Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Androidos fejegységek
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Milyen processzort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
Bocs, de a hüvelyk ugyan olyan normális "k-európai" mértékegység mint az SI mértékegységei. Tudod, németül zol, angolul inch. Sőt, tovább megyek.. A hüvelyk az első mértékegységeinkkel egyidős! A méter bő 2000 évvel fiatalabb.
Az más dolog, hogy sajnos túl SI alapú az oktatásunk.
De, egyetemen nekem is problémát okozott eleinte az angol terveket értelmezni.. De egy idő után ugyan úgy számoltam 12-es számrendszerben a láb-hüvelyk-vonal dolgot mintha világ életembennezt használtam volna és nagyon nem bánom, hogy azóta mind a kettő természetes. -
Cifu
félisten
-Kijelzőknél te hol láttál már olyat, hogy nem képátlót adnak meg? Mindenhol így meg, még európában is. Ahogy a kijelző képátlójánál is általános, hogy colban adják meg, max. utána írják, hogy centiméterben mennyi (méterben nem jellemző sehol).
-A kutya nem várja el, hogy fizessél. Ez egy lehetőség, amivel vagy élsz, vagy nem.
-Elég nagy trehányság, ha annyira nem vagy képes, hogy a mondatot nagy betűvel kezdjed, de utána még neked áll feljebb...

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest