- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
üzenetére
kettőnk közül én mondtam konkrét elképzelést, és nem egy teljes iparágat fedtem le majd rángattam a vállam amikor egy példát hoznak hogy arra nem jó. mondj konkrétat ami szerinted életképes. nem tudsz. és igen a mondatokat kis betűvel kezdem.
Hogy tőled idézzek: "akkor továbbra is áll a kérdés, hogyan tudjátok a célcsoport igényei tükrében elemezni a terméket, ha maga a célcsoport se definiált?"
Örülök, hogy neked ennyire megy azért mind a célcsoport definiálása, mind a termék elemzése.
Az ötös lottó nyerőszámait is megsúgnád? Köszi. 
Ja igen, légyszi mutasd már meg, hogy hol is kifogásoltam, hogy Te a mondatokat kisbetűvel kezded. Egészségedre - egészen addig, amíg nem kifogásolod mások helyesírását és vétesz közben ilyen hibát.
De amúgy tök jó, hogy ezt is idekevered, releváns érv volt itt, tényleg, szeretnék gratulálni hozzá. 
40 ujjas panelhez mekkora számítási teljesítmény dukál? nem értek hozzá kérlek nyugtass meg, hogy az atom is képes rá.
Nyugtass meg, hogy csak és kizárólag x86 és i7 alapon lehetséges, ARM-alapon el se kezdjünk gondolkodni, ha már előre megjósoltad, hogy mi a hóttziher célterület, aminek meg kellene felelnie a cuccnak.
mondj konkrétat ami szerinted életképes. nem tudsz.
Valóban, mert szerintem vérzik a koncepció, hiába próbálom elhelyezni. Próbálok találni, de nem tudok olyan felhasználási területet mondani, amire szerintem teljes bizonyossággal alkalmas lenne. Ezt mondjuk írtam korábban is, de leírhatom még párszor. Keresel még újabb nyitott ajtót, amit szeretnél tovább döngetni?
jah hogy ez így már alapja lehet a fejtegetésednek?
Már korábban is kérdeztem: Téged zavar, ha másvalaki egy koncepció kapcsán gondolkodni kezd és nem egyezik a véleménye azzal, amire szerinted jutnia kellene? Ha nem tetszik a véleménye, akkor fröcsögés jön?
Okcsőcsá, hogy a stílusodban reagáljak, ami amúgy egyszerűen fenomenális, követendő példa az utókor számára, szvsz a dialektikában oktatni fogják majd.
További jó csirkeszeletelést. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Bestbuy játékok
- EAFC 26
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos autók - motorok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Core I7 4K ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Acer Predator Helios 300 gamer notebook/QHD,165Hz/i9 11900H/RTX 3060/32GB/ beszámítás van
- Acer Predator Helios 300 Alza számlás garis i9-11900H 15.6" 144Hz RTX 3060 6GB GDDR6 16GB RAM 2x1TB
- Thinkpad X1 Extreme Gen 5, 4K+ IPS érintő , i7-12700H ,RTX 3060 , 64GB DDR5, 2TB NVMe, Magyar gar
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Az ötös lottó nyerőszámait is megsúgnád? Köszi. 

További jó csirkeszeletelést.