Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuze
őstag
Mac-en a 2014-est használtam egy ideig, ott csak a laggoló rgb színválasztó volt furcsa.
A kifagyás mondjuk fura, az nekem egyedi hibának tűnik inkább, de ez a bizonyos "csing" a CS6 óta van benne, és azóta volt olyan verzió ahol megjavították, de végül csak-csak visszatér a rohadt... Mondjuk ezt leszámítva kb a Photoshop a legmegbízhatóbb a PS, IND, AI triumvirátusból. (Igen, bugsorrendben vannak)
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
somogyib
őstag
Mindenkinek kösz az infót.
Megnéztem az MS bemutatót, meg jópár videót, hogy lássam hogyan is működik.
Hát nagyon ütős cuccot raktak össze MS-ék. A Dial kütyü is nagyon tetszik, végre egy innovatív periféria.
Kedves PH! Várjuk a tesztet!
[ Szerkesztve ]
-
general
addikt
ez a hibahang nálam is jelentkezik random, de elég gyakran, rohadtul zavaró. néha semmire nem reagál olyankor, néha szinte kifagy, Alt+Tab-bal át kell lépjek valahová és vissza, vagy ha két fájl megnyitva, át a másikra és vissza, akkor visszaáll a rend. nem értem a dolgot...
bár én úgy hallom, hogy Windowsra jobban van optimalizálva, MacOs alatt még több a bug és egyéb Adobe hiba, kompatibilitás ésatöbbi.. -
burriebonz
tag
válasz Stauffenberg #101 üzenetére
Eleinte tényleg fura volt, de valóban hamar rá lehet érezni. Abban az időben azért nem akartam nagyobbat mert sajna hajlamos vagyok rátehénkedni, ami volt az meg nem kezelte a vagy stylus vagy a kezed dolgot. Hát meg rá kellett jöjjek hogy egy szint felett nem érdemes igazán erőltetnem. Sajnos akkor még hobbi vonalon is elég jól elment a kedvem.
-
Stauffenberg
nagyúr
Nem kell begazolni, kell egy kesztyű és nem rohadt oda a kezed. Annyira. Ez egy Cintiqhez is alapvető dolog, mert azok brutálisan tudnak fűteni.
Még egyelőre nem tudjuk, hogy a Surface Studio képernyője mennyi hőt fog termelni, de ilyen szempontból lényegében mindegy, hogy fényes kijelző vagy matt, mert mindkettőhöz erősen ajánlott a kesztyű. Bár tényleg lehetne opció a konfigurálásnál a fényes vagy matt borítás. Aki nem rajzol, hanem csak tapogat, annak jobb a fényes, grafikai munkához viszont már csak a csillogások miatt is a matt illik jobban (a rajzolási érzetről nem is beszélve).
Bár én meg azt az elvet vallom, hogy bőven elég kb bárhova egy Wacom Intuos Pro tablet is. Kicsit túl van értékelve ez a képernyőn rajzolósdi, elég gyorsan át lehet állni arra, hogy nem ott rajzolsz, mint ahova nézel és egy külföldi nyaralás árát megtakarítod vele. Nekem is csak egy "hagyományos" Wacom rajztáblám van itthon, de dolgoztam már többféle Cintiqen is és szerintem nem ad annyi pluszt, mint amennyivel többe kerül. Plusz a kellemetlen meleget sem szerem a kezem alatt, kesztyű ide vagy oda.
[ Szerkesztve ]
-
fuze
őstag
Egyetlen problémája a cuccnak, hogy kb fél óra rajz után konkrétan rárohadsz. A Wacom Cintiq-nél erre két megoldás van. Az egyik, hogy matt a kijelző, tehát nem tapadsz rá, illetve a kéz izzadását egy rajzkesztyű próbálja kordában tartani. Kesztyű valószínűleg ehhez is kelleni fog majd, azonban a fényes üvegfelület továbbra is bajos lehet ebből a szempontból.
Én azért örülök annak, hogy a windows elindult ebbe a designer irányba, mert akkor talán az Adobe is ráeszmél arra, hogy jobban optimalizáljon PC-re. Hiszen továbbra is probléma a thumbnail-ek hiánya, az olyan bugok, mint hogy az ALT billentyű kijelöli a felső menüsávot navigálás közben Photoshopban, és windows hibahangot hallat minden zoom-oláskor. A DPI skálázódás kaotikus lehetőségeiről nem is beszélve...
adms.hu | UI Designer
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz burriebonz #96 üzenetére
Rosszul tudod, Wacomnál is a stylus érzékel. De a képernyőt is fel kell készíteni az EMR technológiára.
-
burriebonz
tag
válasz MasterMark #95 üzenetére
Értem én. De wacomnál ha jól tudom akkor a felület "érzi" nem a pen. Ha tévedek persze lőjél le nyugodtan!
-
MasterMark
titán
válasz burriebonz #94 üzenetére
Nálad mit jelent a "nyomásérzékeny"? Maga a toll meg tudja különböztetni hogy milyen erősen nyomod.
Switch Tax
-
burriebonz
tag
Ez nyomásérzékeny is? Mert ha igen akkor nem olyan elvetemült az ára.
-
Gusztáv
addikt
Szerintem baromi jó kis gép lett, persze nem igazán arra készült, hogy vérpistike megvegye otthonra gamer gépnek. Egyrészt vállalatoknak nem egy akkora összeg (egy hasonló iMac 275k is 3399$, és nincs toll, meg dial, meg 13.5 millió képpont), nem véletlen van benne TPM chip is. Plusz ugye ez megint iránymutatás a többi gyártónak is, mint anno a Surface volt. Ha valaki nem csak a promóvideókat látta, hanem a 26.-i eseményt is végignézte, az láthatta mit művelt vele a képregény rajzoló fickó.
Laci
-
Stauffenberg
nagyúr
Drága, de mihez képest?
Ez most kb 1,2 millió nettó lesz full extrás kiszerelésben. Ha össze akarsz rakni magadnak valami hasonlót kicsit bumordibb kialakításban, nagyjából így néznénk ki:
700k - Wacom Cintiq 27QHD (touch verzió)
120k - Cintiq Ergo állvány (a döntögetéshez)
~450k - Hozzá való konfig (i7-6700 + 32GB DDR4 + VGA + egy normális alaplap, normális ház, 2TB-os SSHD, stb.)És akkor a Windows 10 licencet még nem is számoltam bele.
Így van egy kétség kívül elég jó Cintiq monitorod, de baszom nagy méretű az egész, tenni kell valahova az asztali gépet is, gondoskodni kell a kábel erdőről. Ezzel is együtt lehet élni, most is így élnek számos grafikai stúdióban szerte a világon és még senki nem halt bele. De éppen ez sem olcsóbb, mint a Surface Studio, ami ugyan drága, de okosba' sem tudod olcsóbban kihozni.
[ Szerkesztve ]
-
QwErTy42
addikt
válasz Stauffenberg #90 üzenetére
Az én építészmérnök cimborámnak azért eléggé bejön a cucc. Csak az ára eléggé meredek.
...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
Stauffenberg
nagyúr
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz tothzoltan #77 üzenetére
Az MS szerintem viszonylag ritkán másol Apple cuccokat, de az kétségtelen, hogy ahogy a piaci szereplők egy része, ők is felültek erre a "legyen vékony, prémium anyagokból, prémium dizájnnal, prémium árcédulával" vonatra. Mondhatni átvették az Apple-től az igényességet és az árazást is...csak a hype-ot és a szinte vallási fanatikus pénzes rajongótábort nem tudják megszólítani. Mondhatni, lehet utánozni az Applet, sőt lehet jobbak is lenni, de az Apple sikerét nem tudják másolni. Ez amolyan "egyszer volt Budán kutyavásár" dolog. Ami az Apple-nak megy, az csak neki megy.
Abban egyet értek, hogy sajnos kreativitásban nagyon le vannak maradva az Apple-hoz képest a konkurensek, vagy ha vannak kreatív szakembereik, akkor el vannak nyomva.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
NGA
addikt
válasz fordfairlane #86 üzenetére
Pedig nem is hasonlit rá
-
törölt tag
válasz Stauffenberg #80 üzenetére
CAD téren azért elég korlátozottan álom.
-
fordfairlane
veterán
válasz MasterMark #78 üzenetére
Bár a bemutatón első ránézésre nekem is az volt a reakcióm, hogy "miez a mac?".
Pontosan erről írt. A designról.
x gon' give it to ya
-
spawn21
veterán
válasz Stauffenberg #80 üzenetére
Pontosan, erről van szó.
Ilyen gépe solgozni valódi álom lenne. Nagyon drága, de aki ezt valóban használni fogja pár munkával vissza jön majd az ára
s24U+15p
-
tothzoltan
tag
Fejtsd már ki hogy mi ugyanaz légyszi.
Fejtsd mar ki, hogy el tudod-e olvasni amit odairtam, legyszi. Media artworkröl beszeltem; megjelenitesröl, vizualis elemekröl es kommunikaciorol, nem magarol a termekröl.
I'm thinking different.
-
bencze
senior tag
Nyilvánvaló, hogy nem nekünk készült de szeretem az ilyen dolgokat, még kisülhet belőle valami előremutató amit nyugdíjas korunkban használni is fogunk. Hogy drága, hja, nem az a lényeg hanem próbálkozzanak ezek a kőgazdag cégek újdonságokkal. A hardware már nem túl érdekes, azt még a kínaiak is tudnak csinálni jobbat, nagyobbat, olcsóbbat. A kreatív ötletekre azonban nagy szükség van mert azok húzzák előre a technológiát és nem fordítva.
Szimpatikus még ha parasztvakítós reklám is egyelőre.-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
general
addikt
jó felvetés, de ha már ki is írják a spec-nél, hogy 10 bites kijelző, csak megvan oldva a 10 bites színmegjelenítés. ettől eltekintve, sok esetben a quadro felesleges (azok ugye alapból tolják a 10 bitet), az inkább a több monitorhoz fontos. munkához besegíteni bőven jó a dedikált geforce gpu.
-
AMn3t
tag
bár valószínűleg sose lesz ilyenem így igazából mindegy, de ha már ilyen panel van benne, ráadásul kifejezetten grafikára szánják, akkor nem öngól hogy sima geforce al és nem quadro val árulják?
csak kérdem
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz voithandras #64 üzenetére
Nézz meg egy Wacom Cintiq 27QHD-t. Én dolgoztam már ilyennel és annak semmi köze az iMac-hez (és most nem az all-in-one kialakításra gondolok, mert a Cintiq QHD csak egy monitor, számítógép nélkül). Nem az érintőképernyős bevitel a lényeg, hanem a stylus használat és a dönthetőség. Emiatt teljesen máshogyan használod, mint egy iMac-et. Aki csak kicsit is otthon van a grafika/CAD/3D világában az tudja, hogy a Cintiq egy fogalom, egy ikon, mindenki vágyálma.
A Surface Studio meg lényegében egy Cintiq, csak nagyobb felbontással és jóval kecsesebb, vékonyabb kialakítással, ráadásul egy Skylake i5/i7 alapú beépített vassal.
Egy Cintiq 27QHD Pen & Touch kerül 2800 dollárba, meg kell hozzá egy 400 dolláros állvány is, ha döntögetni akarod. Rögtön 3200 dollárnál jársz. Számítógép nélkül és brutális teret elfoglal az asztalodon.
Szóval szerintem a Surface Studio telitalálat. Árban nagyon vadnak tűnik, de valójában nem az. Oda ahova szánják, jó lesz ez. Mezei kis DTP operátor meg webdesigner segge alá nem tesznek ilyet, az majd szarakodik tovább az iMac-en. Ezek nem fogják egymás köreit zavarni. Az egyik egy all-in-one számítógép, a másik pedig egy all-in-one grafikai munkaállomás, ami egy Cintiq-et is kivált (igaz ez utóbbit nem 100%-ban, de már jó közelítéssel)..
-
Dilikutya
félisten
Sokan a dizájnon túl nem látnak, telefont, laptopot is így vesz az átlag, kb. második szempont lehet az anyagi keret után, de lehet, hogy néha meg is előzi. Hogy mit tud, a fenét nem érdekli.
Miközben ez is olyan, mint az okostelefon, áll egy kijelzőből, minden más nem látszik, szóval végesek a lehetőségek külsőség tekintetében.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
MasterMark
titán
válasz tothzoltan #77 üzenetére
Fejtsd már ki hogy mi ugyanaz légyszi. Tényleg érdekel mitől látja valaki ezt ugyanannak. (Bár a bemutatón első ránézésre nekem is az volt a reakcióm, hogy "miez a mac?". De miután kiderült mit tud, ez teljesen más.)
Switch Tax
-
tothzoltan
tag
Az, hogy a teljes Microsoft média artwork 95%-ban egyezik az Apple megjelenésével az egy cseppet aggasztó. Mennyire tud egy termék "revolutionary" lenni, ha kénytelen a vizuális kommunikációban a konkurensre támaszkodni, mert nincs egyedi ötletük a piacra való bevezetésre? ... (költői kérdés).
A termék jó lehet, de nem ártana lecserélni a marketingosztályt.
Mellesleg, szerintem gond lesz a hűtéssel. ...I'm thinking different.
-
baliii
senior tag
Hát ez szerintem elképesztően jó! Bár nem használnám ki minden funkcióját, szívesen elfogadnék egyet.
-
Dilikutya
félisten
Bocs, nem 12 megye, az igazgatóságok nem megyeiek. És ez egyetlen intézmény csak, erősen kétlem, hogy csak az az ágazat kapott uniós forrást. De itt a kormányhivatali intézmények sem kőkorszaki gépekkel dolgoznak, bár a forrását nem tudom.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Hamuuuu
tag
válasz Dilikutya #73 üzenetére
12 megyéről van szó,ami 2/3-a magyarorszgának......4000 gép így igencsak kevés. Nem gondolod?.... Emberre leosztva persze...
A felettes szervek pedig mindig felszereltebbek....ez nem meglepetés. Az lenne a meglepetés, ha nem. A háttérintézményeknek mindig sonyorúbb a sorsa.
Na de hagyjuk,mert túl konok vagy, hogy megértsd és elfogadd azt, amit más lát.[ Szerkesztve ]
"A fizika elsőszámú törvénye : a testek igyekeznek megőrizni nyugalmi állapotukat."
-
Dilikutya
félisten
A százas beszerzés adott szerv vidéki, megyei igazgatóságára vonatkozik, a beruházás országos, 12 megyére kiterjedő, az úgy rögtön 4000 gép nagyjából, egyetlen intézményre vetítve. És ki tudja, mennyi ilyen van/volt még. És a fővárosi felettes szerv ennél sokkal jobban felszerelt. Egyébként igen, előbb gépet vesznek, mint bérre költenek. Állami cégekről beszélünk.
-
Hamuuuu
tag
válasz Dilikutya #71 üzenetére
Nem akarok ezen vitázni.....de nagyon nem látod át a rendszert....százas nagyságrendő géppark nem mennyiség. A gonosz csúnya EU forrásokból pedig vannak szabad elhasználásúak. Ha valahol azt követik el, amit te leírtál.....csak a saját költségvetésük gazdálkodását irja le.
Nincs beszerzési tilalom. Szó nincs erről, max szesztitlalom lesz itt. Hidd el minden gyorsan beszerezhető, csak hajlandóság és költségvetési előirányzat nincs rá. Direkt olyan specifikus cégek vannak akik ezekre a beszerzésekre alapoznak. Mindent megcsiinálnak, megszerveznek....takarítás, hálózat fejlesztés, még a hajad is levágják, ha közbeszerzésről van szó.
Saját forrásból jó ha magukat tudják egyes intézmények fenttartani. Szerinted előbb gépeket vesznek, mint bérállományt növesztenek....A szabad elirányzattal pedig azt kezdenek sok helyen, amit akranak...csak elköltsék.
Vidéken 1-2 kisebb intézmény fejlesztése lehet akár vidékfejlesztés is....ami megint más téma.
Ezek már nem igazán vágnak ide. Kis pénz, kis keret, nincs nagy gépparkba való invesztálás.
De tudom....úgyse hiszel nekem, hiszen te látod egy kis halmazban, hogy is müködik ez. De nem látod a fátol az erdőt[ Szerkesztve ]
"A fizika elsőszámú törvénye : a testek igyekeznek megőrizni nyugalmi állapotukat."
-
Dilikutya
félisten
Szívesen hinnék neked. De sajnos ott vannak a különféle, a gonosz, csúnya, sokat támadott EU-tól származó források, amikből országosan cserélnek le gépparkokat. Tudom, láttam, ide vidékre is több intézménybe több forrásból százas nagyságrendben érkeztek az elmúlt 1-2-3 évben vadonatúj gépek, van, ahova igen komoly szerveres fejlesztés is jutott. Volt olyan hely, ahol ezt megelőzően is használható géppark volt. Beszerzési tilalom van, de nehogy azt hidd, nem vesznek gépeket saját forrásból is.
-
Hamuuuu
tag
válasz Dilikutya #66 üzenetére
Nem tudom milyen állami cégnél dolgozhatsz (gondolom nem)....de hidd el, pont az állami cégeknél dolgoznak ősrégi gépekkel, amik 10 vagy még annál is többb évesek. Csere pedig csak akkor ha már teljesen tönkrement. Új gépről álmodozni se lehet.
Szervezetet nem említek, de van erre egy példám, hogy összreszedett 100milliót...amire szépen a felső vezetés rácsapta a kezét, hogy nektek ennyi pénzetek van számítógépre.....se gép se pénz
Mátrix nyomtatókkal dolgoznak és ahhoz kell kompatibilitást megoldani.
Saját példámból tudom, hogy amit mi programot fejlesztünk, annyi gépspecifikációra kell letesztelni, hogy lehetetlen a kompatibilitást néha megoldani. Ehhez csak annyit említek, ahol 1,2ghz cpu és 512mb ram van a gépben egy 30gb-s winyó mellett....Ezzel dolgozz és próbálj új szoftverekkel dolgozni......
Új gépek állami cégeknél.....pffffff"A fizika elsőszámú törvénye : a testek igyekeznek megőrizni nyugalmi állapotukat."
-
félisten
válasz voithandras #64 üzenetére
> ebben extra az érintőképernyő, de miért lenne totál más
Mert az egesz erre van kihegyezve, tehat eleve nem versenyeznek. Aki sose hasznalna az erintokepernyot, annak felesleges ennyi penzt kidobni erre a hardverre, akinek viszont kell, annak meg az iMac nem jo.
while (!sleep) sheep++;
-
moleculez
veterán
Ez munkaeszköz, aki használja, és kihasználja, annak nem drága.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Dilikutya
félisten
válasz #06658560 #63 üzenetére
Nem csak a nagy magyar valóság létezik. Itthon olyan, más országokban már lecserélt gépeket lehet használtként megvenni, ami egy átlag netezős, filmnézős gépnek évekig elég még otthonra. Amúgy Magyarországon is rengeteg az új gép állami cégeknél.
Notebookra meg csak ott váltanak, ahol indokolt, nem hiszem, hogy olyan gépeket is a drágább gépre cserélnének, amit biztosan nem kell mozgatni.
-
Dilikutya
félisten
Itt sokan álomvilágban élnek. A nagy magyar valóságban lehet, hogy csak játékos és tuning PC létezik, és falják a reklámokat a userek. De az igazság az, hogy a játékosszörnyek a piac egy igen kis részét teszik ki, a kimondottan tuningra vett gépek még kisebbet, lévén semmi értelme, a legtöbb embernek a tuning csak extra.
Ellenben irodai gépet és munkaállomást rengeteget vesznek, állami szervek, nagy cégek méretes tételben veszik a brand gépeket, legyen az HP, Dell, igény szerint Apple (az iMac is csak egy PC, amin nem Windows fut). Valószínűleg az ilyen cégek, mint pl. az Asus is rengeteget szállít erre a piacra, legalábbis régen pl. OEM gyártó is volt.
A Microsoft régen sem az otthoni piacot célozta, a desktop Windows-ok is a vállalati szegmensből hozták a bevételt mindig is, a Home, Starter verziókból meg a minden lewarezoló otthoni felhasználókból csak a kávépénzt szedték össze.
Egy HP-nek, Dell-nek nincs szüksége bazári honlapra az eladásokhoz.
A gamer notebook nekem, bár ez szubjektív, az egyik legértelmetlenebb piaci szegmens, ami létezik az átlag 17 colos kijelzőkkel. A 19 col vicc, az már pont a mobilitást teszi nehézkessé.
-
Воланд
titán
válasz MasterMark #56 üzenetére
Hybrid drive van benne.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
juhasz22
aktív tag
Ehhez ért a Microsoft kár hogy telefon fronton nem tud jeleskedni
[ Szerkesztve ]
iPhone SE (2020) --- Nintendo Switch™ OLED --- Sony PlayStation™ 4 Slim 500GB --- 55" LG C1 OLED
-
Fiery
veterán
Buborekban kell elnie annak, aki ezt nem latja, nem erzi az utobbi evekben. Lenyegeben az osszes komolyabb PC-gyarto ceg ebbe az iranyba fordult, mert nincs mas kitoresi pont. Egy atlagos, "koca" PC eladasabol mar nem lehet megelni, arra nincs kereslet. Amit me'g el lehet adni, az a villogo (RGB LED), csilli-villi, piros-fekete (pl. ROG), brutal-tuning cucc, persze jo esetben vizhutessel; es amire kotelezoen ra van ragasztva, hogy "Gamer" vagy "Gaming". Meg persze a VR, mint legujabb mantra. Nezd meg a hagyomanyos alaplap/PC gyartok weblapjait:
asus.com-on, azaz folapon egy telefon, egy 2-in-1, ROG cuccok es egy gamer notebook. A folap fele gamer/tuning cucc.
msi.com: eleve a dizajn is full gamer, regen csak a kifejezetten gamer alaplapok es notebookok eseteben volt fekete alapon piros az adott termek oldal, most mar az egesz website lassan elmerul a gamer dizajnban. A folap lenyegeben kizarolag gamer es VR cuccokrol szol.
uk.gigabyte.com (bocs, hogy nem a magyar oldalt emelem ki): 5 slide van a folapon, abbol 3 tuning, vizhutes, gamer, VR. A folap maradek resze is tuning, gaming, meg egy halovany Xeon.
asrock.com: nem szamoltam ossze, hogy hany slide van, de azok kb. felén gaming, tuning, Hyper, hofeher tuning, gaming router szerepel.
Ehhez kepest a Microsoft kinalataban semmi olyan nincs, ami kicsit is gaming vagy tuning termek lenne. Ami nem baj, csak ne allitsuk mar azt, hogy minden fontos PC-piaci rest lefedtek, mikozben a manapsag legfontosabbat pont nem.
[ Szerkesztve ]
-
spawn21
veterán
Wow, ez zseniális. Egy designer álma. Illetve nekem nem sokáig
s24U+15p
-
félisten
Az iMacnek semmi köze ehhez, totál más kategória. Az még oké, hogy az iMac talpa teljesen fix, de itt azert van egy komoly erintokijelzo, toll támogatás, Dial..
Szóval ez a Wacom Cintiq QHD-val versenyzik, ami önmagában 2800 dolcsi, csak ez sokkal elegánsabb meg nagyobb felbontasu.
while (!sleep) sheep++;
-
QwErTy42
addikt
Megvettek kilóra. Fix, h nem használnám ki de kell. Ha nem lenne otthon válóok, akkor vennék is egyet.
A videó hatalmas, a zene fantasztikus és jobb, mint az eredeti....oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
Zsidaaj
tag
Nagyoh mutatos, azert gyengebb hardverut is kidobhatnanak joval olcsobban
186 pozitív és 0 negatív értékelés az oldalon!
-
madd dogg
senior tag
Mi a cégnél HP Zbookokat használunk konstruktőri munkára, azzal a konfigurációval amit kapunk ~5000€, és több mint százat használunk. És akkor az még csak egy nagy, nehéz, vastag ódivatú laptop. Szóval ez kb olcsó azon a piacon, ahová készült.
-
Joshi
titán
válasz #06658560 #46 üzenetére
A jó orvos az jó orvos hidd el, nyilván nem szélsőségekre gondoltam.
ui.: azért nem mind1 hogy az orvosi egyetemet valaki kitűnően végezte el, vagy éppen csak átbugdácsolta. Ja és legyen kézügyessége is mert ugye az se mellékes. Ha műtétre kerülnél te kire bíznád magad?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A jó orvos is félbéna, ha nincs megfelelő eszköze. Mert az ezer éves gépeken nem tudja a képalkotás után meghatározni a tumort, vagy annak tényleges méretét, esetleg egy törést.
#47: Ki mondta, hogy nem jó? Csak megfelelő eszköz nélkül semmit nem ér a tudása, mert nem fogja tudni alkalmazni. Grafikus/CAD-es esetén, hiába penge, ha a gépe miatt a munkaideje java inaktív lesz, mert a gép renderel/updatel/ment/ frissít. Egy jobb géppel egy kevésbé vígan lehet produktívabb.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mondjuk én keresnék. És nem lenne elég droidos tab, ugyanis nem csak youtube bambulásra akarnám használni. S alapkövetelmény a toll, ami droidos vonalon is durván a 99%-ot kizárja.
Intel proci: akkor viszont értelmetlen, hogy letiltották, GPGPU esetén vígan futhatna, plusz mind dekstop, tehettek volna bele egy fokkal jobb procit is, amely meg nem kizárólag iGPU-s.
-
-
macskea
őstag
Abszolút nem értem, hogy egy üzleti szférába szánt gépbe minek egy meg két terás háttértár??? Ha az user nem hülye, úgyis központi meghajtóra dolgozik... egyébként meg SSD kellene ide, meg nem mobil VGA, annak még értelme is lenne. Egyébként nagyon geek, meg minden, de a két monitoros munkaállomásomat nem adnám oda érte. Az áráért már valószínűleg de.
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
törölt tag
Amit nem értek: miért nem Pascal? Illetve ha tiltott, akkor miért iGPU-s CPU-t használnak?
-
kakuk.tamas
addikt
A videó végén az a frankó éjszakaiból-nappaliba átmenő kép senkinek se tűnt fel?
Szépen megoldották a betekintési szög problémát, hogy ne lehessen látni.
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
kalifa777
tag
A MS-nek is kellett valamit felmutatnia az Almával szemben.
-
Lacok
őstag
Profi megoldásnak tűnik viszont a grafikus alegységnél GeForce GTX 10xxM jobb választás lett volna.
"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
-
general
addikt
ez munkára készült, nem gamereknek, hagyjuk már abba a videókártya teljesítményét firtató és lekezelő hozzászólásokat.. ebben a szegmensben ez reális ár, persze semmiképp sem az olcsóbb kategóriából. a hardver teljesítményére, win desktop optimalizációra nagyon kíváncsi lennék. és persze brutál jól néz ki, irodába, bemutatóterembe készült. kb a fél vesémet odaadnám érte..:-D
-
prolad
addikt
Lenyűgöző, nagyon szeretem a microsoft hardvereket
-
KAMELOT
titán
2300 dollár az 5K retina iMac ezek meg jóval az fölé lőttek.
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Matexx99
tag
Nem fizetésről van szó, inkább arról, ha egy ilyen területen dolgozó cég megvásárolja a dolgozónak, akkor hatékonyabban és gyorsabban tudnak dolgozni, ergo több megrendelést tudnak elvállalni, tehát több pénzt tudnak keresni. Ez egy célgép professzionális felhasználásra, nem otthonra fészbúkozni találták ki.
-
kpityu2
őstag
"A hardver alsó dobozba került, amelynek hűtésén három ventilátor dolgozik"
Erről ennyit.
Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál. Avagy, a "Figyelj oda jobban" tábla nem munkavédelmi eszköz....
-
veterán
Igazi grafikusoknak , szerkesztöknek szánták tehát nem otthoni gamer gép pedig annak is tökéletes lenne.Az ára ebben a kategóriában szerintem reális de azért mehetne picit lejeb is.
duree54
-
Scholes9
nagyúr
Tetszik
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Joshi
titán
válasz Blindmouse #12 üzenetére
Ennek a gépnek a lelke a kijelző ez nem kérdés, ha tényleg ér 2800$-t akkor még talán azt mondom hogy hardverrel együtt 3-4000$ reális is lehet.
(#14) [CsuCsu]
[ Szerkesztve ]
-
tempx
tag
Hogy fog kinézni a windows 4500x3000@28" -on? Azért annyira nem jó még a DPI scale.
-
zetor2000
őstag
Ismi mondta anno, hogy néhány munkával visszajön egy ilyen gép ára. Persze ehhez olyan megrendelő kell, amelyik ki is fizeti a megrendelt tételt.
Ő nyomdai előkészítéssel is foglalkozott. Nos, olyan helyen, ahol van ennyi lóvé, ott miért is ne lehetne villogni? Persze az is igaz, hogy ott a gépekre évente rá volt költve nem kevés pénz a fejlesztésre. Ennél ez annyira nem látható ennél.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
User64476
őstag
3 surface 4 pro volt eddig a kezemben, ebből 2 ment vissza gariban... Nem is akármilyen megoldások...
-
Joshi
titán
válasz Blindmouse #5 üzenetére
4000$ nem kevés pénz, ez tényleg egy villogásra való "dizájner gép".
-
Tigerclaw
nagyúr
Na ez már az a minőség amire az Apple esetén is álleejtéssel reagálnának le. Az alapötlet nem új, mert a kijelzőt tekintve hasonló már régóta van a Wacom-nál is, de nagyon jónak tűnik. Egyébként náluk csak a kijelző 2800 dollár, szóval ahhoz képest nincs elszállva az ára.
Az a vezérlő tárcsa meg tényleg nagyon ott van.
Ez a "shut up and take my money" kategória, pedig nem vagyok grafikus, de sajna nem vagyok eléggé gazdag ehhez a játékszerhez.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
pikszel
addikt
Állat cuccnak tűnik, minden tekintetben, de egyhamar biztosan nem lesz ilyenem.
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
Robert07
aktív tag
Nagyon jol nez ki, nekem meg az iMac-nel is jobban tetszik, de ne ertsetek felre, egyikert sem adnek ki ennyi penzt. Persze ha ingyen megdobnanak eggyel, akkor elfogadnam. Viszont reszemrol ha mar egy asztali geprol van szo, akkor az legyen bovitheto.
[ Szerkesztve ]
-
Blindmouse
senior tag
Szerinted GTX980m-el mégis miért ne lehetne ezt játékos gépnek használni?
Nagyon tetszik a gép, sikerült megoldaniuk, hogy ne az összes kábel a monitor hátuljába legyen dugva, nagy felbontás, nagy teljesítmény.
Ránézésre instant get. Aztán persze ilyenkor mindig átgondolom az árát...3440x1400@120Hz #ultrawidemasterrace #gloriouspcgamingrace
-
Fiery
veterán
"Ezzel a cég minden fontosabb PC-s területre kínál legalább egy megoldást, ráadásul nem is akármilyeneket."
A PC-piacot manapsag leginkabb a tuningos/gamer cuccok hajtjak. Nem latok a Microsoft kinalataban ilyesmi vasat...
-
zsoltti
senior tag
ez is minek, nem hinném h akkor vásárló tábora van ezeknek a dízájner gépeknek
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3060 Ti / 16GB 3200MHz / B550 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- AM4 Gamer Build
- Ryzen 7 5800X / RX 6700 XT / A520M / 16GB vagy 32GB RAM 3600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD / 750W GOLD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RX 6800 16GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- ASUS ROG GR6 i5-5200U 16GB 2 512GB SSD GTX 960M - ultra pici, ultra csendes, bivalyerős gép - olcsón
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest