Hirdetés

Így látja az NZXT a házak jövőjét

Teljesen új „H” házszériát dob piacra az NZXT: a H700i, H400i és H200i minden méretszabványban ajánl valamit, és gyárilag beépített RGB világítással, illetve Aer F ventilátorokkal érkezik. Szintén közös bennük a gyártó által eddig is preferált ingyenes CAM alkalmazással vezérelhető központi kontroller, ami az RGB fényeket és a ventilátorokat tudja irányítani, különböző paraméterek alapján. Ez a Smart Device-nak nevezett eszköz egyébként kompatibilis a korábbi Hue+ és Grid3+ vezérlőkkel. A fizikai felépítést illetően mindegyik ház edzett üveg oldalpanellel, a tápegység számára elkülönített térrel, kábelelvezetést segítő újfajta rendszerrel és zajcsillapítással rendelkezik.


[+]

Ami az egyes modelleket illeti, a sorozat legnagyobb tagja a normál ATX torony H700i, amely egészen E-ATX méretig képes az alaplapokat fogadni. Ebben hét 2.5”-es háttértárnak van hely, de ebből három 3,5”-es HDD-kkel is helyettesíthető, a grafikus kártya maximális hossza 413 mm, a CPU hűtő magassága pedig 185 mm lehet. Hűtés szempontjából nem állunk rosszul, előre három 120 vagy két 140 mm-es ventilátor szerelhető, illetve egy legfeljebb 360 mm-es radiátornak is van itt hely, amely ventilátorokkal együtt 60 mm vastagságú lehet. Felül ugyanezek az opciók, azzal a különbséggel, hogy itt vízhűtés esetén bele kell férnünk a 30 mm-es vastagságba. A ház hátoldalán egy 12/14 cm-es ventilátorhely van. A ház tetején két USB 2.0 és két USB 3.1 Gen 1 csatlakozót, valamint 3,5 mm-es jack aljzatokat találunk.


[+]

Egy méretlépcsővel lejjebbre, a microATX világába érkezik a H400i, amelybe összesen négy tároló fér: három 2,5”-es és egy kombinált, 3,5/2,5”-es fiók várja ezeket. A VGA számára szabadon maradó hely hossza 411 mm, míg a CPU hűtő magassága 164 mm lehet. Ami a hűtést illeti, elölre két 120 vagy 140 mm-es ventilátor szerelhető, illetve ide telepíthetünk egy ezeknek megfelelő méretű radiátort is, 60 mm-es vastagságig – felül viszont ebben a házban már csak ventilátoroknak maradt hely, mégpedig két darab 140 mm-es példánynak. A hátsó helyre egy darab 120 mm-es ventilátor vagy radiátor fér. Ennél a háznál az előlapi (jobban mondva fedlapi) konnektorok tekintetében be kell érnünk két USB 3.1 Gen 1 kivezetéssel és egy pár 3,5 mm-es hangcsatlakozóval.


[+]

Az új H széria harmadik, legkisebb tagja a H200i Mini-ITX méretű alaplapok számára készült. Háttértárból a H400i-hez hasonló összeállítással dolgozhatunk, bővítőkártyából viszont a méretnek megfelelően csak kettőnek van hely. A CPU hűtés mérete itt is elérheti a 165 mm-t, a VGA-k számára viszont már csak 325 mm áll rendelkezésre. Ami a további szellőztetési lehetőségeket illeti, felül és hátul egy-egy 120 mm-es ventilátornak van hely, míg elölre két 12 vagy 14 cm-es egységet építhetünk be, vagy helyettesíthetjük ezeket egy 240 mm-es radiátorral is, amely kiegészítőkkel együtt 60 mm vastag lehet. Csatlakozókból itt is két USB 3.1 Gen 1 került a fedlapra, mellette pedig a megszokott hang ki- és bemenettel gazdálkodhatunk.

Mindhárom ház fekete alapszínnel, fehér, fekete, piros vagy kék betétekkel, illetve két év garanciával érkezik, ajánlott áruk sorrendben 200, 150 illetve 130 dollár.

  • Kapcsolódó cégek:
  • NZXT

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés