Új hozzászólás Aktív témák
-
Paarthurnax
senior tag
Ketszer voltam IFA-n Berlinben (talan 2003-2004?). A masodik mar nem volt akkora meglepetes mint az elso volt, de az elso mindenkeppen tetszett, foleg mivel az elott csak a Hungexpo-n lattam kiallitast.
Autoval pont tiz ora Berlin es jo tura osszekotni az IFA-t egy berlini verosnezessel. Egy nap IFA, egy nap Berlin es vissza.
-
mrhitoshi
veterán
hm IFA ? ez valamire emlékeztet, ja igen az egy volt kocsi
-
lujó55
addikt
válasz
antikomcsi #1 üzenetére
IFA = idegenforgalmi adó
Amúgy azt hittem, hogy lesz egy-két fotó... -
Hát nagyon szeretnék egy ilyen kiállítást látni,de ha nálunk nem fognak rendezni egyet akkor sajnos nem fogom látni.Pedig biztos csodákat lehetne látni
-
Ste
addikt
A Galaxy Tab tényleg érdekes kütyü, volt szerencsém hozzá.
A Tegrára épülő SOc rendszerek-re nagyon kíváncsi leszek mit fognak akkus üzemidőben is tudni
-
Enton
addikt
HungExpon nem lesznek valami ilyen jeleggű kiállítások?
-
Sicilian
addikt
Azt hittem már lesznek konkrét dolgok..
-
truba
tag
Kíváncsi leszek az Nvidia új üdvöskéjére. Remélem hozza azt amit ígértek.
-
Iron Funeral
őstag
válasz
antikomcsi #1 üzenetére
Jól van, látom nem csak engem vezetett meg a cím
-
Az első ami beugrik az ilyen címekről mindíg a jól ismert ndk-s teherszállító jármű. Nini, egy új modell GPS-el, dvd-vel felszerelve, aztán a cikket olvasva látom, hogy korántsem erről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A világ nagyvállalatai újra ott vannak Berlinben.
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest