- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Léghűtés topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Valami baja van a tápomnak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrgia
őstag
Uhh nagyon karaj...
-
-
KeNTaGoN
tag
válasz
WonderCSabo #52 üzenetére
persze, ez vilagos, csak ugye emlegettuk itt a Gyuruk urat, ahol ugy nem kicsit realisztikus grafika van.
En am sokat agyaltam azon h filmet kene forgatni a HL storyjaval. HoliBeri jatszana Alyxet. -
CsendesMark
aktív tag
WOW
nagyon szép lesz, várom a teljeset!
-
talpalavalo
aktív tag
Hmm jóóóóó, terminátorbol is akrtak valamilyen kis hasonló szintű animációs sorozatot faragni aztán az első rész után semmi infó róla :S
-
KeNTaGoN
tag
Aaaaaah, ez most ütött
Mindig is imádtam a HL-t, kezdetektől fogva, és a HL2-nél csak fokozódott a rajnongásom, volt már HL2 mintás hennám isSzal nem is kérdés, számomra gyönyörű is nagyon szeretném megnézni. Ezért szívesen leperkálnám a 800Ftos mozijegy árát, megtisztelném a készítőke azzal h nem torrentezem le. (amit persze amúgy sem szoktam, mert csúnya dolog!)
Egyébként grafiakilag nagyon jól visszaadja a hl2 ep1-2 hangulatát ezzel a hdr-el, bár én úgy láttam, hogy talán túlságosan is. egy ilyen igazi fasza 1,5 órás animációs filmnél én ennél sokkal komolyabb grafikát várnék el. ez szerintem kicsit olyan mintha fogták volna az ep2 motorját, feltolták volna a poligon számot, kicsit csiszoltak volna a mozgásokon, és összerenderelték volna egy kisfilmbe... szal e téren többet vártam.És ha Gordon megszólal, akkor határozottan csalódni fogok!
Ettől függetlenűl ha ez számít, akkor hajrá-hajrá, lássuk mi lesz belőle.
-
ntomka
nagyúr
válasz
WonderCSabo #40 üzenetére
A Black Mesa-ra a youtubeon kommentben ezt írták a srácok:
"we have finished the short film, it's about 13 min long, but It won't be online until after showing at film festivals."
Amúgy csak nekem tűnt fel, hogy a cikkbeli videóban lévő fazon nem hasonlít Freemanre? Értem én, hogy film meg minden, de ez nem élőszereplős, legalább egy CGI animációban lehetne törekedni a hűségre.
-
törölt tag
Kíváncsi leszek mi fog belőle kisülni.
Úgysem lesz olyan mint amilyennek az ember elképzelte, hiába van kiollózva annyi részlet. Sosem lesz ugyanolyan izgalmas mint amikor először tolja az ember -
Izgi, hogy vajon mi fog kisülni belőle... Bár én az episode3-at jobban várom.
-
DarkByte
addikt
A grafikával nem is volna gond, de a karakter animációk alulmúlják a játékot.
Sokkal jobban kíváncsi volnék az Escape From City 17 és a What's In The Box folytatására (utóbbi szerzőjét egyébként szépen benyelte Hollywood, itt egy interjú: [link] kár hogy egyszer sem említi honnan az ötlet)
-
Boxi88
őstag
jónak tűnik, majd meglátjuk mi lesz belőle...
-
BiP
nagyúr
Nem akarok ünneprontó lenni, de én nem estem hanyatt. Amikor olvastam, hogy WETA, akkor azt gondoltam, hogy valami csodaCGI lesz, de ez valahogy nem olyan kimagasló. A hangulata nagyon jó, várom is, a téma is tetszik (mivel HL), de a grafika nem álleejtős.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
WonderCSabo #40 üzenetére
A második nagyon jó.
-
julius666
addikt
válasz
WonderCSabo #27 üzenetére
Aki tud még ilyeneket, linkeljen pls!
Amúgy nem értem ebben mi annyira jó, kb a játék modelljei vannak gagyin meganimálva normális renderelőmotorral kirenderelve vmi animációs programból. A te általad linkelt videó sokkal profibb.
-
Gude
senior tag
Remélem a végeredmény jobb lesz
-
csaabz
őstag
Igényesnek néz ki...
-
Shodan
őstag
ez se rossz: [link] bar ez avp, de jobb mint bármelyik avp film.
-
Én tuti nem tudnék ilyet csinálni tök jó!
-
sz0k3e_
aktív tag
Pont ezt akartam mondani, hogy úgy első ránézésre majdhogynem 1:1 olyan mint maga a játék, viszont ez a WonderCSabo féle ez HOLY CRAP
atomdurva
-
munky
őstag
Rohadt jó.
-
válasz
A Join the Empire 1998-ban készült.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Ez se rossz.
-
leslieke
Jómunkásember
Remek kisfilmnek ígérkezik
-
Fortissimus
őstag
válasz
ez nagyon zsir
-
Nagyon tetszik, kérek egy teljes filmet ebben a formátumban!
-
JoolsNOS
veterán
Marha jól néz, ki, de az a durva, hogy lassan a játékok is ilyenek lesznek
-
elithun
őstag
Hihetetlen, ebből az 1:15 másodpercből, körülbelül 20 másodperc volt az amiben történt is valami, de az teljesen magával ragadó volt. Várom a folytatást!
-
HS 2142
őstag
Kár, hogy csak teaser, szívesen elnéztem volna még pár percig.
-
Polllen
nagyúr
Profi a cucc
-
EczkE
veterán
Nagyon ott van.
-
Angel1981
veterán
Kíváncsian várom!
(Bár amennyire bejött a HL 1, annyira felejtős számomra a 2....) -
Slystyle
őstag
Tetszetős kis darabka volt, remélem hamarosan látunk többet
-
kelekyle
őstag
Szerintem ezt a videót kb. úgy kell nézni mint egy techdemot.
-
Dyingsoul
veterán
Hát igen, nem hiába mondtam én, hogy a fanfilmek ezerszer jobbak, mint azok a játékos film adaptációk, amiket pénzéhes hozzá nem értő emberek készítenek...
Remélem lesz róla hír, ha majd megjelenik a teljes film! Nem akarok róla lemaradni! -
VictorHUN
aktív tag
Nem rossz de 10 percnél több biztos nem lesz
-
james001
veterán
válasz
juliabrilke #6 üzenetére
tényleg?ezt nem is tudtam hogy már megszólalt
-
Gabr
tag
Nem szó szerint kisfilm, hanem pár perces "előzetes" kisfilm lesz.
-
m.zso
aktív tag
na mind1.kikeresem a youtube-ról
-
m.zso
aktív tag
ennyit látok
-
m.zso
aktív tag
hol a videó?
-
Marco Spitoni a "Join the Empire" c. szösszenetével lett ismert, érdemes megnézni, hogy akkoriban még milyen szinten állt a CGI:
http://www.youtube.com/watch?v=_Je7-5ck3Jk
-
james001
veterán
tényleg pofásan néz ki de nekem ilyenkor csak az jut eszembe hogy Freeman-nek lesz-e hangja a filmben...dehát csak nem...
-
wolfman
veterán
ez így szép, de ha nem jön a videónak valami folytatása akkor felesleges volt elkészíteni egy 1 perces semmit. Reméltem hogy jó velős 2-3 perces lesz, de ez így mikor már beindult volna vége is lesz.
-
juliabrilke
veterán
Ha erre is annyit kell majd várni, mint az EP3-ra, akkor köszönöm nem.
Egyébként jól néz ki így elsőre.
-
capulet75
addikt
Persze.És majd 5 év mulva lesz HL movie.
De ez a kis szösszenet jó.
-
kelekyle
őstag
Nagyon jó. Nekem tetszik. Gabe Newell amilyen hülye dagadt kocka biztos vmi animefost fog csináltatni a Blizzard videósaival
Hülye ha nem kéri fel ezt az ipsét
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest