Új hozzászólás Aktív témák
-
kpal
nagyúr
Ez si csak a pénzeseknek való ..
-
Ijk
nagyúr
Mióta a Pioneer kilépett, a Panasonic gyártja a legjobb tv-ket. Persze mint az összes többi gyártó, ők is próbálkoznak mindenfélével. Vannak más cégek, amelyektől érdemes házimozi szettet, ill. hangrendszert vásárolni. Ez meg jól lesz dizájnelemnek a pana prospektusban.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
szp1
addikt
"egy olyan funkciót reklámoznak amire tulajdonképpen egy mono szokolrádió is képes."
Meg a tv saját hangszórói.....vajon hány órát brénsztormingolhattak mire ezt kiötölték?
Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
Ijk
nagyúr
"a beszédhangokat pedig külön hozza létre a Clear-Mode Dialog üzemmód, melynek révén a párbeszédek úgy szólalnak meg, mintha tényleg a képernyő közepéről érkeznének."
Egy jól belőtt sztereó rendszerre is igaz, és ugye a házimoziknál sem véletlen van center sugárzó. Még jó hogy a marketingesek feltalálták a spanyolviaszt, és egy olyan funkciót reklámoznak amire tulajdonképpen egy mono szokolrádió is képes.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
krystman
őstag
Hát ezt én sem értem igazából! Főleg, hogy ez a párbeszéd kiemelés már a 3évvel ezelőtti Panasonic DVD lejátszómon is benne van. Ez nagy át törést nem hozott szerintem.
-
szp1
addikt
Hál'Istennek megint egy soundbar.....természetesen az igényes hangzás jegyében. Erre világosan következtetni lehet az ájpod-ájfon dokkoló meglétéből.
Hová süllyedtünk a Technics cuccoktól......
De akkor már legalább mkv-t is lejátszana USB-ről, mint a "gagyi" LG lejátszók.
Szerencse, hogy a Pana TV-k jók.Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
lujó55
addikt
Ez miben is újdonság?
A 7.1-ben, vagy a Blue-Rayben? Nem sikerült rájönnöm...
Amúgy valaki mondja már meg nekem ha próbálta már, hogy tényleg jobb-e a 7.1 az 5.1-hez képest?