Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
Én soha nem veszek hozzá ilyesmit és az eladók kegyetlenül utálnak olyankor (nem megy nekik a jutalék), volt aki az addig dicsért LG mosógépet kezdte elkeseredettségében fikázni, hogy egy rakás szar, ami 2 év után szét fog hullani. Gondolkoztam, hogy ki sem fizetem inkább...
-
stellaz
veterán
válasz
-Faceless- #73 üzenetére
Auchanban láttam belőlük több modellt, fater akart venni, de egyszerűen botrányos volt. Más tartalmat nem tudtak mutatni rajta.
Tudom, hogy szinte minden ott készül, de az echte kínai tv esetén még a hozzáadott értéket is ott teszik zsebre. A mostani orosz háború azért sok tekintetben elgondolkodtató.
-
stellaz
veterán
válasz
-Faceless- #70 üzenetére
Egyrészt amiket eddig én láttam, azok sok tekinteten elég trék voltak. Hisense meg TLC "qledes" tévéiken úgy szaggatot a mozgásmegjelenítés, hogy ilyet én még nem láttam. A gyári demo videó alatt. És ez csak ami első ránézésre kiderült róluk.
Másrészt a világ geopolitikai állását nézve, nem biztos, hogy a kínai gazdaságot direktben kell erősítenünk.
-
stellaz
veterán
"Egy évtizede még csak a beavatottak ismerték őket, mára pedig megkerülhetetlen szereplőkké váltak. De mit kell tudni róluk?"
Hogy nem veszünk ilyesmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Egy évtizede még csak a beavatottak ismerték őket, mára pedig megkerülhetetlen szereplőkké váltak. De mit kell tudni róluk?
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest