet, de az 5.25-ös hely is hiányzik, ahová kártyaolvasót, vagy ventivezérlőt lehetne tenni.
Ráadásul számos ház létezik, amit jó lehet konfigurálni a felhasználás függvényében, de itt ez a legkevésbé sem megoldott."Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
törölt tag
Valóban előre mutató átgondolt a koncepció, és az összhatás is kellemes, ritkán látni ilyen harmóniát tömeg gyártott termékben.
Ezt a véleményt úgy írom, hogy ezt a kategóriát (hagyományos elrendezésű asztali PC ház) ki nem állhatom .
-
Zanik
addikt
Nekem a mostani mATX házam is relatív nagy. Nálam nem helyszűke miatt opció az egyre kisebb lap, hanem mert feleslegessé vált korábban az ATX, és most már az mATX-es lapot is simán kiváltom olyan mini-ITX-es lappal amivel minden megkapok amire szükségem van. Innentől kezdve pedig inkább a praktikusságra szavazok, és nem arra, hogy feltétlenül a legminimálisabb helyre passzírozzak be minden komponenst.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
proci985
MODERÁTOR
hat ahhoz kepest, hogy a hasonlo aru 630/H630/810/H820 negyesbe mi fert bele es mennyire volt konfiguralhato, ahhoz kepest a H700i nekem iszonyatos csalodas.
(#11) snecy20: a hutese ezeknek se lesz jo, a H700i eleg ijesztoen nez ki a levegonyilasaival.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
zed1983
őstag
Na végre!
Évek óta keresem a számomra ideális ITX házat.
De most meg is találtam. Itthon kapható valahol?YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
Geri Bátyó
addikt
-
Zozzz2000
tag
A H400 as passzolna méretileg a lapomhoz.
Belül nagyon tetszik , kivül nekem kicsit unalmas.
Viszont ez a 150 dolcsi nàlunk mennyi lesz kb forintban? 48-50ezer? -
Zotya84
őstag
Ja, én is ilyesmit használok, de jó lenne megszabadulni tőle...
S tetszik, hogy pont a TJ06 hűtési hatékonyságáról van szó. Amíg nem voltam felvizezve, addig 3 venti tekerte a levegőt benne: elöl, hátul, meg a tápé. És nem volt vele gondom nekem sem, pedig eléggé tele volt.
Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13
-
félisten
Baba. Viszont a legjobb méretei/arányai a mATX változatnak vannak, az ITX modellt picit nagynak érzem.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Soha nem volt gondom a hűtésével, a hatalmas légtér csodákra képes mindenféle flincflanc ventik nélkül is A gyári ventik persze már röpültek belőle, egy nagyon halk 12-es bequiet venti elöl és egy ugyanolyan hátul, bőven elég. Átlagos hőtermelésű (nem HEDT) procival, és átlag feletti hőtermelésű VGA-val (jelenleg egy GTX780) a hőmérsékletek abszolút normális szinteken vannak.
[ Szerkesztve ]
-
Én sima ehhez hasonló 3.5"-os előlapi helyre való USB 3.0 kivezetést használok hozzá, nem a legesztétikusabb de jobb a semminél
-
hajbel
addikt
Nekem személy szerint nem tetszik és funkcionalitásban is elmarad a Phantekstől szerintem.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
Lacok
őstag
Szép letisztult a forma és a hátoldali kábel elvezetést jó ötletnek tartom.
[ Szerkesztve ]
"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
-
Zotya84
őstag
Hehe. Az nálam is megmarad kedvencnek minden nyűgjével együtt. És egy jó darabig még nem is lesz cserélve szerintem.
(Bár egy USB3 kivezető előlapi modult el tudnék bele viselni, ha csinálnának hozzá.)
[ Szerkesztve ]
Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13
-
Televan74
nagyúr
Nekem az a színes díszítőelem nem tetszik.CM viszont nagyon jól néz ki. Annak viszont örülök hogy annyi év után legtöbb háznál kukázták a plexit.Piros feketében tetszene,ha az elején a szellőző rács is fekete lenne. De az ár tudatában biztosra mondhatom,hogy számomra kimarad.
És mitől ez a házak jövője? Vagy ez megint egy bulváros,olvasó csalogató cím? Mert semmi forradalmi nincs a házban.
Mindenbe beleugatok!!!
-
Goblin12
őstag
Jol néznek ki, lehet majd a legnagyobbra benevezek hely van, szal mind1 mekkora batar dög.
-
Milka 78
nagyúr
A 700-as nagyon baba.Végre belemegy előre és felülre is a 240-es radi.Simán beválalnám,de ahogy nézem nem a külhoni árakat lesz vagy 60 ropi itthon
-
gianni85
veterán
Na ennél a h700i-nél érzem azt, hogy olyan jól megcsinálták a kábelmenedzsment rendszert, hogy itt vétek lenne nem üveglapot tenni a ház mindkét oldallapjára.
-
Ispy
veterán
Nem tudom, lehet, hogy én vagyok nagyon oldskul, de nekem az itx a 200i-nek kb. a fele, igaz eddig is voltak ilyen bazi nagy mitxatx házak, pölö prodigy.
De, ha itx, akkor legyen már kicsi (csak a Metis )
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Erdei88
veterán
Úgy néz ki meg a karácsonyi ajándékom a H200i személyében
-
Ilyenkor érzem öregnek magam, amikor ezek az új házak már egyáltalán nem tudnak meggyőzni, se dizájn, se funkcionalitás terén. Amíg az ATX szabvány létezik, addig nekem már megmarad a jó öreg Silverstone TJ06, számomra az képviseli az elegancia csúcsát a PC házak között
-
Zanik
addikt
Nagyon jól látja az NZXT.
Egy fekete-fehér H200i-be lehet én is befektetek, amikor majd megépítem az új mini-ITX konfigom...Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest