Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Tim82

félisten

válasz #56573440 #41 üzenetére

kettőnk közül én mondtam konkrét elképzelést, és nem egy teljes iparágat fedtem le majd rángattam a vállam amikor egy példát hoznak hogy arra nem jó. mondj konkrétat ami szerinted életképes. nem tudsz. és igen a mondatokat kis betűvel kezdem.

Hogy tőled idézzek: "akkor továbbra is áll a kérdés, hogyan tudjátok a célcsoport igényei tükrében elemezni a terméket, ha maga a célcsoport se definiált?"

Örülök, hogy neked ennyire megy azért mind a célcsoport definiálása, mind a termék elemzése. :C Az ötös lottó nyerőszámait is megsúgnád? Köszi. ;)

Ja igen, légyszi mutasd már meg, hogy hol is kifogásoltam, hogy Te a mondatokat kisbetűvel kezded. Egészségedre - egészen addig, amíg nem kifogásolod mások helyesírását és vétesz közben ilyen hibát. ;) De amúgy tök jó, hogy ezt is idekevered, releváns érv volt itt, tényleg, szeretnék gratulálni hozzá. :)

40 ujjas panelhez mekkora számítási teljesítmény dukál? nem értek hozzá kérlek nyugtass meg, hogy az atom is képes rá.

Nyugtass meg, hogy csak és kizárólag x86 és i7 alapon lehetséges, ARM-alapon el se kezdjünk gondolkodni, ha már előre megjósoltad, hogy mi a hóttziher célterület, aminek meg kellene felelnie a cuccnak.

mondj konkrétat ami szerinted életképes. nem tudsz.

Valóban, mert szerintem vérzik a koncepció, hiába próbálom elhelyezni. Próbálok találni, de nem tudok olyan felhasználási területet mondani, amire szerintem teljes bizonyossággal alkalmas lenne. Ezt mondjuk írtam korábban is, de leírhatom még párszor. Keresel még újabb nyitott ajtót, amit szeretnél tovább döngetni?

jah hogy ez így már alapja lehet a fejtegetésednek?

Már korábban is kérdeztem: Téged zavar, ha másvalaki egy koncepció kapcsán gondolkodni kezd és nem egyezik a véleménye azzal, amire szerinted jutnia kellene? Ha nem tetszik a véleménye, akkor fröcsögés jön?

Okcsőcsá, hogy a stílusodban reagáljak, ami amúgy egyszerűen fenomenális, követendő példa az utókor számára, szvsz a dialektikában oktatni fogják majd. :DD További jó csirkeszeletelést. :)

Új hozzászólás Aktív témák