- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple MacBook
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
Csak unalmas volt mindig kivárni a füstös kocsmákban, hogy én legyek az x-edik a félkarú rablón, meg az ottani törzsvendégek rosszalló tekintettel nézték a 8 éves forma kisgyereket a félkarú rabló körül ólálkodni, meg aztán idővel egyre bonyolították a gépeket is és már nem ilyen pofonegyszerű logika szerint működött.
Az a pszichiátria volt, és ott max. élő félkarú rablót láthattál.
-
Minden időszaknak megvan a maga tuti biznisze, amit a laikusok jól besz*pnak. Most épp a forex van terítéken, amely komoly hozamot ígér, de a hatalmas volatilitást nagyvonalúan elhallgatja. Őszintén szólva sosem értettem azokat, akik megfelelő végzettség nélkül akarnak ilyen ügyletekben részt venni. Minimum lenne egy normális közgazdász diploma. Meg sem kérdezem, hogy neked van-e...
#63: a teljes biztonságot lehetetlen elérni, legfeljebb a károkozás mértékét lehet minimalizálni.
-
nobela
senior tag
"10 000 000-ból stabil 3-4-5 százezer"
Még mindig nem értem miért nem vagy milliárdos.
Ilyen ajánlatra bármikor hozok neked 100 gurigát (barátok közt: 100 millió Ft-ot)Csak tudod az a bökkenő, ha véletlenül mégsem működik ez a világmegváltó taktikád akkor igen nagy bajba kerülhetsz.
De mint tudjuk ez garantált, biztos, kockázatmentes hozam, úgyhogy nincs félnivalód egy szál se.
-
> Van egy olyan Forex stratégiám, amivel 100 000 alaptőkéből stabilan lehet csinálni havi 3-4-5 ezer forintokat. A kulcsszó: stabilan. Ha kapzsi vagy és duplázni akarsz, akkor esélyes, hogy bebukod.
Tudod, mekkorakat rohognek ezeken a strategiakon a brokerek?
Nincs ilyen FX-strategia, nem letezik. Ha ot honapig mukodik, attol az meg nem azt jelenti, hogy a hatodikban nem bukod el a teljes addigi nyereseged ketszereset.
Soha, senki nem tudott ilyen strategiaval elohozakodni, a legkomolyabb matematikus-teamek sem. Erre te, Penge_4 bemutatja, hogy neki sikerult.
Te, egyezzunk meg: adok neked 10 millot, te visszafizetsz nekem havi 200e-t, ami azt jelenti, hogy neked stabilan marad 100-300e az elmeleted szerint. Termeszetesen mivel stabil hozamot garantalsz, ezert az alaptokeert teljes vagyoni felelosseget vallalsz.
A te szamaid eves 40%-os stabil hozamot igernek. Sehol a vilagon nem letezik olyan alap, befektetes, akarmi, ami ezt stabilan hozna. Sehol. A legmenobb algotraderek sincsenek ennek a kozeleben. Warren Buffett sem.
De Penge_4 igen. Wow.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest