- 3D nyomtatás
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HalasKYO
aktív tag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #18 üzenetére
Én meg pont most tervezek 4 es Lian Li-t venni mert a Stacker ST-01 ben zavar hogy szét kell szedni a fél gépet hogy vinyót cseréljek, nagyon macerás, és ezt még tetézi hogy víz van a gépben szóval gyakorlatilag ki kell műteni...
Inkább következő nagytakarításkor átteszem kívülről cserélhetőbe,amit ugyanúgy 12cm es venti hűt.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Jó kis cumó ez.
-
banhammer
veterán
Jé!
Rádiósmagnó! -
Gdi
senior tag
Mert jelentősen megdobná az előállítási költségeket.
És az esetek túlnyomó többségében rettentő alacsony kihasználtsága lenne. (pláne a házon belüli dokkolásnak, amit 2 évente ha egyszer ha szerel valaki, aki fejlesztgeti a gépét. Egy végfelhasználó v1.0 mégkevesebbszer nyúlna hozzá)Amugy van olyan ház aminek a tetején ott van már a "built in hdd docking bay".
-
Spr1nG
tag
Azt nem értem, hogy miért nem eleve ilyenekkel gyártják a házakat. Vagy belülre miért nem dokkoló módszerrel lehet berakni a HDD-ket.
Pedig ez már a 21. század!? -
Gdi
senior tag
Tény, hogy nem a Raidsonic megoldása a legolcsóbb, de mint te is hoztál rá példát; más gyártó is előállt már hasonlóval.
Egyébként ha azt nézed, hogy egy gyors-cserés 3.5'ös rack kerül 6-7000 Forintba, akkor ez a 30k pont ott van ahol lennie kellene, és helyet is spórolsz vele.
Persze kicsit jobban is melegszik a tömb. -
-
Apika
addikt
Kinézetre nem lett szépségdíjas, de egy hasznos megoldás lehet annak, akinek sok 3,5"-os HDD-je van...
-
Szotyi25
tag
Úgy néz ki, mint a rádiósmagnó anno még a Trabantunkban!
-
Gdi
senior tag
Többi Icy termék alapján én min. 9.000HUF környékén tippelek árban, ha minőségibb az anyagválasztás és az illesztés akkor ennek sokszorosa.
Nekem még mindig a 3db 5.25'ös helyre beépíthető 5db 3.5' Icy Box a kedvencem, jó szolgálatot tesz. -
törölt tag
Komoly szerkezet
Pormentesen záródó ajtó? a hátulján minek van perforáció???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest