Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
ööö Itt ülök egy 40"-os TV előtt 1,5m-en belül, FHD felbontás, és nem igazán tudom megszámolni a pixeleket (még ha látnám is, akkor is őrültség). Játékok közben (PC-n játszva), meg még annyira sem látszik semmi.
Szerk.: na mivel szemüveges vagyok, fel is vettem a szemüvegem!, de még így se látok egyetlen egy pixelt sem. Szóval durva általánosítás, sőt! Nem hiszem, hogy az emberek 95%-nak egyszer is feltűnne mondjuk 1 pixel. Szubjektív az egész.
-
dezz
nagyúr
(Az említett 42"-es persze full-HD, de rég rossz, ha egyenként látszanak a pixelek.)
(#11) fatallerror: Ja, lehet, az volt a gond. Vagy olyan jelenet, amiben sok volt az out-of-focus rész.
Talán attól félnek, hogy ha az emberek meglátják, teljes valójukban, mint tud a 4K, megcsappannak a full-HD eladások?
Ettől mondjuk nem kellene, mert sokan olyan messziről nézik, hogy még a full-HD is sok.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat egy hatvan hüvelykes kijelztő mellett az IGZO technológiára épülő, kisebb darabokat is bemutatta.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest