Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Stauffenberg

nagyúr

válasz somogyib #99 üzenetére

Nem kell begazolni, kell egy kesztyű és nem rohadt oda a kezed. Annyira. Ez egy Cintiqhez is alapvető dolog, mert azok brutálisan tudnak fűteni.

Még egyelőre nem tudjuk, hogy a Surface Studio képernyője mennyi hőt fog termelni, de ilyen szempontból lényegében mindegy, hogy fényes kijelző vagy matt, mert mindkettőhöz erősen ajánlott a kesztyű. Bár tényleg lehetne opció a konfigurálásnál a fényes vagy matt borítás. Aki nem rajzol, hanem csak tapogat, annak jobb a fényes, grafikai munkához viszont már csak a csillogások miatt is a matt illik jobban (a rajzolási érzetről nem is beszélve).

Bár én meg azt az elvet vallom, hogy bőven elég kb bárhova egy Wacom Intuos Pro tablet is. Kicsit túl van értékelve ez a képernyőn rajzolósdi, elég gyorsan át lehet állni arra, hogy nem ott rajzolsz, mint ahova nézel és egy külföldi nyaralás árát megtakarítod vele. Nekem is csak egy "hagyományos" Wacom rajztáblám van itthon, de dolgoztam már többféle Cintiqen is és szerintem nem ad annyi pluszt, mint amennyivel többe kerül. Plusz a kellemetlen meleget sem szerem a kezem alatt, kesztyű ide vagy oda.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák