- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Nem kell begazolni, kell egy kesztyű és nem rohadt oda a kezed. Annyira. Ez egy Cintiqhez is alapvető dolog, mert azok brutálisan tudnak fűteni.
Még egyelőre nem tudjuk, hogy a Surface Studio képernyője mennyi hőt fog termelni, de ilyen szempontból lényegében mindegy, hogy fényes kijelző vagy matt, mert mindkettőhöz erősen ajánlott a kesztyű. Bár tényleg lehetne opció a konfigurálásnál a fényes vagy matt borítás. Aki nem rajzol, hanem csak tapogat, annak jobb a fényes, grafikai munkához viszont már csak a csillogások miatt is a matt illik jobban (a rajzolási érzetről nem is beszélve).
Bár én meg azt az elvet vallom, hogy bőven elég kb bárhova egy Wacom Intuos Pro tablet is. Kicsit túl van értékelve ez a képernyőn rajzolósdi, elég gyorsan át lehet állni arra, hogy nem ott rajzolsz, mint ahova nézel és egy külföldi nyaralás árát megtakarítod vele. Nekem is csak egy "hagyományos" Wacom rajztáblám van itthon, de dolgoztam már többféle Cintiqen is és szerintem nem ad annyi pluszt, mint amennyivel többe kerül. Plusz a kellemetlen meleget sem szerem a kezem alatt, kesztyű ide vagy oda.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Surface Studio a grafikusok számára lehet jó alternatíva, de meglehetősen borsos lesz az árazás.
- Reklámblokkolók topikja
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Windows 11
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- További aktív témák...
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Jól megépített, "erős irodai" vagy "kezdő játékos" PC eladó
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest