- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Nem kell begazolni, kell egy kesztyű és nem rohadt oda a kezed. Annyira. Ez egy Cintiqhez is alapvető dolog, mert azok brutálisan tudnak fűteni.
Még egyelőre nem tudjuk, hogy a Surface Studio képernyője mennyi hőt fog termelni, de ilyen szempontból lényegében mindegy, hogy fényes kijelző vagy matt, mert mindkettőhöz erősen ajánlott a kesztyű. Bár tényleg lehetne opció a konfigurálásnál a fényes vagy matt borítás. Aki nem rajzol, hanem csak tapogat, annak jobb a fényes, grafikai munkához viszont már csak a csillogások miatt is a matt illik jobban (a rajzolási érzetről nem is beszélve).
Bár én meg azt az elvet vallom, hogy bőven elég kb bárhova egy Wacom Intuos Pro tablet is. Kicsit túl van értékelve ez a képernyőn rajzolósdi, elég gyorsan át lehet állni arra, hogy nem ott rajzolsz, mint ahova nézel és egy külföldi nyaralás árát megtakarítod vele. Nekem is csak egy "hagyományos" Wacom rajztáblám van itthon, de dolgoztam már többféle Cintiqen is és szerintem nem ad annyi pluszt, mint amennyivel többe kerül. Plusz a kellemetlen meleget sem szerem a kezem alatt, kesztyű ide vagy oda.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- BestBuy topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Elektromos autók - motorok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hatalmas pofont adna az USA a kínai chiptervezésnek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - 2020 Mac Mini / M1 / 8GB RAM / 512GB SSD / Garancia!
- MacSzerez.com - 2020 Mac Mini / M1 / 16GB RAM / 256GB SSD / Garancia!
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- Asztali PC , i5 11600K , RTX 3060 12GB , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 1TB HDD
- Dell PowerEdge R710
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest