- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Csabroncka #16 üzenetére
Nagyon látszik hogy de, volt, és tapasztalatból írtam amit írtam, nem kötözködésből mint egyesek.
-
törölt tag
Illetve Thunderbolt 3 miatt simán életképes asztali gép + eGPU történet
-
bear_
aktív tag
Tudják már ezek a HDMI CEC-t? Home szervernek/HTPC-nek tokeletes lenne egy celeronos.
-
Dr. Akula
félisten
Szerintem azt kéne egyszer leírni hogy mitől jobb ez mint bármelyik másik miniITX, vagy mini/mikroakármi. Oké hogy kisebb, de a hűtőventillátor, propeller is, úgy a kaviár is tud olcsóbb lenni hogy csak 1 szemet raknak az üvegbe.
Sztem azt hiányolja mindenki hogy végre normális hűtésük legyen, amivel nem fél az ember kirakni 0-24h üzemre a cuccost, akár a nyári kánikulában se.
-
Dr. Akula
félisten
Ugyanúgy néz ki mint az előző.
-
Ha mar egy az egybe leforditottatok a nucblog.net-en levo cikket akkor talan erdemes lenne feltuntetni mint forras....
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Csabroncka #10 üzenetére
Arra szerintem kiváló! Mondjuk el lehet gondolkodni összerakott gépen is, olcsóbban kijössz valószínű.
-
Raymond
titán
válasz
Csabroncka #6 üzenetére
-
-
törölt tag
még mindig messze van a külcsín attól amit elképzelnék hiába nuc és nem mac mini...
-
Meridian
senior tag
És az sem fért bele, hogy pár mondatban leírják, mi is ez, és mire jó is ez tulképpen?
-
Raymond
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Semmi meglepő vagy formabontó dizájnelem – az Intelnél konzisztensek maradtak.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Külpolitika
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest