Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Ja igen, légyszi mutasd már meg, hogy hol is kifogásoltam, hogy Te a mondatokat kisbetűvel kezded"
abba még pont nem kötöttél bele, gondoltam szólok, mert minden másba sikerült már...
"Nyugtass meg, hogy csak és kizárólag x86 és i7 alapon lehetséges, ARM-alapon el se kezdjünk gondolkodni,"
gondolom a fejlesztői környezet amit adnak hozzá és nem ők írják az is arm-en futhatna. egyébként az arm-es vonalra én nem mondtam nemet, szerintem simán mehetne, bár ott ha jól tudom még nem nagyon volt ilyen irányú mozgolódás (40 ujjas vezérlés) így vélhetően több probléma is akadhatna, amire x86-on a mellékelt keretrendszerrel már van megoldás.
"Valóban, mert szerintem vérzik a koncepció, hiába próbálom elhelyezni. "
vágyaid teljesülnek. kapsz egy retina kijelzőt ekkora méretben. tegyük fel hogy azzal szerelik. milyen tervező irodában, milyen programmal, ki használná és mire? értsd már meg. mérnöki munkát nem végez ezen senki... ez olyan mint egy programozónak magyarázni hogy ezzel is dolgozhatna ha mechanikus kapcsolók lennének benne.
"Téged zavar, ha másvalaki egy koncepció kapcsán gondolkodni kezd és nem egyezik a véleménye azzal, amire szerinted jutnia kellene? Ha nem tetszik a véleménye, akkor fröcsögés jön?"
nem. gondolkodhat bárki ezzel semmi baj nincs. de te egy számodra jól láthatóan ismeretlen területre akarod ráhúzni a terméket és a hiányosságait ez alapján állapítod meg. szóltam hogy nem lesz jó, de erre képtelen vagy belátni, az alap koncepciód vérzik. nem az zavar hogy gondolkozol, hanem hogy ha valaki megmondja hol hibáztál a gondolatmenetben akkor nem is akarod meglátni hogy jah lehet tényleg.
ha láttál volna már tervezői irodát (bármilyet), mérnököt ott dolgozni (bármilyet) akkor tudnád hogy a prémium étterem/szórakozóhely/kaszinó/akármi adminisztrációs, rendelgetős, stb példa még mindig életképesebb. mondom mégegyszer, erre utal szerintem az rfid is, hiszen ezzel azonosíthatod magad ha terminálként megy, vagy fizethetsz a vip kártyádon lévő pénzzel, stb.
hidd el semmi bajom nincs veled. csak képtelen vagy belátni hogy az alap koncepciód hibás, és a végletekig ragaszkodsz egy iparághoz, de azon belül már nem tudsz tovább lépni hogy ki merre mit csinálna vele.
egyébként mindent elmond hogy mennyire szelektálsz és nem tudsz válaszolni érdemi kérdésekben, de a stíluselemzés megy...
kívánom neked hogy egy ilyen, de 16k-s quadretinapanellel szerelt asztalt kelljen tervezőasztalnak használnod. rá is jönnél miért tépem a számat
Új hozzászólás Aktív témák
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Bomba ár! HP ProBook 440 G3 - i5-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest